bebeğimi beklerken......

aynen mahalle baskısı çok fena bizim ülkemizde .1 .çocuk olsa 2.nezamn derler.olmasa hemen kısır derler ve farkılı gözle bakarlar. çok doğru tesbit allha bizlerede nasip eder

aynen mahalle baskısı çok fena bizim ülkemizde .1 .çocuk olsa 2.nezamn derler.olmasa hemen kısır derler ve farkılı gözle bakarlar. çok doğru tesbit allha bizlerede nasip eder
öyle yaa çok sinir bozucu
canım bu arada varmı bir gelişme durumunla ilgili

benimde kan testi sonucum çıkmış fakültede trombfili paneli testi ama korkuyorum gidip almaya neyle karşılacağım ,kötü birşey varsa ne yapacağım şuan önüm ucurum gibi.

benimde kan testi sonucum çıkmış fakültede trombfili paneli testi ama korkuyorum gidip almaya neyle karşılacağım ,kötü birşey varsa ne yapacağım şuan önüm ucurum gibi.
hiç korkulacak bir şey yok canım trombofolide en kötü çıkacağı pıhtılaşmadır onunda uygun doz iğne kan sulandırıcı ve aspirin tedavisi ile atlatıyorsun ..
hayırlı sonuçlar al inşallah ihmal etme al sonucu bir an önce. erkenden aspirine başlaman gerekir

ama tabi bugünden de çalışmaya devam et ihmal etme
bu gün imkansız canım dün çalıştık ama bu akşam benim koca balığa gitcek yalnızım maalesf...o da diyoki bi gün perhiz yapmış oluruz bende olur tabi dedim...

en son amcamın kızı dogum yaptı bebek görmeye gidicez yakın zamnda şimdide 8 senelık evlıyım ılkdefa hamıle kaldım düşük yaptımıda bılıyorlar neler neler soylerler hiç gitmek bile istemiyorum hamıle oldugumu onlara soylemeyı düşünmüyorum 8 sene kısır dedıler arkamdan çok zor şeyler yaşadım .... ahh ahh o gunler geldı aklıma yine

B
BİRDE söyle bir durum var ya hiç bir sıkıntı yoksa ve nedeni bulunmazsa inş.salı günü gidip almayı planlıyorum hep düşüklerimiz perşembe ve cuma günü yaşadım korkuyorum bugünlerden

korkma cnm ya inş bişey çıkmaz çıksada tedavısı olan bısey yanı luck ve ben iğne vuruyoruz ..basıt bısey yanı ben korkmuyorum lucky arkadasım 9 ay boyunca ben ise son 10 gun daha vurulucam

bencede söyleme hem nazar var ben inanıyorum birazdaha geçsin zaten öğrenirler

bu gün imkansız canım dün çalıştık ama bu akşam benim koca balığa gitcek yalnızım maalesf...o da diyoki bi gün perhiz yapmış oluruz bende olur tabi dedim...
kız eklem bende balıga gıtmeyı çok sevıyorum balık tutmayı en buyuk hobım benım kız sende kocanın peşine takılsana çok zevkli

bende çok yaşadım canım 15 ay korunduk niye olmuyo dediler korunuyoruz diyodum 1 sene yeter di korunmak için dediler dr. önerdiler şurda dr. var çok iyi ona git dediler doğum yaptım 2. ne zaman yapcan dediler etrafımızda geri kafalı insallar olduğu sürece bizim moraller düzelmez...

Tamam dün olduysa sıkıntı yok canım :)

kız eklem bende balıga gıtmeyı çok sevıyorum balık tutmayı en buyuk hobım benım kız sende kocanın peşine takılsana çok zevkli
bende gittim ama tutmayı denemedim görüntü bana çok sıkıcı geldi zaten o da gece arkadaşlarıyla gitcek

boşver canım desinler.. sen kendini üzme yeter az kaldı sende kavuşacaksın bebeğine Allahın izinyle

B

BİRDE söyle bir durum var ya hiç bir sıkıntı yoksa ve nedeni bulunmazsa inş.salı günü gidip almayı planlıyorum hep düşüklerimiz perşembe ve cuma günü yaşadım korkuyorum bugünlerden
işte asıl mesele o.. sebepsiz düşük...

sadece annemler kv amcaları ve tayzemler bılıyor onlarda annem ve eşim sayesinde ögrendıler bana kalsa hıc soylemıcemde
NE kadar az kişi bilirse yakın çevrenden o kadar iyi kötü gözlü kötü kalpli insanlardan korusun allahım güzel anneleri

kızlar bu arada @luckystar_34 nerelerde bi yerlerde kalp krizi geçiriyor olmasın...daha beni ovu ye yorum yapacaktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…