korkma canım ferah tut içiniinş korkmadım desem yalan olur bıde okudum ama su gelse bacaklarım asagı süzülmesi lazım galıba
cnm meraba tekrardan hayırlı olsun bebeğin bişe sorcam sana belirtilerin varmıydı peki hamile kaldığını öğrenmeden önce ayyy kafayıı yedim ben yaa kimi görsem soruyorum hahaha:):):)
aminben cevaplayayım ilk hamileliğimde vardı rahim bölgemde batma olmuştu o yüzden 4 gün kala yapmıştım testi ve bingo ikinci çizgi gölge halinde çıkmıştı bu sefer hiçbir belirtim olmadı hatta regl sancım oldu çok fena kesin gelicek dedim test falanda yapmadım yani emindim geleceğinden ama gelmedi test yaptım ve ikinci çizgi çok silikti ama sevinemedim kimyasaldır diye çünkü bir önceki hamileliğim kimyasaldı bu benim 3.hamileliğim ilkinin de kalbi durmuştu malesef.Rabbim bunu bağışlar inşallah.
amin cnmben cevaplayayım ilk hamileliğimde vardı rahim bölgemde batma olmuştu o yüzden 4 gün kala yapmıştım testi ve bingo ikinci çizgi gölge halinde çıkmıştı bu sefer hiçbir belirtim olmadı hatta regl sancım oldu çok fena kesin gelicek dedim test falanda yapmadım yani emindim geleceğinden ama gelmedi test yaptım ve ikinci çizgi çok silikti ama sevinemedim kimyasaldır diye çünkü bir önceki hamileliğim kimyasaldı bu benim 3.hamileliğim ilkinin de kalbi durmuştu malesef.Rabbim bunu bağışlar inşallah.
doğru diyorsun hemen yapıştırı veriyorlar etiketi valla bende gıcık oluyorum öyle söylendiği zaman başkasına bile söyleseler size ne diyorum belki bebek istemiyordur hemen olmuyor gözüyle ne bakıyorsunuz diyorum. sen nelerle uğraşırken millet neler düşünüyor. kimse bilmez ne yaşadığımızı
iyi aksamlar cnm sana kolay gelsin bizi habersiz bırakma sakınkızlar hepinizi öpüyorum yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler.eve gideyim yemek derdim var bugün eşim meksika fasülyesi almış hiç denemedim kuru fasülyenin kahverengisi onu denicem bakalım nasıl olacak hiçbişey yapasım da yok ama dünde dışardan yedik gideyim de kolları sıvayayım hem zamanda geçer.
Yaaa öldüm burda meraktan
sabah sabah güzel bir haber aldık .senin adına mutlu oldum hayırla alırsın kucagına inşallahBU ARADA YEDİ HAFTALIKMIS KAGITTA DA 6+6 YAZIYOR BEN BAKMADIM EKRANA DR BAK KALBI ATIYOR DEDİ SESİNİ DINLETTİ BAKABİLİRSİN ARTIK DEDİ BENDE HANI NERDE DEDİM O SIRADA ASISTAN GELDİ CİNSİYETİ NE DEDİ DR DA GÜLDÜ GÜZEL SORU DEDİ BENDE DEDİM ONEMLİ OLAN ONU BİLMEK DEDİM GÜLÜŞTÜK IYI GÖRDÜM DEDİ DR SONRA BANA 15 GÜN SONRASINA TEKRARDAN AL RANDEVUNU DEDİ HADİ HAYIRLI OLSUN DEDİ.
Canim cok sevindimBU ARADA YEDİ HAFTALIKMIS KAGITTA DA 6+6 YAZIYOR BEN BAKMADIM EKRANA DR BAK KALBI ATIYOR DEDİ SESİNİ DINLETTİ BAKABİLİRSİN ARTIK DEDİ BENDE HANI NERDE DEDİM O SIRADA ASISTAN GELDİ CİNSİYETİ NE DEDİ DR DA GÜLDÜ GÜZEL SORU DEDİ BENDE DEDİM ONEMLİ OLAN ONU BİLMEK DEDİM GÜLÜŞTÜK IYI GÖRDÜM DEDİ DR SONRA BANA 15 GÜN SONRASINA TEKRARDAN AL RANDEVUNU DEDİ HADİ HAYIRLI OLSUN DEDİ.
Canim cok sevindim allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah...BU ARADA YEDİ HAFTALIKMIS KAGITTA DA 6+6 YAZIYOR BEN BAKMADIM EKRANA DR BAK KALBI ATIYOR DEDİ SESİNİ DINLETTİ BAKABİLİRSİN ARTIK DEDİ BENDE HANI NERDE DEDİM O SIRADA ASISTAN GELDİ CİNSİYETİ NE DEDİ DR DA GÜLDÜ GÜZEL SORU DEDİ BENDE DEDİM ONEMLİ OLAN ONU BİLMEK DEDİM GÜLÜŞTÜK IYI GÖRDÜM DEDİ DR SONRA BANA 15 GÜN SONRASINA TEKRARDAN AL RANDEVUNU DEDİ HADİ HAYIRLI OLSUN DEDİ.
Bu gun hafta sonu diye kimsecikler yok canim...kımsecikler yok gene nerde bu millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?