çok teşekkür ederim canım seninde anneler günün kutlu olsunayse-gul eklem ve taze anne peridrol84 anneler günümüzü kutlarım tabiki bizleri büyüten annelerimizin de anneler gününü kutlarim
Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine..hayırlısıyla seninde az kaldı sen doğum yapta sırayı ekleme verelim artık...Slm canlarim.. İyi olmaniza çok sevindim pericim.. Bebislere maşallah diyelim buyuyorlar..
Ben iki gündür rahatsizdim mide enfeksiyonu geçiriyorum sanirim yediğim birşey dokundu yada usuttum kusma ishal derken mide sancilari.. Dun hastanedeydim iki sise serum ilaçlar falan bugün biraz daha iyi sayilirim gazsancim devam ediyor
Allahin izniyle bizde bir doguraydik..
Eklem sen nerelerdesin nasil gidiyor hiç ses vermedin :)
Hepinizi opuyorum..
Saol cnm hayırlı kandiller olsun hepimize..Kızlar bensiz kaynatmissiniz bizde 11 günlük olduk zaman geçsin istiyorum kirkimizi yapalım dışarı çıkalım istiyorum tek olmak hem güzel hem zormus Rabbim utandirmasin bu arada hayırlı kandiller hepinize
Cnm pasamiİn iyi olmasına sevindim bende iyiyim kızında iyi ama gaz sancilarimiz var onun dışında sorun yok çok şükür bizde ²2 günlük olduk çok sukurMrb kızlar nasılsınız..ayşegül son durumlar nasıl az kaldı doğumuna..eklem cnm umarım sende de herşey yolundadır..âsim tatlım nasıl gidiyor prensesimiz nasılll.alışabildinmi anneliğe
Biz bugün tam iki aylık olduk..Allah'a şükür şuan için bir problemimiz yok sağlık durumumuzda gayet iyi..havalar ısındı bol bol dışar çıkıp hava alıyoruz paşamla..ikinci ayda yapılan verem aşımız var..onun stresine girdim ben.. Oğlumun canını yakacaklar yine ..
Cnm rezene çayı demleyip içsene günde 2.3 bardak.hep süt yapar hemde gazı önler..yada kimyon çayıda içebilirsin çok fazla gazı varsa bebişide çay kaşığıyla az bişi verebilirsin.kimyonu her yemeye atmaya çalış gaz için bire bir.birde kendini üşütmemeye çalış anneden bebeğe geçiyor biliyorsun...bizde dün 2.ay aşımızı olduk 3 tane birden iki bacak bir koldan..Allah'a şükür geceyi rahat geçirdik ateşimiz çıkmadı..5820 gr 59.5 cm olmuş oğlummCnm pasamiİn iyi olmasına sevindim bende iyiyim kızında iyi ama gaz sancilarimiz var onun dışında sorun yok çok şükür bizde ²2 günlük olduk çok sukur
Maşallah rüzgar bebeğe o saydiklarini hep yapıyorum cnm dun Dr gittik gaz damlası verdi inş ise yararCnm rezene çayı demleyip içsene günde 2.3 bardak.hep süt yapar hemde gazı önler..yada kimyon çayıda içebilirsin çok fazla gazı varsa bebişide çay kaşığıyla az bişi verebilirsin.kimyonu her yemeye atmaya çalış gaz için bire bir.birde kendini üşütmemeye çalış anneden bebeğe geçiyor biliyorsun...bizde dün 2.ay aşımızı olduk 3 tane birden iki bacak bir koldan..Allah'a şükür geceyi rahat geçirdik ateşimiz çıkmadı..5820 gr 59.5 cm olmuş oğlumm
Bende seni merak ediyordum naptın ne durumdasın diye.öyle böyle geçti zaman bişi kalmadı cnm hakkında hayırlısı..güzel bebişimiz gelsin artık onuda görelim..bizde iyiz Allah'a şükür 3 aya doğru gidiyoruz cnm..Allah'a şükür herşey yolunda şimdilikslm kızlar.. nasılsınız.. ben pek giremiyorum... telefondan giriyordum hata veriyor girmeme izin vermiyor. şimdi bilgisayarı actım ancak girebildim..
bir kaç gündür izmitteydim bir kafa dinleyeyim dedim doğumdan önce
bugün kontrole gittim dr.a şükür herşey yolunda.. bebiş 2500 ü geçmiş hala geriden geliyor sat ile uyumlu değil dr. ona göre bekleriz diyor kırk haftayı doldurdugunda panik yapmadan bir-iki hafta daha bekleyebiliriz dedi... ilk nst çekildi... eğer her şey yolunda giderse normal doğum olacak inşallah bakalım kısmet :)
eklem sen ne durumdasın.. atlasa devam mı.. orada mı yapacaksın doğumu..
rüzgar ile miranaz da iyidirler inşallah
canım maaşallah baya buyuttun sen az kaldı senin...ben atlasa devam şimdilik bi sıkıntı çıkmadığı sürece orda yapmayı düşünüyorum olmadı yine zeynep kamilin yolunu tutarım benim kontrole 10 var henüz.slm kızlar.. nasılsınız.. ben pek giremiyorum... telefondan giriyordum hata veriyor girmeme izin vermiyor. şimdi bilgisayarı actım ancak girebildim..
bir kaç gündür izmitteydim bir kafa dinleyeyim dedim doğumdan önce
bugün kontrole gittim dr.a şükür herşey yolunda.. bebiş 2500 ü geçmiş hala geriden geliyor sat ile uyumlu değil dr. ona göre bekleriz diyor kırk haftayı doldurdugunda panik yapmadan bir-iki hafta daha bekleyebiliriz dedi... ilk nst çekildi... eğer her şey yolunda giderse normal doğum olacak inşallah bakalım kısmet :)
eklem sen ne durumdasın.. atlasa devam mı.. orada mı yapacaksın doğumu..
rüzgar ile miranaz da iyidirler inşallah
Biz iyiz cnm ne olsun bebişleri büyütüyoruz bir an önce sizinkilerde gelsede hasret gidesek azcık:)ay kızlar ikili rakamlara düşmüşüm çok heyecan verici...sizler nasılsınız taze annişler ve anne adayları neler yapıyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?