amiiin...NE kadar az kişi bilirse yakın çevrenden o kadar iyi kötü gözlü kötü kalpli insanlardan korusun allahım güzel anneleri
kızlar bu arada @luckystar_34 nerelerde bi yerlerde kalp krizi geçiriyor olmasın...daha beni ovu ye yorum yapacaktı...
AYNEN canım benimde kimse bilmiyor 2. düşügümü hep soruyolar acıyarak bakıyorlaryakında benim etiketim de o olacak zaten.. 2.düşüğümü bilmeyenler var soruyorlar bebek var mı diye yok diyorum olur olur diyorlar.. bilenlerden anlayışlı olanları sormuyor bile bazıları da ne zaman bebek düşünüyorsun diyorlar bende düşünmekle olmuyor diyorum
NE DİYELİM hayırlısı inşallah bundan sonra güzel olur her şey sende bebeğine kavuşursunAYNEN canım benimde kimse bilmiyor 2. düşügümü hep soruyolar acıyarak bakıyorlar
cnm bugun lukcy den sana fayda gelmez o şuan panik içindekızlar bu arada @luckystar_34 nerelerde bi yerlerde kalp krizi geçiriyor olmasın...daha beni ovu ye yorum yapacaktı...
haha evet ya haklısın...cnm bugun lukcy den sana fayda gelmez o şuan panik içinde
darısı başımıza canım....haha evet ya haklısın...
amin canım inşallah.darısı başımıza canım....
burası yine çok sessizleşti nereye kayboldunuz yine...
benden senden işim yoksa eğer...ben daimi üye
benden senden işim yoksa eğer...
ben burdayımburası yine çok sessizleşti nereye kayboldunuz yine...
canım senin bir daha ki dr.randevun ne zamangeçenlerde annennnem geldı yengemın yanına
ben burdayım
bazen geliyorum eski evime çok yakındı...bizim burada c.tesi günü pazar var geliyor musun oraya hiç
evet canım yaa lucky heyecanlarda ayol bir köşede bekliyor herhalde..
demek eski evinde olsaydık komşu olacaktık :)bazen geliyorum eski evime çok yakındı...
sakin olmaya çalış canım senin heyecan bebeği strese sokar...çok yoğundum kızlar şimdi bitti işim ne konuşmuşunuz ya heyecan mı var evet benim kalp 1500 atıyo şu an
hee test uzmanımız da geldi hoş geldii heyecanlı geldi :)çok yoğundum kızlar şimdi bitti işim ne konuşmuşunuz ya heyecan mı var evet benim kalp 1500 atıyo şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?