hadi inşallah bakalım yaa bende öyle yapmayacağım o tek çizgiyi gördüğümde ki hüsran kötü hissettiriyor maalesef yine de umut var umut etmek güzelyok cnm ya tırsıyorum valla 2 gün kaldı zaten bekliceem hatta geçmesini beklicem
hadi inşallah bakalım yaa bende öyle yapmayacağım o tek çizgiyi gördüğümde ki hüsran kötü hissettiriyor maalesef yine de umut var umut etmek güzel
inşallah canım Rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsün...hiç deme bende de öyle çıkınca sinirimde testi paramparça ediyorum kıra kıra silikte olsa çıksa razıyız demi inşallah hamileyizdir cnm bekleyelim sonu güzel olsun
ben buradayım canım :)niye kimseler yok burda
ahhh cnm ya sende olmassan valla bız zaten sen ben eklem ve lucky buaranın demir başları olduk ...ben buradayım canım :)
evet canım yaa lucky heyecanlarda ayol bir köşede bekliyor herhalde..ahhh cnm ya sende olmassan valla bız zaten sen ben eklem ve lucky buaranın demir başları olduk ...
ya şimdi ohem heycanlı hem korkuyordur... hayırlı haberlerle gelicek ben inanıyorumevet canım yaa lucky heyecanlarda ayol bir köşede bekliyor herhalde..
inşallah canım.. Allah ilk önce sizlere ilk bebeğiniz sonra bizlere nasip etsin inşallahya şimdi ohem heycanlı hem korkuyordur... hayırlı haberlerle gelicek ben inanıyorum
inş cnm senınde ikinci kez anne olmanı çok istiyorum ... allah isteyen herkese nasip etsin . allah kimsenin kucagını boş bırakmasın.. şimdiden annem heycandan ölücek ya ay diyo cınsıyetı nezamn bellı olucak bısey ler alırız alısverıs yaparız hatta diyo denize girmesi için simit kolluk felan alırım dıyo heycandan ne yapıcagını bılmıyo ya cnm anneminşallah canım.. Allah ilk önce sizlere ilk bebeğiniz sonra bizlere nasip etsin inşallah
canım 16.günüm buna göre ne zaman yumurtlarım gıt gıt gıdak2.çizginin çok daha net ver belirgin olması gerekiyor. testi bugün mü yaptın Bugün kaçıncı günün
inşallah o da olur canım...şundan biri benim gebelik testi olsa ahhh ahhh ne güzel olurdu demi:)
o kokuyu bende çok özledim yaa.yeni doğmuş bebek kokusu ahhhh misss gibi :)
aminn canım inşallah yaa ahh anneler sevinmez ki torunun geliyor senden çok sevecek onuinş cnm senınde ikinci kez anne olmanı çok istiyorum ... allah isteyen herkese nasip etsin . allah kimsenin kucagını boş bırakmasın.. şimdiden annem heycandan ölücek ya ay diyo cınsıyetı nezamn bellı olucak bısey ler alırız alısverıs yaparız hatta diyo denize girmesi için simit kolluk felan alırım dıyo heycandan ne yapıcagını bılmıyo ya cnm annem
canım 16.günüm buna göre ne zaman yumurtlarım gıt gıt gıdak
inşallah o da olur canım...
Allah inşallah o güzel duyguyu sizlerede tattırır canım...inş cnm senınde ikinci kez anne olmanı çok istiyorum ... allah isteyen herkese nasip etsin . allah kimsenin kucagını boş bırakmasın.. şimdiden annem heycandan ölücek ya ay diyo cınsıyetı nezamn bellı olucak bısey ler alırız alısverıs yaparız hatta diyo denize girmesi için simit kolluk felan alırım dıyo heycandan ne yapıcagını bılmıyo ya cnm annem
ben kokusunu hiç bilmiyorum çevremde yenı dogmus bebekler vardı hiç kucagıma alamadım millet kısır gözüyle baktıkları için almaya bırazz ilgilenmeye kalksam bebekle nezamn tedavı olucaksınız tedavı oldunuzmu ...olur olur merak etmeyım su tanıdıgımın 15 sene sonra oldu gıbısıne laflar soyluyorlardı.. oyuzden hıc cocuk sevmemısısmdıryeni doğmuş bebek kokusu ahhhh misss gibi :)
tamam ajan...belki yarın belkide öbür gün yumurtlarsın... takipte kal
doğru diyorsun hemen yapıştırı veriyorlar etiketi valla bende gıcık oluyorum öyle söylendiği zaman başkasına bile söyleseler size ne diyorum belki bebek istemiyordur hemen olmuyor gözüyle ne bakıyorsunuz diyorum. sen nelerle uğraşırken millet neler düşünüyor. kimse bilmez ne yaşadığımızıben kokusunu hiç bilmiyorum çevremde yenı dogmus bebekler vardı hiç kucagıma alamadım millet kısır gözüyle baktıkları için almaya bırazz ilgilenmeye kalksam bebekle nezamn tedavı olucaksınız tedavı oldunuzmu ...olur olur merak etmeyım su tanıdıgımın 15 sene sonra oldu gıbısıne laflar soyluyorlardı.. oyuzden hıc cocuk sevmemısısmdır
ama tabi bugünden de çalışmaya devam et ihmal etmetamam ajan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?