Sorma valla canım herşey onun istediğine göre oluyor..parmağında oynatıyor bizi valla:)şu memede uyuma huyundan vazgeçse karnı doyacak da uyuyunca aç kalıyor eşek oda sarılığı tetikliyor işte..bende şimdi önce emziriyorum ne zaman orda uykuya daldı sonrasında kalanı sağıp biberonla veriyorum..en azından sarılığı atlatana kadar böyle devam..sen nasılsın bu arada nasıl gidiyor hazırlıklar bitmek üzere bakıyorum da..yaptıklarına bayıldım ellerine sağlık..çok güzel görünüyorlar
asim40317099 .!.:peridrol84 cnm gecmiş olsun sevındım ıkınızınde ıyı olmasına
ayse-gul cnm ellerıne saglık cok guzel olmus bayıldım kapı susune bende isimli yastık yapıyorum bitince atarım.
eklem nasılsın cnm bızım kucuk kızımız nasıl
bende kızlar evdeyım artık agrılarım basladı tuvalet sorunum var sureklı wcdeyım gece gunduz dısarı cıksam hemn tuvaletım gelıyo tecrubelı arkadaslarım sıze sorum var 2 gundur bebegım bır yere toplanıyor normalmı acaba bazende alt tarafım agrıyor erken dogurmaktan cok korkuyorum
ayse-gul ellerine sağlık yaptığın süsler çok güzel olmuş maşallah becerkli hatunsun vesselam. şimdi aklıma girdi valla ben de oğluşuma yapsam mı kapı süsü.. nasıl yaptın ayrıntı verir misin bana?
aayy Allah razı olsun canım ilgilendin cevap yazdın.
ya doğal olması evet bi tercih sebebi, bi de sen maliyetini 15 liraya
getirmişsindir ama hazırı 50 liradır. boşuna o kadar para vermeye gerek yok. bunun için de ayrıntı rica ettim ben.
Sağol tekrar. ve maşaAllah el becerine.
canım uzun zamandır gelemiyodum topiğe, doğum yapmışsın, güle güle büyüt bebişini, bizede dua et...Mrb kızlar kaç gündür giremedim..bi gece hastanede kaldıktan sonra taburcu olduk.sarılığımız düştü şükür ama hala azda olsa var inş onlarda geçecek..insan bebeğini öyle çaresiz görünce çok morali bozuluyor ister istemez..bugün yine kontrolümüz vardı hem benim hem rüzgarın..biraz ağrılarım var tabi tam dinlemedim çünkü sarılık yüzünden ayaklanmak zorunda kaldım..ama bende bi problem yok..Allah'a şükür bebişimde atlatacak..yalnız bizim bir sorunumuz var benim velet emmeye gelince orada uyuyor ne yaparsam yapayım uyanmıyor çoğu zaman..bende çareyi sağıp vermekte buldum en azından biraz toparlana na kadar..ama bu huyundan nasıl vazgeçiricem bilmiyorum..bizden havadisler böyle sizler nasılsınız bakalım bebişler nasıl
evt ya top gıbı sertleşiyor az tekme atıyor dalgalanmaları oluyor mıdeme cok yakın oyuzden mıde bulantısı yasıyorum rabbım inş saglıklı bır sekılde kucagıma almayı nasıp eder tabıkı sızlerındeCanim sen hazirlikli ol bu saatten sonra herşey olabilir.. O toplanma son ayda çok olur top gibi sertlesiyor dimi. Hazirlik kasilmalari baslar sen sakin ve rahat ol bol bol dinlen enerji depola..
