benide eklermisin canım 26 ekim 1. bebekEki Görüntüle 1268919
Merhaba arkadaşlar....
Yeni konumuzun hayırlı bol bebekli ve sağlıklı olması ümidiyle....
Ben ve arkadaşlarım bebeklerimizin bize gelmesini bekliyoruz. Kimimiz ilk bebek için kimimiz ikincisi için beklemedeyiz. Rabbim tüm bekleyenleri beklediklerine kavuştursun inşallah...
[xtable=skin1]
{tbody}
{tr}
{td}Gebe Kalmayı Bekleyenler{/td}
{/tr}
{tr}
{td}kullanıcı adı{/td}
{td}kaçıncı bebeği istiyor{/td}
{td}bat.{/td}
{/tr}
{tr}
{td}ayse-gul{/td}
{td}2.bebek{/td}
{td}19 Ekim 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{tr}
{td}eklem{/td}
{td}2.bebek{/td}
{td}1 Kasım 2014 Cumartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}yesimtn{/td}
{td}1.bebek{/td}
{td}?{/td}
{/tr}
{tr}
{td}lacivertdry{/td}
{td}1.bebek{/td}
{/tr}
{tr}
{td}cimcimesevilay{/td}
{td}1.bebek{/td}
{td}19 Ekim 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{tr}
{td}atalay{/td}
{td}1.bebek{/td}
{td}6 Ekim 2014 Pazartesi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Zeyzeynpp{/td}
{td}1.bebek{/td}
{td}26 Ekim 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Gebeler{/td}
{/tr}
{tr}
{td}kullanıcı adı{/td}
{td}kaçıncı bebeği istiyor{/td}
{td}tahmini doğum tarihi{/td}
{/tr}
{tr}
{td}peridrol84{/td}
{td}1.bebek{/td}
{td}27 Mart 2015 Cuma{/td}
{/tr}
{tr}
{td}asi_m{/td}
{td}1.bebek{/td}
{td}7 Mayıs 2015 Perşembe{/td}
{/tr}
{tr}
{td}luckstar_34{/td}
{td}1.bebek{/td}
{td}7 Haziran 2015 Pazar{/td}
{/tr}
{tr}
{td}uzum34{/td}
{td}2.bebk{/td}
{td}27 Ocak 2015 Salı{/td}
{/tr}
{tr}
{td}garden{/td}
{td}1.bebk{/td}
{td}14 Aralık 2014 Pazar{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
rabbim sag salim gucagına almayı nasip etsin canım ne güzel bizlerede dua et hamilenin duası kabul olurmuş :) :)BU ARADA YEDİ HAFTALIKMIS KAGITTA DA 6+6 YAZIYOR BEN BAKMADIM EKRANA DR BAK KALBI ATIYOR DEDİ SESİNİ DINLETTİ BAKABİLİRSİN ARTIK DEDİ BENDE HANI NERDE DEDİM O SIRADA ASISTAN GELDİ CİNSİYETİ NE DEDİ DR DA GÜLDÜ GÜZEL SORU DEDİ BENDE DEDİM ONEMLİ OLAN ONU BİLMEK DEDİM GÜLÜŞTÜK IYI GÖRDÜM DEDİ DR SONRA BANA 15 GÜN SONRASINA TEKRARDAN AL RANDEVUNU DEDİ HADİ HAYIRLI OLSUN DEDİ.
