bebeğimi beklerken......

saolasın canım benim.. gün sayıyorum şu işten bir çıkayımda rahat rahat ilgileneyim inşallah evladımla..
seninde eline sağlık miss gibi turşular ohh ohh
çok yorma kendini bırak sen hamile halinle temizlik falan yapma yaa

cnm bende hamılelılıgımın basından berı kullanıyorum dr bu son kutu dedı tekrardan gerekırse kullanıcam benımde karnım mosmor oldu dr um kolundan vur bıraz dedi
ya biliyorum kol ve bacaktan vuruluyor ama daha çok acıması bi yana karından daha rahat emiliyor ilaç bide bir kere yapabildim bacaktan karnım o kadar acımıyor. bide bana test yapacak 20.haftada gerekirse doğuma kadar kullanıcakmışım

canım çok geçmiş olsun ben de dün kötüydüm kabızlık mahvetti beni neyse şu an daha iyiyim yoğun biraz kdv dönemi ya akşama da kontrolüm var hayırlısı bakalım kızlar bugün biraz heyecanlıyım bennnnnnnn

Saol canım...
Panik olma kendini rahatlatacak şeyler yap ayaklarını uzat gözlerini kapat bebeğini düşün. sıcak bir şeyler iç sevdiğin şeylerden ye bi bakmışsın akşam olmuş canım..

kabızlık çok zor daha şimdiden başladıysan yandın. hamileliğin ilerleyen haftalarında daha zor oluyor hemoroid oluşturuyor birde. mutlaka dr.a sormayı unutma

yapmadan duramıyorum ki temizlik zaman geçsin diye uğraşıyorum aslında pazar günüde evimde temizlik var annemle yapıcaz inş pazartesi günüm var aksamdan tatlı yapıcam pazartesi gelmicem işe talı olarak kızlar köstebek pasta yapmayı düşünüyorum 2 adet sizce çokmu basit ffikir alabilirmiyim sizlerden

luck ben bile heycanlıyım arkadasım offf ya hemen cıkınca yaz olurmu dua edıcem senın ve bebegın için ben inanıyorum sen bebeişte benımkı gıbı süprizlerle dolu bugun pıt pıtlarını duyucaksın

cnm meraba tekrardan hayırlı olsun bebeğin bişe sorcam sana belirtilerin varmıydı peki hamile kaldığını öğrenmeden önce ayyy kafayıı yedim ben yaa kimi görsem soruyorum hahaha:):):)

çok geçmiş olsun canım...inşallah herşey yoluna girer...
aykız bende heyecanlandım bak şimdi bu arada benim 2. çizgi baya koyulaştı...

cnm meraba tekrardan hayırlı olsun bebeğin bişe sorcam sana belirtilerin varmıydı peki hamile kaldığını öğrenmeden önce ayyy kafayıı yedim ben yaa kimi görsem soruyorum hahaha:):):)
cnm seni çok iyi anlıyorum bende cok belırtı aradım hamıle kalmak ıstedıgım aylar ama hamıle kaldıgım ay pek çalışma yapamamıstık yanı sık sık olmamıstı eşimin işleri yüzünden pek ihtimal vermiyordum ben belirtim olmadı adet geçikmesi dışında zaten adetlerim bazen düzensizleşir benim o yuzden hıc umudum yoktu yanı sadece sık sık wc godoyordum burdakı kızlar sayesınde test yaptım hatta adet tarıhımden 3 gun once test yapmıstım negatifti adetten 3 veya 4 gun sonra test yaptım çift çizgi çıktı yani banada süpriz oldu suan hamıleyım yorgunluk ve halsızlık dısında bır belırtım yok allaha şükürler olsun ki

çook teşekkür ederim canım Allah razı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…