bebeğimi beklerken......

Kızlar geldim dedin 2600 gr olmuş kızim sancim yok iyi dedi çatı muayenesi olmadım haftaya dedi normal doğum yapıcam herhalde
Hadi gozun aydin tatlim mssallah kizimiza sevsinler onu.. İnşallah kolay normal bir doğum.yaparsin Allahin izniyle

asim post: 40427667 .!.:
yahuuuu kızlar nerelerdesiniz ayse-gul eklem hadi peridrol84 bebegı oldu cok sık giremiyor sizler nerelerdesınız ne alemdesınız son durumlar neler acaba
Ben iyiyim canim hamd olsun aynen devam. İsler güçler alis verisler yürüyüşler derken zaman dolduruyorum :) senin durumlar nesil yürüyüşleri ihmal etme

yahuuuu kızlar nerelerdesiniz ayse-gul eklem hadi peridrol84 bebegı oldu cok sık giremiyor sizler nerelerdesınız ne alemdesınız son durumlar neler acaba
Bende buralardayım..şuan gece nöbetindeyim mesela..bebiş olunca çok sık girmeye fırsat olmuyor ama sizi takipteyim hergün bakıyorum..bizim emzirme alt değiştirme zaman böyle geçiyor akşam ne zaman oluyor hiç anlamıyorum bile..17.günümüze girmiş bulunuyoruz..artık baya toparlandım paşamın bakımını falan üstlendim ben ilgileniyorum artık herşeyiyle..Allah'a şükür şuan için bir problemimiz yok.bugün Dr kontrolümüz vardı sarılığı baya düşmüş dedi Dr tahlile gerek yok dedi.kilomuzda 4 kilo olmuş.bi dahaki kontrolümüz ay sonu artık kalça usg si ve ilk aşımız olacak nasipse.bizde havadisler böyle..sizler nasılsınız bebişlerimiz nasıl

Kızlar bende çok hastayım grip oldum yatıyorum ayse-gul yürüşleri düzenli olarak yapmaya çalışıyorum ama wc sorunum oluyor o yuzden pek dosarı çıkmak isyemiyorum peridrol84 cnm cok sevindim paşamıZIn ve senin iyi olmana

Kızlar geldim dedin 2600 gr olmuş kızim sancim yok iyi dedi çatı muayenesi olmadım haftaya dedi normal doğum yapıcam herhalde
maaşallah canım hayırlısıyla sende kurtulursun inşallah... bende pek bi sıkıntı yok rutin devam ediyorum işte...

kızlar bugun bıraz daha ıyıyım yarında temızlıge baslıcaz halıları yıkamaya yolladım yarında mutfak dolapları ve camlar sılınecek inş haftasonuna halılarımda gelırde işlerim biter biraz geç kaldım galıba temızlık ıcın bakalım aksılıkya bınamızın dış çephesını montalama yapıyorlar camları silsek bıle tekrardan kırlenecek bakalım ne olacak

Gecmis olsun.canim. inşallah doğuma kadar birşey kalmaz.. Çok.yorma kendini tatlim bebisi de yorma..

Nasilsiniz kizlar.. Nasil gidiyor hamilelikleri.. Bebisimiz nasill

Ohhh maşallah buyusun bebis
Bizde büyümeye calisiyoruz
Hazirliklari tamamliyoruz

Herşey gönlümuzce olsun hepimizin

QUOTE="ayse-gul, post: 40564953, member: 568265"]İste terliklerim Eki Görüntüle 1499396 [/QUOTE]
Çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık..benim terliklerden:) bide hayırlısıyla bebişlerimiz doğsa yüzlerini bi görsek çok meraktayım 3 kızımız geliyor.hangisini alsam acaba oğluma:)

kızlar nasılsınız bende ufaktan agrılarım var göbek çevrem agrı yapıyor yatıyorum evde işler var off nasıl yapıcam annem hasta kaldım oyle dogurmasam bari hemn

bebeğiniz kaç kilo doğdu benim 7 aydan beri bacak arası ağrım çok oluyor yürümek ızdırap verici oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…