in.allah isteyen herkeze nasip eder insallah...kızlar 8 aydır deniyoruz olmuyor bu ay kafama takmicam dedim ve takmadım ama günüm yaklastıkca takmaya basladım yine 8 gün var adetime insallah bu ay olur artık gelsin bebişim cok istiyorum rabbm kimsenn gucagını boş bırakmasın (amin)
Canım yaa çok sevindimm..inşallah hep böyle iyi haberlerle gideriz bundan sonra..allahım meleğini sana bağışlasınBEN GELDİMMMMMMMMMM DUYDUK KALBINI MİNİĞİMİNNNN
canım kabızlık için dupalac vermedilermi eyer vermedilerse doktoruna sor başka türlü mahvolursun.pek hoşlanmasamda bende kullanıyorum iyi geliyor çekme böyle...canım çok geçmiş olsun ben de dün kötüydüm kabızlık mahvetti beni neyse şu an daha iyiyim yoğun biraz kdv dönemi ya akşama da kontrolüm var hayırlısı bakalım kızlar bugün biraz heyecanlıyım bennnnnnnn
cnm ıyı olmana sevındım kurdum turşularımı gelin afiyetle beraber yiyelimKızlar sormayın yaa kaç gündür nette sorun var burda bakım mı ne yapıyorlarmış sürekli net koptu durdu ondan giremedimm..luck dense güzel haberi aldık sıra ayşegülde hadi inş oda yarın hayırlı haberler verir inş..eklemcimcim takibi bırakma sakın az kalmış yakalamaya...kız asimm sen naptın kurdumu turşularını :)
ay çok güzel yaaaa :) bayıldımEki Görüntüle 1273433
Kızlarrr çokmu erken davrandım bilmiyorum ama görünce dayanamadımm ama...şuna bakarmısınız mevlütte giymesi için aldım şehzade takımı:)
Sözde son aylara kadar bişi almıcaktım.ama cinsiyet belli olunca insanda gördüğünde almadan duramıyor..inş paşama giymek nasip olurr..ay çok güzel yaaaa :) bayıldım
EVT YA BENIMDE BI BELLI OLSUN HEMEN ALIRIM DAYANAMAM BEN ALSAM BILE ANNEM DURMAZ KİSözde son aylara kadar bişi almıcaktım.ama cinsiyet belli olunca insanda gördüğünde almadan duramıyor..inş paşama giymek nasip olurr..
CNM KACINCI HAFTA BELLİ OLUYOR BİDE İKLİ TESTTE BELLİ OLUYORMU İKİLİ TESTTE USG GIRIYORSUNYA USG HEMEN ALABILIYOZMU ACABASözde son aylara kadar bişi almıcaktım.ama cinsiyet belli olunca insanda gördüğünde almadan duramıyor..inş paşama giymek nasip olurr..
Valla cnm ikili testte eşim cinsiyeti gördüğünü söylüyor bu en son Dr gittiğimde 16 haftanın içindeyken Dr da net gördü..ama ilerde yanılmışız derlermi bilmiyorumCNM KACINCI HAFTA BELLİ OLUYOR BİDE İKLİ TESTTE BELLİ OLUYORMU İKİLİ TESTTE USG GIRIYORSUNYA USG HEMEN ALABILIYOZMU ACABA
Ense ölçümünü ve burun çıkıntısını o an söylüyor hemen kan sonucunu bi hafta gibi zamanda alıyorsun..zaten önemli olanda ense ve burun çıkıntısı cnmValla cnm ikili testte eşim cinsiyeti gördüğünü söylüyor bu en son Dr gittiğimde 16 haftanın içindeyken Dr da net gördü..ama ilerde yanılmışız derlermi bilmiyorum
Ense ölçümünü ve burun çıkıntısını o an söylüyor hemen kan sonucunu bi hafta gibi zamanda alıyorsun..zaten önemli olanda ense ve burun çıkıntısı cnmCNM KACINCI HAFTA BELLİ OLUYOR BİDE İKLİ TESTTE BELLİ OLUYORMU İKİLİ TESTTE USG GIRIYORSUNYA USG HEMEN ALABILIYOZMU ACABA
perşembe gunu randevum var ikli test için heycan sarıyor benıEnse ölçümünü ve burun çıkıntısını o an söylüyor hemen kan sonucunu bi hafta gibi zamanda alıyorsun..zaten önemli olanda ense ve burun çıkıntısı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?