bencede bekle belki seninkide sürpriz yapar
bencede cnm gününü bekle en iyi belkı süpriz olur sana
cnm sende heycan dorukta dır şimdi ben dün aksam çabuk sabah olsun dıye hemen yattım saat 9.30 da sabahta kalktım bir duş aldım.. aynca kendıme geldım
yaaaa ben ölüyorum heycandan dr kapısında ben elektrık çarpmış gibi titriyorum ... inş cnm dualrım bebegınle ben emınım duyucaksın kap atıslarını bebegının aksamdı senın randevun dimişu an hiç heyacanlı değilim asim ama dr kapısında stres yaparım bende
kızlar çok teşekkür edirm güzel dilekleriniz için luck cim dr bende dedım hıç kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum çok rahatım dıye sen dedi şanslılardan sın dedi takma bence duyucaksın cnm kalp atıslarını buda yeni resmimiz
amin cnm darsı sizlerin ve burdaki arkadasların başına inşayyy maşşallah nasıl bişe öyle yaa :):):):) sağ salim kucağına al güzel bi hamilelik geçir inşallah
kızlar ben geldimmm şimdi ohhhh ALLAHIMA şükürler olsun bebegim iyimiş çok hareketliydi kıpır kıpır dı gördük şuan usg 11+3 gösteriyor ama 3 ayda 5 kilo almışım..dr az ye dedi ama dedi sana herşey çok yakışıyor dedi dr'umuz buarada eşim ikli testi yaptıralım dedi hafatya perşembeye randevu aldık yaptırıcaz galiba biraz dan minnakımın resmini koyucammm
amin cnm çok saolun darısı burda isteyen tüm güzel anne adaylarının basınaallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cennetten gelen meleğinin miss gibi kokusunu içine çekmeni nasip etsin :) vee darısı bizlere diyorum artık :) Allahım isteyen herkese nasip etsin tez zamanda :) bana daa :)
amin cnm çok saolun darısı burda isteyen tüm güzel anne adaylarının basına
hayırlısıyla canım adetini bir olda.. o yüzden seni çalışıyor göstermedim ve batınıda adet olunca yazarız kısmetse :)Arkadaşlar benim bat belli değil. Tarlusal'ım yarın biticek 1 hafta içinde adet olurum ama ben bu ay hamilelik gibi bir beklentim yok çünkü yaram olduğu için onun tedavisini görüyorum kısmetse kasım ayı umutlu bir bekleyiş içinde olacağım o yüzden. Bat'ımı kasım olarak alabilir miyiz ? ama net bir tarih veremiyorum düzensiz olduğum için bir şey diyemiyorum şuan. bu ay kaçında adet olursam kasım için ona göre bir şeyler söyleyebilirim :)
halis z.yağı kullan hem içebilirsen içi hemde makata sür iyi geliyorkızlar kabızım çok kötüyüm nasıl geçicek tuvalet işkence oldu bugün fenalardayım ıkınmamam da lazım makatım acıyo otururken var ama yapamıyorum ağlamak istiyorum
cnm süt iç iyi gelirkızlar kabızım çok kötüyüm nasıl geçicek tuvalet işkence oldu bugün fenalardayım ıkınmamam da lazım makatım acıyo otururken var ama yapamıyorum ağlamak istiyorum
canım kayısı da iyi geliyor ister ye kurusunu ister kaynat suyunu iç...kızlar kabızım çok kötüyüm nasıl geçicek tuvalet işkence oldu bugün fenalardayım ıkınmamam da lazım makatım acıyo otururken var ama yapamıyorum ağlamak istiyorum
ben burdayım cnm nasılsın bakımkızlar nerdesiniz yaw ben varım siz yoksunuz
iyiyim canım hala yumurtlamadım 2. çizgi beliriceği yerde gün ve gün kayboldu....sen nasılsın.ben burdayım cnm nasılsın bakım
bende iyiyim cnm yum testlerinden en iyi luky anlıyor valla ben hıc kullanmadım kacırmıs olabılırmısın acabaa yumuiyiyim canım hala yumurtlamadım 2. çizgi beliriceği yerde gün ve gün kayboldu....sen nasılsın.
kaçırmış da olsam testte test yapmadığım günlerde çalışmalarımız oldu o yüzden içim rahat...bende iyiyim cnm yum testlerinden en iyi luky anlıyor valla ben hıc kullanmadım kacırmıs olabılırmısın acabaa yumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?