aynen olabilirdi...bizim evin karşısında hasan can ın evi vardı.demek eski evinde olsaydık komşu olacaktık :)
evet evet yorumları bekliyorum.hee test uzmanımız da geldi hoş geldii heyecanlı geldi :)
kız luck benim teste acele yorum at çıkıcam şimdi...çok yoğundum kızlar şimdi bitti işim ne konuşmuşunuz ya heyecan mı var evet benim kalp 1500 atıyo şu an
perşembe gnü cnmcanım senin bir daha ki dr.randevun ne zaman
benimde kan testi sonucum çıkmış fakültede trombfili paneli testi ama korkuyorum gidip almaya neyle karşılacağım ,kötü birşey varsa ne yapacağım şuan önüm ucurum gibi.
ya akıntı bile olsa gebelikte akıntı normaldir zaten terlemişte olabilirsin yine de takip et devamı gelirse diyeperşembe gnü cnm
bide deneyımlerıne dayanarak bişey sorucam az önce oturuyordum sıcaktı burası wc gittim iç çamasırım su gıbı olmus çok korktum ne olabılır inş terlemişimdir
Eki Görüntüle 1272223 Eki Görüntüle 1272225
kızlar ovu testim @luckystar_34 nasıl canım pek net değil ama...
tamam canım anlaşıldı...yok canım ama yakın gibi yarın ya da öbür gün bu iş tamamdır Allahın izniyle bugün yapamasanda yarın mutlaka çalışma olsun.
gittim iç çamaşırcıdan çamaşı aldım bakalım su gelmesı olabılırmı erkendenya akıntı bile olsa gebelikte akıntı normaldir zaten terlemişte olabilirsin yine de takip et devamı gelirse diye
canım çıkışta yazmayı unutma :)bende su gibi akıntı çoğunlukla oluyo foşurt diye bi geliyo bir gün olmasa bir gün oluyo normalasi_m
bebeğin suyu olsa şeffaf olmaz.. koyu olurgittim iç çamaşırcıdan çamaşı aldım bakalım su gelmesı olabılırmı erkenden
ben sana demedim mi 16-17-18.güne dikkat diyetamam canım anlaşıldı...
gittim iç çamaşırcıdan çamaşı aldım bakalım su gelmesı olabılırmı erkenden
canım çıkışta yazmayı unutma :)
GELMEZ İNŞALLAHsaolun kızlar oturdugum koltuk deri belki ondan terlemişimdir neyse bakalım devamı gelicekmi
ben her gittiğimde bakamıyorum ekrana 5 sn sonra anca bakıyorum korkudanannemde dedi çıkışta ara heyecan yaptım bak şimdi ben yine ekrana bakamicam korkudan.
annemde dedi çıkışta ara heyecan yaptım bak şimdi ben yine ekrana bakamicam korkudan.
inş korkmadım desem yalan olur bıde okudum ama su gelse bacaklarım asagı süzülmesi lazım galıbaGELMEZ İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?