bebeğimi beklerken......

cnm sende heycan dorukta dır şimdi ben dün aksam çabuk sabah olsun dıye hemen yattım saat 9.30 da sabahta kalktım bir duş aldım.. aynca kendıme geldım

şu an hiç heyacanlı değilim asim ama dr kapısında stres yaparım bende

şu an hiç heyacanlı değilim asim ama dr kapısında stres yaparım bende
yaaaa ben ölüyorum heycandan dr kapısında ben elektrık çarpmış gibi titriyorum ... inş cnm dualrım bebegınle ben emınım duyucaksın kap atıslarını bebegının aksamdı senın randevun dimi

ayyy maşşallah nasıl bişe öyle yaa :):):):) sağ salim kucağına al güzel bi hamilelik geçir inşallah

Arkadaşlar benim bat belli değil. Tarlusal'ım yarın biticek 1 hafta içinde adet olurum ama ben bu ay hamilelik gibi bir beklentim yok çünkü yaram olduğu için onun tedavisini görüyorum kısmetse kasım ayı umutlu bir bekleyiş içinde olacağım o yüzden. Bat'ımı kasım olarak alabilir miyiz ? ama net bir tarih veremiyorum düzensiz olduğum için bir şey diyemiyorum şuan. bu ay kaçında adet olursam kasım için ona göre bir şeyler söyleyebilirim :)

allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cennetten gelen meleğinin miss gibi kokusunu içine çekmeni nasip etsin :) vee darısı bizlere diyorum artık :) Allahım isteyen herkese nasip etsin tez zamanda :) bana daa :)

allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cennetten gelen meleğinin miss gibi kokusunu içine çekmeni nasip etsin :) vee darısı bizlere diyorum artık :) Allahım isteyen herkese nasip etsin tez zamanda :) bana daa :)
amin cnm çok saolun darısı burda isteyen tüm güzel anne adaylarının basına

kızlar kabızım çok kötüyüm nasıl geçicek tuvalet işkence oldu bugün fenalardayım ıkınmamam da lazım makatım acıyo otururken var ama yapamıyorum ağlamak istiyorum

hayırlısıyla canım adetini bir olda.. o yüzden seni çalışıyor göstermedim ve batınıda adet olunca yazarız kısmetse :)

kızlar kabızım çok kötüyüm nasıl geçicek tuvalet işkence oldu bugün fenalardayım ıkınmamam da lazım makatım acıyo otururken var ama yapamıyorum ağlamak istiyorum
halis z.yağı kullan hem içebilirsen içi hemde makata sür iyi geliyor

canım kayısı da iyi geliyor ister ye kurusunu ister kaynat suyunu iç...

kızlar nerdesiniz yaw ben varım siz yoksunuz

iyiyim canım hala yumurtlamadım 2. çizgi beliriceği yerde gün ve gün kayboldu....sen nasılsın.
bende iyiyim cnm yum testlerinden en iyi luky anlıyor valla ben hıc kullanmadım kacırmıs olabılırmısın acabaa yumu

bende iyiyim cnm yum testlerinden en iyi luky anlıyor valla ben hıc kullanmadım kacırmıs olabılırmısın acabaa yumu
kaçırmış da olsam testte test yapmadığım günlerde çalışmalarımız oldu o yüzden içim rahat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…