bebeğimi beklerken......

hadi inşallah bakalım yaa bende öyle yapmayacağım o tek çizgiyi gördüğümde ki hüsran kötü hissettiriyor maalesef yine de umut var umut etmek güzel

hiç deme bende de öyle çıkınca sinirimde testi paramparça ediyorum kıra kıra silikte olsa çıksa razıyız demi inşallah hamileyizdir cnm bekleyelim sonu güzel olsun

hiç deme bende de öyle çıkınca sinirimde testi paramparça ediyorum kıra kıra silikte olsa çıksa razıyız demi inşallah hamileyizdir cnm bekleyelim sonu güzel olsun
inşallah canım Rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsün...

inşallah canım.. Allah ilk önce sizlere ilk bebeğiniz sonra bizlere nasip etsin inşallah
inş cnm senınde ikinci kez anne olmanı çok istiyorum ... allah isteyen herkese nasip etsin . allah kimsenin kucagını boş bırakmasın.. şimdiden annem heycandan ölücek ya ay diyo cınsıyetı nezamn bellı olucak bısey ler alırız alısverıs yaparız hatta diyo denize girmesi için simit kolluk felan alırım dıyo heycandan ne yapıcagını bılmıyo ya cnm annem

aminn canım inşallah yaa ahh anneler sevinmez ki torunun geliyor senden çok sevecek onu

Allah inşallah o güzel duyguyu sizlerede tattırır canım...

yeni doğmuş bebek kokusu ahhhh misss gibi :)
ben kokusunu hiç bilmiyorum çevremde yenı dogmus bebekler vardı hiç kucagıma alamadım millet kısır gözüyle baktıkları için almaya bırazz ilgilenmeye kalksam bebekle nezamn tedavı olucaksınız tedavı oldunuzmu ...olur olur merak etmeyım su tanıdıgımın 15 sene sonra oldu gıbısıne laflar soyluyorlardı.. oyuzden hıc cocuk sevmemısısmdır

doğru diyorsun hemen yapıştırı veriyorlar etiketi valla bende gıcık oluyorum öyle söylendiği zaman başkasına bile söyleseler size ne diyorum belki bebek istemiyordur hemen olmuyor gözüyle ne bakıyorsunuz diyorum. sen nelerle uğraşırken millet neler düşünüyor. kimse bilmez ne yaşadığımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…