saolasın canım benim.. gün sayıyorum şu işten bir çıkayımda rahat rahat ilgileneyim inşallah evladımla..ayyyy cnm ya çok çok geçmiş olsun rabbım sifa versın tez zamanda vardır herseyde bı hayır çivi batmasaydı bunları ögrenemezdın cnm şerde bile hayır aramak lazım bazen.. ben iyiyim eve erken gıttım bende yemek yaptım turşu kurdum simdi gene ofisteyım temızlık yapıcam burdada inş hamiş olursun cnm .. benım yakısıklıma iyi bak
ya biliyorum kol ve bacaktan vuruluyor ama daha çok acıması bi yana karından daha rahat emiliyor ilaç bide bir kere yapabildim bacaktan karnım o kadar acımıyor. bide bana test yapacak 20.haftada gerekirse doğuma kadar kullanıcakmışımcnm bende hamılelılıgımın basından berı kullanıyorum dr bu son kutu dedı tekrardan gerekırse kullanıcam benımde karnım mosmor oldu dr um kolundan vur bıraz dedi
saolasın canım benim.. gün sayıyorum şu işten bir çıkayımda rahat rahat ilgileneyim inşallah evladımla..
seninde eline sağlık miss gibi turşular ohh ohh
çok yorma kendini bırak sen hamile halinle temizlik falan yapma yaa
Saol canım...canım çok geçmiş olsun ben de dün kötüydüm kabızlık mahvetti beni neyse şu an daha iyiyim yoğun biraz kdv dönemi ya akşama da kontrolüm var hayırlısı bakalım kızlar bugün biraz heyecanlıyım bennnnnnnn
kabızlık çok zor daha şimdiden başladıysan yandın. hamileliğin ilerleyen haftalarında daha zor oluyor hemoroid oluşturuyor birde. mutlaka dr.a sormayı unutmacanım çok geçmiş olsun ben de dün kötüydüm kabızlık mahvetti beni neyse şu an daha iyiyim yoğun biraz kdv dönemi ya akşama da kontrolüm var hayırlısı bakalım kızlar bugün biraz heyecanlıyım bennnnnnnn
Saol canım...
Panik olma kendini rahatlatacak şeyler yap ayaklarını uzat gözlerini kapat bebeğini düşün. sıcak bir şeyler iç sevdiğin şeylerden ye bi bakmışsın akşam olmuş canım..
Amin canim allah herkese nasip etsin.... dualarim sizinlehoş geldin aramıza Allah cümlemize nasip etsin...
yapmadan duramıyorum ki temizlik zaman geçsin diye uğraşıyorum aslında pazar günüde evimde temizlik var annemle yapıcaz inş pazartesi günüm var aksamdan tatlı yapıcam pazartesi gelmicem işe talı olarak kızlar köstebek pasta yapmayı düşünüyorum 2 adet sizce çokmu basit ffikir alabilirmiyim sizlerdensaolasın canım benim.. gün sayıyorum şu işten bir çıkayımda rahat rahat ilgileneyim inşallah evladımla..
seninde eline sağlık miss gibi turşular ohh ohh
çok yorma kendini bırak sen hamile halinle temizlik falan yapma yaa
luck ben bile heycanlıyım arkadasım offf ya hemen cıkınca yaz olurmu dua edıcem senın ve bebegın için ben inanıyorum sen bebeişte benımkı gıbı süprizlerle dolu bugun pıt pıtlarını duyucaksıncanım çok geçmiş olsun ben de dün kötüydüm kabızlık mahvetti beni neyse şu an daha iyiyim yoğun biraz kdv dönemi ya akşama da kontrolüm var hayırlısı bakalım kızlar bugün biraz heyecanlıyım bennnnnnnn
luck ben bile heycanlıyım arkadasım offf ya hemen cıkınca yaz olurmu dua edıcem senın ve bebegın için ben inanıyorum sen bebeişte benımkı gıbı süprizlerle dolu bugun pıt pıtlarını duyucaksın
çok geçmiş olsun canım...inşallah herşey yoluna girer...geldim canım.. gelen giden yok.. pazar günü belli olur kısmetse hakkımızda hayırlısı
dün erken çıktım canım oğlumun eline okulda çivi batmıştı 2 gün çok önemsemedik ama intihap yapmış parmağı hemen hastaneye götürdüm tetanos aşısı oldu kan tahlili falan yaptırdık kanında biraz enfeksiyon çıktı antibiyotik başladık dr. muayene sırasında dalağı biraz büyümüş dedi ultrason istedi çektirdik yaşına göre büyükmüş ama demiri çok düşük çıktı onunla alakalı olabilir dedi kan ilacı verdi 3 ay kullanıp tekrar kontrol edilecek. bir çividen gittik kaç saat hastanedeydik.
