bebeğimi beklerken......

benide eklermisin canım 26 ekim 1. bebek

rabbim sag salim gucagına almayı nasip etsin canım ne güzel bizlerede dua et hamilenin duası kabul olurmuş :) :)

in.allah isteyen herkeze nasip eder insallah...

Kızlar sormayın yaa kaç gündür nette sorun var burda bakım mı ne yapıyorlarmış sürekli net koptu durdu ondan giremedimm..luck dense güzel haberi aldık sıra ayşegülde hadi inş oda yarın hayırlı haberler verir inş..eklemcimcim takibi bırakma sakın az kalmış yakalamaya...kız asimm sen naptın kurdumu turşularını :)

Kızlarrr çokmu erken davrandım bilmiyorum ama görünce dayanamadımm ama...şuna bakarmısınız mevlütte giymesi için aldım şehzade takımı:)

canım kabızlık için dupalac vermedilermi eyer vermedilerse doktoruna sor başka türlü mahvolursun.pek hoşlanmasamda bende kullanıyorum iyi geliyor çekme böyle...

kızlar benim bat yarın da dün ve bugün test yaptım negatif çıktı her zamanki gibi umudumu kaybettim galiba eğer olsaydı silik çıkardı en azından acaba yine acele mi ettim bilmiyorum daha düne kadar gayet relax stressizdim kafama takmıyodum ama negatifi görünce çok moralim bozuldu yaa

cnm ıyı olmana sevındım kurdum turşularımı gelin afiyetle beraber yiyelim

Sözde son aylara kadar bişi almıcaktım.ama cinsiyet belli olunca insanda gördüğünde almadan duramıyor..inş paşama giymek nasip olurr..
CNM KACINCI HAFTA BELLİ OLUYOR BİDE İKLİ TESTTE BELLİ OLUYORMU İKİLİ TESTTE USG GIRIYORSUNYA USG HEMEN ALABILIYOZMU ACABA

CNM KACINCI HAFTA BELLİ OLUYOR BİDE İKLİ TESTTE BELLİ OLUYORMU İKİLİ TESTTE USG GIRIYORSUNYA USG HEMEN ALABILIYOZMU ACABA
Valla cnm ikili testte eşim cinsiyeti gördüğünü söylüyor bu en son Dr gittiğimde 16 haftanın içindeyken Dr da net gördü..ama ilerde yanılmışız derlermi bilmiyorum

Valla cnm ikili testte eşim cinsiyeti gördüğünü söylüyor bu en son Dr gittiğimde 16 haftanın içindeyken Dr da net gördü..ama ilerde yanılmışız derlermi bilmiyorum
Ense ölçümünü ve burun çıkıntısını o an söylüyor hemen kan sonucunu bi hafta gibi zamanda alıyorsun..zaten önemli olanda ense ve burun çıkıntısı cnm

Ense ölçümünü ve burun çıkıntısını o an söylüyor hemen kan sonucunu bi hafta gibi zamanda alıyorsun..zaten önemli olanda ense ve burun çıkıntısı cnm

perşembe gunu randevum var ikli test için heycan sarıyor benı

herkese mutlu huzurlu hafta sonu olsun inş ...,,
bat bekleyenler inş kırmızılar gelmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…