İns cnm bu gece ben nasıl uyucam bilmiyorum sabah erkenden Kalkım kuranimi okuyup oyle gitmeyi düşünüyorum yazarım sizi habersiz birakmam benim için dua edin
Canımmm kasma kendini bol bol dua et..hastaneye gitmeden abdestini al namazını kıl duanı et öyle git...Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecek..büyük güne saatler kaldı..bizi habersiz bırakma sakın.ilk fırsatta yaz mutlaka takipte olucam seni..Bebişimizi tut kolundan getir
Dualarımız seninle cnm..bak bi kucağına al zaman nasıl geçiyor hiç anlamıycaksın.bizim yarın 40 mız çıkıyor.daha dün gibi geliyor bana.her anın tadını çıkar çabuk büyüyorlarİns cnm bu gece ben nasıl uyucam bilmiyorum sabah erkenden Kalkım kuranimi okuyup oyle gitmeyi düşünüyorum yazarım sizi habersiz birakmam benim için dua edin
İnş arkadaşim Rabbim korktumlarima sinamisin beni uzun ve meşakkatli yolun sonuna geldim asil bundan sonra başlıyor Rabbim banada nasip etti hamileliği inş anne olmama sayılı saatler kaldı Rabbim yar ve yardımcı olsun aminDualarımız seninle cnm..bak bi kucağına al zaman nasıl geçiyor hiç anlamıycaksın.bizim yarın 40 mız çıkıyor.daha dün gibi geliyor bana.her anın tadını çıkar çabuk büyüyorlar
İnş arkadaşim Rabbim korktumlarima sinamisin beni uzun ve meşakkatli yolun sonuna geldim asil bundan sonra başlıyor Rabbim banada nasip etti hamileliği inş anne olmama sayılı saatler kaldı Rabbim yar ve yardımcı olsun amin
Saol cnm yarin sezeyan ile doğum yapicam allahın izni ile dualarinizi eksik etmeyin bizdenrabbim yardimcin olsun canim insallah sag saglim kavusursun melegine az kalmis heyecan ve korku bi aradadir simdi.
insallah kolay dogum olur dogum sekli belli mi darisi benim basima artik
Saol cnm yarin sezeyan ile doğum yapicam allahın izni ile dualarinizi eksik etmeyin bizden
Sıra sana geliyor artık :)asi_m heyecan dorukta yarinnn büyük gün Rabbim yardimcin olsun..
Ahhh ne günlerden geldik bu günlere zaman cabuk ggeçti.
Darisi basimiza artkin :)
Merhaba kızlar ben 8 hastalık hamileyim 3 gündür mide bulantılarım başladı. Çalışıyorum ve beni çok etkiliyor ilaçsız neler yapabilirim tavsiyeniz var mı ?
Merhaba kızlar ben 8 hastalık hamileyim 3 gündür mide bulantılarım başladı. Çalışıyorum ve beni çok etkiliyor ilaçsız neler yapabilirim tavsiyeniz var mı ?
Hayirli olsun canim gebeliğin..
Ama ne yaparsan yap miden bulanacaksa yine bulaniyir. Ben ilk hamileligimde ilaç kullanmama rağmen bulanti çok yasadim. Bunda ilac falan kullanmadim.yine oldu tabi
Ama çubuk kraker leblebi yeşil elma ayva iyi gelir bulantiya
bende ilk hamileliğimde bulantı kesici hap kullandım ama 10 kg vermiştim. hiç bişey yiyemiyordum kusmaktan bulantıdan. ilaç hafifletti ama kesmedi. şimdi yine en başa döndüm ikinci gebeliğim. bulantım çok fena . taze zencefil çayı iyi geliyor midede ki gazıda alıyor .
Benim ilk gebeliğim Rabbimin izniyle ikiz bebişlerim olacak :)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok sevindimm cnm ikisininde iyi olmasına..görüşürsen çok selam söyle haberlerini bekliyoruzKizlar asimin .mesaji var
Doğum.yapmis
Bebekte kendide iyimis
2930 gr 48 cm doğmuş
Bebisimiz hayirli olsun
oh canım maasallah çok sevindim darısı bizlerin basınaKizlar asimin .mesaji var
Doğum.yapmis
Bebekte kendide iyimis
2930 gr 48 cm doğmuş
Bebisimiz hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?