bebeğimi beklerken......

İns cnm bu gece ben nasıl uyucam bilmiyorum sabah erkenden Kalkım kuranimi okuyup oyle gitmeyi düşünüyorum yazarım sizi habersiz birakmam benim için dua edin

İns cnm bu gece ben nasıl uyucam bilmiyorum sabah erkenden Kalkım kuranimi okuyup oyle gitmeyi düşünüyorum yazarım sizi habersiz birakmam benim için dua edin
Dualarımız seninle cnm..bak bi kucağına al zaman nasıl geçiyor hiç anlamıycaksın.bizim yarın 40 mız çıkıyor.daha dün gibi geliyor bana.her anın tadını çıkar çabuk büyüyorlar

Dualarımız seninle cnm..bak bi kucağına al zaman nasıl geçiyor hiç anlamıycaksın.bizim yarın 40 mız çıkıyor.daha dün gibi geliyor bana.her anın tadını çıkar çabuk büyüyorlar
İnş arkadaşim Rabbim korktumlarima sinamisin beni uzun ve meşakkatli yolun sonuna geldim asil bundan sonra başlıyor Rabbim banada nasip etti hamileliği inş anne olmama sayılı saatler kaldı Rabbim yar ve yardımcı olsun amin

rabbim yardimcin olsun canim insallah sag saglim kavusursun melegine az kalmis heyecan ve korku bi aradadir simdi.
insallah kolay dogum olur dogum sekli belli mi darisi benim basima artik

rabbim yardimcin olsun canim insallah sag saglim kavusursun melegine az kalmis heyecan ve korku bi aradadir simdi.
insallah kolay dogum olur dogum sekli belli mi darisi benim basima artik
Saol cnm yarin sezeyan ile doğum yapicam allahın izni ile dualarinizi eksik etmeyin bizden

asi_m heyecan dorukta yarinnn büyük gün Rabbim yardimcin olsun..
Ahhh ne günlerden geldik bu günlere zaman cabuk ggeçti.
Darisi basimiza artkin :)

Merhaba kızlar ben 8 hastalık hamileyim 3 gündür mide bulantılarım başladı. Çalışıyorum ve beni çok etkiliyor ilaçsız neler yapabilirim tavsiyeniz var mı ?

Hayirli olsun canim gebeliğin..
Ama ne yaparsan yap miden bulanacaksa yine bulaniyir. Ben ilk hamileligimde ilaç kullanmama rağmen bulanti çok yasadim. Bunda ilac falan kullanmadim.yine oldu tabi
Ama çubuk kraker leblebi yeşil elma ayva iyi gelir bulantiya

Merhaba kızlar ben 8 hastalık hamileyim 3 gündür mide bulantılarım başladı. Çalışıyorum ve beni çok etkiliyor ilaçsız neler yapabilirim tavsiyeniz var mı ?

asi_m canım Allah kurtarsın hayırlısıyla kavuşursun inşallah prensesine...bizim okul 1 haftadır tatildi bende anneme gittim kız kardeşimi istediler pazar günü sözümüz var hayırlısıyla bende yarın kontrole gidicem bakalım benim prenses ne durumda...

bende ilk hamileliğimde bulantı kesici hap kullandım ama 10 kg vermiştim. hiç bişey yiyemiyordum kusmaktan bulantıdan. ilaç hafifletti ama kesmedi. şimdi yine en başa döndüm ikinci gebeliğim. bulantım çok fena . taze zencefil çayı iyi geliyor midede ki gazıda alıyor .

Çok teşekkür ederim canım deneyeceğim söylediklerini. Doktorumu aradım ilaç verdi , ikizim olacak rabbim izin verirse o yüzden bulantım çok fazla oluyormuş. Ama ilaç kullanmak istemiyorum.

Benim ilk gebeliğim Rabbimin izniyle ikiz bebişlerim olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…