Hadi gozun aydin tatlim mssallah kizimiza sevsinler onu.. İnşallah kolay normal bir doğum.yaparsin Allahin izniyleKızlar geldim dedin 2600 gr olmuş kızim sancim yok iyi dedi çatı muayenesi olmadım haftaya dedi normal doğum yapıcam herhalde
Hadi hayırlısı cnm maşallah bebişe..bişi kalmadı sanada Allah bi avazda kurtarsın inşKızlar geldim dedin 2600 gr olmuş kızim sancim yok iyi dedi çatı muayenesi olmadım haftaya dedi normal doğum yapıcam herhalde
zaman daraldıkça heycan tavan yapıyor bende rabbım bı avazda kurtarır ınşHadi hayırlısı cnm maşallah bebişe..bişi kalmadı sanada Allah bi avazda kurtarsın inş
Ben iyiyim canim hamd olsun aynen devam. İsler güçler alis verisler yürüyüşler derken zaman dolduruyorum :) senin durumlar nesil yürüyüşleri ihmal etmeasim post: 40427667 .!.:yahuuuu kızlar nerelerdesinizayse-gul eklem hadi peridrol84 bebegı oldu cok sık giremiyor sizler nerelerdesınız ne alemdesınız son durumlar neler acaba
Bende buralardayım..şuan gece nöbetindeyim mesela..bebiş olunca çok sık girmeye fırsat olmuyor ama sizi takipteyim hergün bakıyorum..bizim emzirme alt değiştirme zaman böyle geçiyor akşam ne zaman oluyor hiç anlamıyorum bile..17.günümüze girmiş bulunuyoruz..artık baya toparlandım paşamın bakımını falan üstlendim ben ilgileniyorum artık herşeyiyle..Allah'a şükür şuan için bir problemimiz yok.bugün Dr kontrolümüz vardı sarılığı baya düşmüş dedi Dr tahlile gerek yok dedi.kilomuzda 4 kilo olmuş.bi dahaki kontrolümüz ay sonu artık kalça usg si ve ilk aşımız olacak nasipse.bizde havadisler böyle..sizler nasılsınız bebişlerimiz nasılyahuuuu kızlar nerelerdesinizayse-gul eklem hadi peridrol84 bebegı oldu cok sık giremiyor sizler nerelerdesınız ne alemdesınız son durumlar neler acaba
Cnm dikkat et kendine bu havalar tam hastalık havası bol bol c vitamini almaya çalış..Kızlar bende çok hastayım grip oldum yatıyorumayse-gul yürüşleri düzenli olarak yapmaya çalışıyorum ama wc sorunum oluyor o yuzden pek dosarı çıkmak isyemiyorum peridrol84 cnm cok sevindim paşamıZIn ve senin iyi olmana
maaşallah canım hayırlısıyla sende kurtulursun inşallah... bende pek bi sıkıntı yok rutin devam ediyorum işte...Kızlar geldim dedin 2600 gr olmuş kızim sancim yok iyi dedi çatı muayenesi olmadım haftaya dedi normal doğum yapıcam herhalde
Gecmis olsun.canim. inşallah doğuma kadar birşey kalmaz.. Çok.yorma kendini tatlim bebisi de yorma..kızlar bugun bıraz daha ıyıyım yarında temızlıge baslıcaz halıları yıkamaya yolladım yarında mutfak dolapları ve camlar sılınecek inş haftasonuna halılarımda gelırde işlerim biter biraz geç kaldım galıba temızlık ıcın bakalım aksılıkya bınamızın dış çephesını montalama yapıyorlar camları silsek bıle tekrardan kırlenecek bakalım ne olacak
Biz iyiz Allah'a şükür büyümeye çalışıyoruz teyzesi..sen nasılsın bebiş nasıl keyifler iyidir umarım..Nasilsiniz kizlar.. Nasil gidiyor hamilelikleri.. Bebisimiz nasill
bebeğiniz kaç kilo doğdu benim 7 aydan beri bacak arası ağrım çok oluyor yürümek ızdırap verici oluyorCnm merak etme benimde hep sağımda toplanırdı top gibi olurdu orası demek ki orayı rahat buluyor..ayrıca benimde son bir ay bacak arası ağrım çok vardı özellikle son iki hafta hiç yürüyemez olmuştum nerdeyse arabaya bile zor biniyordum..ben o ağrıyı kilosuna bağlıyorum ama ne kadar doğru orasını bilemem tabi..
Doğumdan 2 gün önce Dr 3580 demişti ama 3850 doğdu oğlumbebeğiniz kaç kilo doğdu benim 7 aydan beri bacak arası ağrım çok oluyor yürümek ızdırap verici oluyor
ceabınız için saolun yaşadığım şehirde tek başınayım sorabileceğimde kimse yok ne yazıkkiDoğumdan 2 gün önce Dr 3580 demişti ama 3850 doğdu oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?