bebeğimi beklerken......

canım senin bir daha ki dr.randevun ne zaman
perşembe gnü cnm
bide deneyımlerıne dayanarak bişey sorucam az önce oturuyordum sıcaktı burası wc gittim iç çamasırım su gıbı olmus çok korktum ne olabılır inş terlemişimdir

benimde kan testi sonucum çıkmış fakültede trombfili paneli testi ama korkuyorum gidip almaya neyle karşılacağım ,kötü birşey varsa ne yapacağım şuan önüm ucurum gibi.

slm canım korkmanı gerektirecek bişey yok ki eğer ki kanda pıhtılaşma varsa ki inşallah yoktur iğne kullanırsın birdahaki sefere Allahım dermansız dert vermesin bende de pıhtılaşma var ama ben hiç korkmadım şu an iğnelerimi vuruyorum bence herşey nasip kısmet ama tedbiri de elden bırakmamak lazım tabi sen sonuçlarını al dr a göster canım sonrada çalışmalara tam gaz devam duruma göre dr un seni yönlendirir

perşembe gnü cnm
bide deneyımlerıne dayanarak bişey sorucam az önce oturuyordum sıcaktı burası wc gittim iç çamasırım su gıbı olmus çok korktum ne olabılır inş terlemişimdir
ya akıntı bile olsa gebelikte akıntı normaldir zaten terlemişte olabilirsin yine de takip et devamı gelirse diye

bende su gibi akıntı çoğunlukla oluyo foşurt diye bi geliyo bir gün olmasa bir gün oluyo normal asi_m

ya akıntı bile olsa gebelikte akıntı normaldir zaten terlemişte olabilirsin yine de takip et devamı gelirse diye
gittim iç çamaşırcıdan çamaşı aldım bakalım su gelmesı olabılırmı erkenden

saolun kızlar oturdugum koltuk deri belki ondan terlemişimdir neyse bakalım devamı gelicekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…