Sen nasılsın?
aykız bende heyecanlandım bak şimdi bu arada benim 2. çizgi baya koyulaştı...canım çok geçmiş olsun ben de dün kötüydüm kabızlık mahvetti beni neyse şu an daha iyiyim yoğun biraz kdv dönemi ya akşama da kontrolüm var hayırlısı bakalım kızlar bugün biraz heyecanlıyım bennnnnnnn
cnm seni çok iyi anlıyorum bende cok belırtı aradım hamıle kalmak ıstedıgım aylar ama hamıle kaldıgım ay pek çalışma yapamamıstık yanı sık sık olmamıstı eşimin işleri yüzünden pek ihtimal vermiyordum ben belirtim olmadı adet geçikmesi dışında zaten adetlerim bazen düzensizleşir benim o yuzden hıc umudum yoktu yanı sadece sık sık wc godoyordum burdakı kızlar sayesınde test yaptım hatta adet tarıhımden 3 gun once test yapmıstım negatifti adetten 3 veya 4 gun sonra test yaptım çift çizgi çıktı yani banada süpriz oldu suan hamıleyım yorgunluk ve halsızlık dısında bır belırtım yok allaha şükürler olsun kicnm meraba tekrardan hayırlı olsun bebeğin bişe sorcam sana belirtilerin varmıydı peki hamile kaldığını öğrenmeden önce ayyy kafayıı yedim ben yaa kimi görsem soruyorum hahaha:):):)
cnm seni çok iyi anlıyorum bende cok belırtı aradım hamıle kalmak ıstedıgım aylar ama hamıle kaldıgım ay pek çalışma yapamamıstık yanı sık sık olmamıstı eşimin işleri yüzünden pek ihtimal vermiyordum ben belirtim olmadı adet geçikmesi dışında zaten adetlerim bazen düzensizleşir benim o yuzden hıc umudum yoktu yanı sadece sık sık wc godoyordum burdakı kızlar sayesınde test yaptım hatta adet tarıhımden 3 gun once test yapmıstım negatifti adetten 3 veya 4 gun sonra test yaptım çift çizgi çıktı yani banada süpriz oldu suan hamıleyım yorgunluk ve halsızlık dısında bır belırtım yok allaha şükürler olsun ki
2.çizginin çok daha net ver belirgin olması gerekiyor. testi bugün mü yaptın Bugün kaçıncı gününEki Görüntüle 1272223 Eki Görüntüle 1272225
kızlar ovu testim @luckystar_34 nasıl canım pek net değil ama...
ne demek cnm yani keşke yardımcı olabılseydımçook teşekkür ederim canım Allah razı olsun :)
ne demek cnm yani keşke yardımcı olabılseydım
Eki Görüntüle 1272223 Eki Görüntüle 1272225
kızlar ovu testim @luckystar_34 nasıl canım pek net değil ama...
kız ilk önce ben öyle sandım hee. sen yaparım belki demiştin yaşundan biri benim gebelik testi olsa ahhh ahhh ne güzel olurdu demi:)
kız ilk önce ben öyle sandım hee. sen yaparım belki demiştin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?