hoş geldin aramıza Allah cümlemize nasip etsin...Merhaba arkadaşlar araniza yeni katildimbenim de 1. Bebeğim olucak... allah hepimize bebisimizi almaya nasip etsin. .....
hayırlısıyla canım adetini bir olda.. o yüzden seni çalışıyor göstermedim ve batınıda adet olunca yazarız kısmetse :)
hıım ıyı ozaman inş buay hamiş olursunkaçırmış da olsam testte test yapmadığım günlerde çalışmalarımız oldu o yüzden içim rahat...
inşallahhıım ıyı ozaman inş buay hamiş olursun
ben de sordum ya aynı şeyiniye bugun kımseler yok burda
eklem bişey sorucam dr bana vıtamın ve kan ilacı vermıs ama kan sulantıcı iğne kullanılıyorum eczaneye sordum bırlıkte kullanılırmı dıye kullanılır dedı senın bı fıkrın varmı bu konuda cnm
Canım benim bildiğim kadarıyla kan ilacı sana takviye olsun diye verilmiştir ve kan sulandırıcıda şuan Bebeğin kanından beslendiği için ona daha kolay ulaşsın diyedir diye biliyorum içini ferah tut :)eklem bişey sorucam dr bana vıtamın ve kan ilacı vermıs ama kan sulantıcı iğne kullanılıyorum eczaneye sordum bırlıkte kullanılırmı dıye kullanılır dedı senın bı fıkrın varmı bu konuda cnm
bi fikrim yok ama iki si farklı şeyler yani dr. verdiyse kullanılır kan sulandırıcı kan yapmıyor sonuçta koyu olanı sıvılaştırıyor...eklem bişey sorucam dr bana vıtamın ve kan ilacı vermıs ama kan sulantıcı iğne kullanılıyorum eczaneye sordum bırlıkte kullanılırmı dıye kullanılır dedı senın bı fıkrın varmı bu konuda cnm
çok saolun vıtamın verıyorum dedıde ben kan ılacını duymadım heycandan duymamısım herhaldeCanım benim bildiğim kadarıyla kan ilacı sana takviye olsun diye verilmiştir ve kan sulandırıcıda şuan Bebeğin kanından beslendiği için ona daha kolay ulaşsın diyedir diye biliyorum içini ferah tut :)
bende çıkıyorum iş yerinden herkese iyi aksamlarben kaçıyorum iyi akşamlar öpüldünüz...
geldim canım.. gelen giden yok.. pazar günü belli olur kısmetse hakkımızda hayırlısıayse-gul nerdesin gelen giden varmı ?
merhaba canım bende o kan sılandırıcı iğneden kullanıyorum sana ne zaman verdi ve ne kadar kullanıcaksın... ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum karnımın her yeri mosmor oldu doktor zaten kullanmaya başlamadan önce öyle olacağını söylemişti mahvediyo beni bu iğne ama kullanmak zorundayım bebeğe giden kan akışını düzenliyor.20.haftaya kadar kullan dedi sende durum ne....eklem bişey sorucam dr bana vıtamın ve kan ilacı vermıs ama kan sulantıcı iğne kullanılıyorum eczaneye sordum bırlıkte kullanılırmı dıye kullanılır dedı senın bı fıkrın varmı bu konuda cnm
cnm bende hamılelılıgımın basından berı kullanıyorum dr bu son kutu dedı tekrardan gerekırse kullanıcam benımde karnım mosmor oldu dr um kolundan vur bıraz dedimerhaba canım bende o kan sılandırıcı iğneden kullanıyorum sana ne zaman verdi ve ne kadar kullanıcaksın... ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum karnımın her yeri mosmor oldu doktor zaten kullanmaya başlamadan önce öyle olacağını söylemişti mahvediyo beni bu iğne ama kullanmak zorundayım bebeğe giden kan akışını düzenliyor.20.haftaya kadar kullan dedi sende durum ne....
ayyyy cnm ya çok çok geçmiş olsun rabbım sifa versın tez zamanda vardır herseyde bı hayır çivi batmasaydı bunları ögrenemezdın cnm şerde bile hayır aramak lazım bazen.. ben iyiyim eve erken gıttım bende yemek yaptım turşu kurdum simdi gene ofisteyım temızlık yapıcam burdada inş hamiş olursun cnm .. benım yakısıklıma iyi bakgeldim canım.. gelen giden yok.. pazar günü belli olur kısmetse hakkımızda hayırlısı
dün erken çıktım canım oğlumun eline okulda çivi batmıştı 2 gün çok önemsemedik ama intihap yapmış parmağı hemen hastaneye götürdüm tetanos aşısı oldu kan tahlili falan yaptırdık kanında biraz enfeksiyon çıktı antibiyotik başladık dr. muayene sırasında dalağı biraz büyümüş dedi ultrason istedi çektirdik yaşına göre büyükmüş ama demiri çok düşük çıktı onunla alakalı olabilir dedi kan ilacı verdi 3 ay kullanıp tekrar kontrol edilecek. bir çividen gittik kaç saat hastanedeydik.
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?