bebeğimi beklerken......

cnm meraba tekrardan hayırlı olsun bebeğin bişe sorcam sana belirtilerin varmıydı peki hamile kaldığını öğrenmeden önce ayyy kafayıı yedim ben yaa kimi görsem soruyorum hahaha:):):)

ben cevaplayayım ilk hamileliğimde vardı rahim bölgemde batma olmuştu o yüzden 4 gün kala yapmıştım testi ve bingo ikinci çizgi gölge halinde çıkmıştı bu sefer hiçbir belirtim olmadı hatta regl sancım oldu çok fena kesin gelicek dedim test falanda yapmadım yani emindim geleceğinden ama gelmedi test yaptım ve ikinci çizgi çok silikti ama sevinemedim kimyasaldır diye çünkü bir önceki hamileliğim kimyasaldı bu benim 3.hamileliğim ilkinin de kalbi durmuştu malesef.Rabbim bunu bağışlar inşallah.

amin

amin cnm

evet ya ben hiçkimseye bugüne kadar bebek istiyomusunuz ya da ne zaman yapacaksınız demedim sonuçta sorun vardır belki herkes bilmiyor mu bebek yapıp yapmayacağını ama ne hikmettir ki bana sordular hep annemin komşuları arkadaşlarım falan insan kendini çok rahatsız hissediyor ama ilk kaybımdan sonra pek soran olmadı ne yalan söyleyeyim olur olur diyolar kısır olmadığımı anladılar heralde tövbe yarabbim hayır kısırda olabilirdim söylemesi bile ne kadar kötü ama taktir Allahın kimseye vermesin ben çok ağladım annem bilir eşim bilir olmuyor diye annem dediki olsun kızım napalım herkesin olacak diye birşey yok ki olmayan insanlarda var ayrıca sanki yıllardır istiyosunda olmuyo demişti ama işte insan tutamıyor kendini hatta eşime bi kere dedim ki eğer çocuğumuz olmasa ne olacak o da bana istersen evlat ediniriz demişti ben seninle çocuk için evlenmedim ki dedi Allah razı olsun ama ben biliyorum ki annemde eşimde deliler gibi bebek istiyolar annemin bir sözü vardı hiç unutmam ilk bebeğimi kaybettik sonra bebek dükkanının önünden geçiyormuşuz ben farkında değildim annem ah ah dedi şuralara girmek nasip olmadı bende el elde baş başta kaldık dedim annemde olur üzülme dedi ama ben biliyorum annemlerin şu an ne kadar mutlu olduklarını o yüzden rabbim bunu bana bağışlasın sağlıkla onlarda torun sahibi olsunlar o kadar istiyorum ki hatta son dualarımda hep dedim ki Allahım bana acımıyosan onlara acı dedim hep ay bak yine duygusallaştım rabbim herkesin miniğini kendisine bağışlasın isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.inşallahhhhhhhhhhhhh

kızlar hepinizi öpüyorum yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler.eve gideyim yemek derdim var bugün eşim meksika fasülyesi almış hiç denemedim kuru fasülyenin kahverengisi onu denicem bakalım nasıl olacak hiçbişey yapasım da yok ama dünde dışardan yedik gideyim de kolları sıvayayım hem zamanda geçer.

iyi aksamlar cnm sana kolay gelsin bizi habersiz bırakma sakın

BU ARADA YEDİ HAFTALIKMIS KAGITTA DA 6+6 YAZIYOR BEN BAKMADIM EKRANA DR BAK KALBI ATIYOR DEDİ SESİNİ DINLETTİ BAKABİLİRSİN ARTIK DEDİ BENDE HANI NERDE DEDİM O SIRADA ASISTAN GELDİ CİNSİYETİ NE DEDİ DR DA GÜLDÜ GÜZEL SORU DEDİ BENDE DEDİM ONEMLİ OLAN ONU BİLMEK DEDİM GÜLÜŞTÜK IYI GÖRDÜM DEDİ DR SONRA BANA 15 GÜN SONRASINA TEKRARDAN AL RANDEVUNU DEDİ HADİ HAYIRLI OLSUN DEDİ.

sabah sabah güzel bir haber aldık .senin adına mutlu oldum hayırla alırsın kucagına inşallah

Canim cok sevindim Canim cok sevindim allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…