bebeğimi beklerken......

kızlar görüşmek üzere ALlaha emanet olun evde dersler bizi bekler bu ara çok yoğun akşamları ders yapıyoruz beni bekliyor kerata ders için işim zor ders yap diye diye bir hal oldum :)

kızlar bensiz sayfalar baya ilerlemiş hepsini okudum ama sız kaybolbussunuz ortadan benim için dua etmeyı unutmayın

kızlar ben geldimmm şimdi ohhhh ALLAHIMA şükürler olsun bebegim iyimiş çok hareketliydi kıpır kıpır dı gördük şuan usg 11+3 gösteriyor ama 3 ayda 5 kilo almışım..dr az ye dedi ama dedi sana herşey çok yakışıyor dedi dr'umuz buarada eşim ikli testi yaptıralım dedi hafatya perşembeye randevu aldık yaptırıcaz galiba biraz dan minnakımın resmini koyucammm

çok sevindim canım bende inşallah pıtpıtlarını duyabilirim yarın akşam benimde bugün ağrım yok acaba bişey mi oldu diye düşünüyorum bazen rabbim korusun onları inşallah..

canım gunaydın cok sevındım bak sen sıtres yapma annesı kuzun gelecek sana allahaım hepımıze hayırlısı ıle kucagımıza almayı nasıp etsın

cok sevindimm canım maşallah suphanallah artık korkup panik yapma hamileliğin keyfini çıkartmaz zamanın geldi sanırım canım :)
yakışmaz mı yaa taze anneye her şey yakışır

çok sevindim canım bende inşallah pıtpıtlarını duyabilirim yarın akşam benimde bugün ağrım yok acaba bişey mi oldu diye düşünüyorum bazen rabbim korusun onları inşallah..
amin canım sıra sende bakalım hayırlısıyla yarın gör bebişini minnacık kalp pıt pıtlarını.. İnşallah her şey güzel olacak...

kızlar çok teşekkür edirm güzel dilekleriniz için luck cim dr bende dedım hıç kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum çok rahatım dıye sen dedi şanslılardan sın dedi takma bence duyucaksın cnm kalp atıslarını buda yeni resmimiz

Eklentiler

• bbek.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 63
maşallah yaa çok duygulandım sevinçten.. Allah kucağına aldığı günü de göstersin inşallah

allahım sen ne buyuksun baksana ya ılerleyen zamanda benımkı gıbı pozda verecek annesı

kızlar görüşmek üzere ALlaha emanet olun evde dersler bizi bekler bu ara çok yoğun akşamları ders yapıyoruz beni bekliyor kerata ders için işim zor ders yap diye diye bir hal oldum :)
bizde aynı durumdayız canım...çoculta istek var ama hareket yok nasıl bişey çözemedim...
maşallah canım çok sevindim bidaha takma tamam mı.
oh oh maşallah kerata ya bak kocaman olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…