bebeğimi beklerken......

Kızlar nasılsınız hepinizin kandili mübarek olsun rabbim ramazana kavustursun bizi
Buarada yarın dr randevum var

Günaydın kizlar :)
peridrol84 kavuşmussun oglusuna.gozun aydin. Rüzgar bey saglikla büyüsün insallah

ayse-gul sen nasilsin cnm? Heyecan baslamistir sende de az kaldi melegine kavusmana. İsmi ne olacak?
Hazirliklar bitti mi. Ay ben daha dogru durust bisry almadim
var mi tavsiyelerin?

Slm canim.. İyiyim cok sukur hamileligin tadini cikariyorum. Hazirliklar tamam gibi..
Herseyi sil bastan yaptim ben oglumdan birsey
kalmamisti ilk bebek gibi yeniden besik puset araba aldik. Kiyafetler aldim. Banyo takimlari falan hazir.. Benim kendi yaptigim bebek
magnetleri lohusa terliklerim.ve kapi susum hazir. Simdi kiyafetleri yikayip utuleyip canta hazirlmak kaldi sonrada beklemek insallah :)
Tek tavsiyem gonlunden geçtiği gibi yap herşeyi tadini cikara cikara acele etmeden stres yapmadan bekle bebisi
Srnim nasil gidiyor gebelik.. Bebis iyi mi

Saol cnm tşk ederim kavuştuk oğlumuza şükürler olsun darısı sizinde başınıza inş

Taze annis naber nasilsin lohusalik nasil gidiyor bebise alistin mi
Pasamiz nasil keyfi yerindedir inşallah
Iyiz cnm şükürler olsun..lohusalık depresyonu na falan girmedim rahatım yani:).. Bugün 36 günlük olduk..annelik iç güdüsümü bilmem çabuk adapte oldum.sanki daha önceden tecrübem varmış gibi..zaman çabuk geçiyor gün ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor hiç anlamıyorum..bi hafta önce ilk aşımızı olduk.kiloda almışız 4.750 ve 53 cm olmuş paşam.dünde mevlütümüzü okuttuk Allah kabul etsin..çok güzel bişi çok duygulandımm..bu arada sen nasılsın keyifler nasıl bebişimiz nasıl

ayse-gul masallahh cnm herseyi hazirmis prensesin. Beşik ve araba ne marka-nasil aldin cnm. Egenin karyolasi var ama ben ilk etapta sepet beşik tarzında bisey istiyorum. Bi odadan digerine tasimasi kolay olsun diye. Araba da casual cadillac air modelini beğendim. Ama bakalim artik...daha dogru durust bisey almadim. Hergecen gun heyecan artiyo.sanki ilk bebekmis gibi :)
Oglusumda iyi sukur teyzesi.

Kızlar pazartesi sezeryan olucam çok korkuyorum bebegimde sorun cikicak diye ne olur benim ve kızım için dua edin

Kızlar pazartesi sezeryan olucam çok korkuyorum bebegimde sorun cikicak diye ne olur benim ve kızım için dua edin
Ayyyyy Canımmm hadi hayırlısı şimdiden tebrik ederim Allah kurtarsınn.sen neden sezeryan oluyorsun cnm normal görünüyordu seninde..bu arada hiç korkma korkulacak bi durum yokk Dr un iyi ve ona güveniyorsan hiç bir sorun olmaz Allah'ın izniyle ağrında dayanılmayacak kadar çok olmuyor korkma sakın. Sadece ayağa kalkarken biraz zorlanıyorsun onun dışında bir sıkıntın olmaz hayırlısıyla...sağlıkla kucağına almak nasip olsun tatlımm.dualarımm sizinleee

Cnm SATA gore günüm doldu bu hafta kilo almamış bebeğim haftasında geriden geliyordu Dr 4 gün daha bekliyelim dedi çatı muayenesi oldum alt taraf tamamen kapalı dedi o yüzden sezeryana olmaktan korkmuyorum bebegimde sorun olursa diye korkuyorum yoksa sezeryana normal fark etmez keşke günü gününe gitseydi hic korkmazdim inş herşey yolunda gider

Hiç endişelenme Allah'ın izniyle hiç bişiy olmaz..arkadaşımında öyleydi son ay hiç kilo almadı.biraz küçük doğdu 2440 ama hiç bir sorunu yoktu

Kızlar nerdesiniz ben çok korkuyorum yaa nasıl dogurcam bilmiyorum kalbim sikisiyor içim daraliyo pazartesi yı düşündükçe bebegimde sorun cikicak diye oluyorum ben

Kızlar nerdesiniz ben çok korkuyorum yaa nasıl dogurcam bilmiyorum kalbim sikisiyor içim daraliyo pazartesi yı düşündükçe bebegimde sorun cikicak diye oluyorum ben
Canımmm kasma kendini bol bol dua et..hastaneye gitmeden abdestini al namazını kıl duanı et öyle git...Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecek..büyük güne saatler kaldı..bizi habersiz bırakma sakın.ilk fırsatta yaz mutlaka takipte olucam seni..Bebişimizi tut kolundan getir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…