dualarımız seninle ve yarın randevusu olacak lucky ile....kızlar bensiz sayfalar baya ilerlemiş hepsini okudum ama sız kaybolbussunuz ortadan benim için dua etmeyı unutmayın
kızlar ben geldimmm şimdi ohhhh ALLAHIMA şükürler olsun bebegim iyimiş çok hareketliydi kıpır kıpır dı gördük şuan usg 11+3 gösteriyor ama 3 ayda 5 kilo almışım..dr az ye dedi ama dedi sana herşey çok yakışıyor dedi dr'umuz buarada eşim ikli testi yaptıralım dedi hafatya perşembeye randevu aldık yaptırıcaz galiba biraz dan minnakımın resmini koyucammm
kızlar ben geldimmm şimdi ohhhh ALLAHIMA şükürler olsun bebegim iyimiş çok hareketliydi kıpır kıpır dı gördük şuan usg 11+3 gösteriyor ama 3 ayda 5 kilo almışım..dr az ye dedi ama dedi sana herşey çok yakışıyor dedi dr'umuz buarada eşim ikli testi yaptıralım dedi hafatya perşembeye randevu aldık yaptırıcaz galiba biraz dan minnakımın resmini koyucammm
cok sevindimm canım maşallah suphanallah artık korkup panik yapma hamileliğin keyfini çıkartmaz zamanın geldi sanırım canım :)kızlar ben geldimmm şimdi ohhhh ALLAHIMA şükürler olsun bebegim iyimiş çok hareketliydi kıpır kıpır dı gördük şuan usg 11+3 gösteriyor ama 3 ayda 5 kilo almışım..dr az ye dedi ama dedi sana herşey çok yakışıyor dedi dr'umuz buarada eşim ikli testi yaptıralım dedi hafatya perşembeye randevu aldık yaptırıcaz galiba biraz dan minnakımın resmini koyucammm
amin canım sıra sende bakalım hayırlısıyla yarın gör bebişini minnacık kalp pıt pıtlarını.. İnşallah her şey güzel olacak...çok sevindim canım bende inşallah pıtpıtlarını duyabilirim yarın akşam benimde bugün ağrım yok acaba bişey mi oldu diye düşünüyorum bazen rabbim korusun onları inşallah..
maşallah yaa çok duygulandımkızlar çok teşekkür edirm güzel dilekleriniz için luck cim dr bende dedım hıç kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum çok rahatım dıye sen dedi şanslılardan sın dedi takma bence duyucaksın cnm kalp atıslarını buda yeni resmimiz
kızlar çok teşekkür edirm güzel dilekleriniz için luck cim dr bende dedım hıç kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum çok rahatım dıye sen dedi şanslılardan sın dedi takma bence duyucaksın cnm kalp atıslarını buda yeni resmimiz
kızlar çok teşekkür edirm güzel dilekleriniz için luck cim dr bende dedım hıç kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum çok rahatım dıye sen dedi şanslılardan sın dedi takma bence duyucaksın cnm kalp atıslarını buda yeni resmimiz
bizde aynı durumdayız canım...çoculta istek var ama hareket yok nasıl bişey çözemedim...kızlar görüşmek üzere ALlaha emanet olun evde dersler bizi bekler bu ara çok yoğun akşamları ders yapıyoruz beni bekliyor kerata ders için işim zor ders yap diye diye bir hal oldum :)
maşallah canım çok sevindim bidaha takma tamam mı.kızlar ben geldimmm şimdi ohhhh ALLAHIMA şükürler olsun bebegim iyimiş çok hareketliydi kıpır kıpır dı gördük şuan usg 11+3 gösteriyor ama 3 ayda 5 kilo almışım..dr az ye dedi ama dedi sana herşey çok yakışıyor dedi dr'umuz buarada eşim ikli testi yaptıralım dedi hafatya perşembeye randevu aldık yaptırıcaz galiba biraz dan minnakımın resmini koyucammm
oh oh maşallah kerata ya bak kocaman olmuş.kızlar çok teşekkür edirm güzel dilekleriniz için luck cim dr bende dedım hıç kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum çok rahatım dıye sen dedi şanslılardan sın dedi takma bence duyucaksın cnm kalp atıslarını buda yeni resmimiz
amin aarkadasım darısı tüm isteyenlerin başınamaşallah yaa çok duygulandımsevinçten.. Allah kucağına aldığı günü de göstersin inşallah
yok canım tekrarlamadım açıkçası yapmak ta istemiyorum günümü bekleyeceğimayse-gul ne durumdasın cnm testi tekrarladınmı
bencede bekle belki seninkide sürpriz yaparyok canım tekrarlamadım açıkçası yapmak ta istemiyorum günümü bekleyeceğim
bencede cnm gününü bekle en iyi belkı süpriz olur sanayok canım tekrarlamadım açıkçası yapmak ta istemiyorum günümü bekleyeceğim
cnm sende heycan dorukta dır şimdi ben dün aksam çabuk sabah olsun dıye hemen yattım saat 9.30 da sabahta kalktım bir duş aldım.. aynca kendıme geldımbencede bekle belki seninkide sürpriz yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?