- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
amin benimde bat a 4 gün kaldı inşallah böyle duygular bana da herkese de nasip etsin olursa ilk olacak zaten onun için bu duyguyu çoookk merak ediyorum
hayırlısı bakalım yap cuma günü bakalım varsa çıkar belkim. ben artık beklemedeyim bakalım pazar sabahı kırmızı kartı görürüm artık
inşallahhhhh.... inşallah beraber olmayız... Rabbim güldürsün biziinşallah olmazsın bekle bakalım daha var Allahtan umut kesilmez ne diyelim
ne kadar zamandır deniyosun canım sanada hemen ovü aldıralım.
işte bu yüzden en iyisi ovülüasyon testi sürekli yapmaktansa çift çizgiyi görünce yapmak daha iyi ya öbür türlü yoruluyoruz yanibu 4. deneme cnm yumurtlama günümü hesaplıyorum o gün akıntım ve ağrım oluyo değerlendiriyoruz sonra 3 4 gün sonra yine aynsı yine yapıyoz bi kaç gün sonra yine kasık ağrısı yine akıntı böyle devam ediyo işte sürekli kontrol edip denemeleri yapıyoz ama olmadı adetim biter bitmez hemen başlıyoruz hadi bu ay çok iyi çalışalım diyoz eşimle yap yap yap bi yerden sonra sıkılıyorum içimden gelmiyo
işte bu yüzden en iyisi ovülüasyon testi sürekli yapmaktansa çift çizgiyi görünce yapmak daha iyi ya öbür türlü yoruluyoruz yani
bu ay olmazsa testten alacam burdaki eczaneden alacaktım adetim biter bitmez ama yokmuş adam daha ne olduğunu bilmiyo o yüzden kullanamadım yoksa çok istedim garanti olsun diye bakalım inşallah gerek kalmaz ama
inşallah gerek kalmaz inş. eczanede çok pahalı internetten alabilirsinbu ay olmazsa testten alacam burdaki eczaneden alacaktım adetim biter bitmez ama yokmuş adam daha ne olduğunu bilmiyo o yüzden kullanamadım yoksa çok istedim garanti olsun diye bakalım inşallah gerek kalmaz ama
inşallah gerek kalmaz inş. eczanede çok pahalı internetten alabilirsin
adet döngün kaç gün sürüyor..bu ay olmazsa testten alacam burdaki eczaneden alacaktım adetim biter bitmez ama yokmuş adam daha ne olduğunu bilmiyo o yüzden kullanamadım yoksa çok istedim garanti olsun diye bakalım inşallah gerek kalmaz ama
bu ay olmazsa testten alacam burdaki eczaneden alacaktım adetim biter bitmez ama yokmuş adam daha ne olduğunu bilmiyo o yüzden kullanamadım yoksa çok istedim garanti olsun diye bakalım inşallah gerek kalmaz ama
bizde labaquick aldık.. g.gdiyordanöyle yapacam zaten laboquik iyi diyolar ama senin önerebileceğin iyi bi marka varmı cnm
adet döngün kaç gün sürüyor..
benim 28-29 gün sürüyor ve 1 gün bile geçmez en kötü 29.gün mutlaka olurum önceden 26 idi daha iyiydi yaa kürtajdan sonra uzadı
ahhh ahh az mı uğraştık biz bu kızlasakın sıkıntı etme benim ilk hamileliğim 8.ayımda olmuştu ve ovüyle oldu tabi Allahın taktiri ve bizde hiçbir sorun yoktu düşün yani ben artık olmayacak galiba dedim ama olmuştu işte sonu gelmedi o ayrı bol bol dua et inşallah olacaktır.
o zaman en mantıklısı ovü kullanmak.. bakalım pazar günü mutlu haberi alırsak iyidir de kan testi yaptırmamak için zor tutuyorum bazen kendimibenimki 30 gün cnm tam da hesap yaptığım günde geliyo ama yumurtlama hesapladığım günde olmuyo sanırım
ahhh ahh az mı uğraştık biz bu kızla
o zaman en mantıklısı ovü kullanmak.. bakalım pazar günü mutlu haberi alırsak iyidir de kan testi yaptırmamak için zor tutuyorum bazen kendimi
amin canım hakkımızda hayırlısı artık inşallah güzel haberlerimi mutluluklarımız paylaşırız hep beraberhe ya 4 ay ne ki ilk gebelik öncesi 8 ay sonra kürtaj 3 ay korunma sonra sonra kimyasal gebelik şimdi tekrardan hamileyim ne günlerdi yaaa ayşegülün de iki düşüğü var çok uğraştık canım Allah sağlıkla versin.
o zaman senin işin zor ama kaçarın yokayy ben iğneden çok korkuyorum kan tutuyo beni hemen bayılıyorum önce bi idrar testinde çıksın snra veririm mecbur ama 10 gün de gecikse direk gidip veremem elim ayağım titriyo ağlıyorum korkudan ama gülmee tamammıı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?