Erken doğmaz merak etme o vakti zamanini bilir
Cnm merak etme benimde hep sağımda toplanırdı top gibi olurdu orası demek ki orayı rahat buluyor..ayrıca benimde son bir ay bacak arası ağrım çok vardı özellikle son iki hafta hiç yürüyemez olmuştum nerdeyse arabaya bile zor biniyordum..ben o ağrıyı kilosuna bağlıyorum ama ne kadar doğru orasını bilemem tabi..peridrol84 cnm gecmiş olsun sevındım ıkınızınde ıyı olmasına
ayse-gul cnm ellerıne saglık cok guzel olmus bayıldım kapı susune bende isimli yastık yapıyorum bitince atarım.
bende kızlar evdeyım artık agrılarım basladı tuvalet sorunum var sureklı wcdeyım gece gunduz dısarı cıksam hemn tuvaletım gelıyo tecrubelı arkadaslarım sıze sorum var 2 gundur bebegım bır yere toplanıyor normalmı acaba bazende alt tarafım agrıyor erken dogurmaktan cok korkuyorum
Çok tşk ederimm..bugün 10 gün oldu şükür doğum yapalı...artık sıra sizede gelsinde bundan sonra bebişler hakkında konuşalım hayırlısıyla..canım uzun zamandır gelemiyodum topiğe, doğum yapmışsın, güle güle büyüt bebişini, bizede dua et...
Iyi değerlendir valla bu günleri senin işin benden de zor iki çocuk birden Allah kolaylık versin cnm:)İnşallah en kisa zamanda atlatir bebis.. Rabbim korusun onu ve tüm.melekleri
Bizde iyiyiz çok şükür keyif yapiyoruz evde istediğimiz gibi kalkip gezip tozuyorum ev hanimi olmak gibisi yokmuş
canım maaşalllah ellerine sağlık çok güzel olmuş hepsi şekerlerin örgüsünü nasıl yaptın acaba.Kizlaar nabersiniz.. Bende hazirliklar tam gaz devam ediyor.. Hergun yuruyis yapıyorum. Cikmisken birşeyler aliyorum.. Hem bebise h kendime.. Bugün kapi süsü yaptım on tlye mal oldu tavsiye ederim.. Daha tam bitmedi. İsmini falanda yazicam. Yuvarlak karton kestim üstüne kurdele doladim ve bir iki sus ve tul ile çok ucuza geldi..Eki Görüntüle 1479795
çok şükür canım iyi olmanıza sevindim...ilk bir ay bebkleri uyandırmak zor oluyor ben çözümü altını açmakta bulmuştum denemediysen bi dene istersen...Mrb kızlar kaç gündür giremedim..bi gece hastanede kaldıktan sonra taburcu olduk.sarılığımız düştü şükür ama hala azda olsa var inş onlarda geçecek..insan bebeğini öyle çaresiz görünce çok morali bozuluyor ister istemez..bugün yine kontrolümüz vardı hem benim hem rüzgarın..biraz ağrılarım var tabi tam dinlemedim çünkü sarılık yüzünden ayaklanmak zorunda kaldım..ama bende bi problem yok..Allah'a şükür bebişimde atlatacak..yalnız bizim bir sorunumuz var benim velet emmeye gelince orada uyuyor ne yaparsam yapayım uyanmıyor çoğu zaman..bende çareyi sağıp vermekte buldum en azından biraz toparlana na kadar..ama bu huyundan nasıl vazgeçiricem bilmiyorum..bizden havadisler böyle sizler nasılsınız bakalım bebişler nasıl
iyiyim canım çok şükür kızım da iyi şükürler olsun bi sıkıntımız yok sadece biraz çabuk yoruluyorum o da normaldiir sanırım...bebeğinin toplanmasın normal son aya doğru gidiyorsun artık içerisi bebeğe dar geliyor ağrın olmasıda normal rahim kendini doğuma hazırlıyor bu vakitten sonra doğarsa pek erken sayılmaz kilosu iyiyse 2200 üzerindeyse kuveze koymuyorlar ve başka sağlık sorunu yoksa...peridrol84 cnm gecmiş olsun sevındım ıkınızınde ıyı olmasına
teşekkür ederim canım sen ikisininde linkini de at bana bi bakayım denerim...eklem canim elbise olani çok kolay diger patik şeklinde olan biraz daha vakit harciyor a elbiseyi onerirm yapabilirsin.
Simli ip aldim. 2 no yün tiği ile ordum detayli yapilisinin video linkini atayim sana görerek daha iyi yaparsin canim..
Kızlar geldim dedin 2600 gr olmuş kızim sancim yok iyi dedi çatı muayenesi olmadım haftaya dedi normal doğum yapıcam herhaldeİnsallah canim hayirli haberlerle gel. Gelince yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?