çok güzel canım bayıldım inşallah bizede nasip olur.Eki Görüntüle 1273433
Kızlarrr çokmu erken davrandım bilmiyorum ama görünce dayanamadımm ama...şuna bakarmısınız mevlütte giymesi için aldım şehzade takımı:)
canım acele etme geçince yap bide.kızlar benim bat yarın da dün ve bugün test yaptım negatif çıktı her zamanki gibi umudumu kaybettim galiba eğer olsaydı silik çıkardı en azından acaba yine acele mi ettim bilmiyorum daha düne kadar gayet relax stressizdim kafama takmıyodum ama negatifi görünce çok moralim bozuldu yaa
erkek dediklerinde pek değişmiyor canım genelde kızlarda değişiklik oluyor...Valla cnm ikili testte eşim cinsiyeti gördüğünü söylüyor bu en son Dr gittiğimde 16 haftanın içindeyken Dr da net gördü..ama ilerde yanılmışız derlermi bilmiyorum
Ayyhhhhhhh ayhhhhh ayhhhhhh biliyordum bu ay bombayı patlatacağınııı çok sevindimmmm canım yaaaa...ayhhhhh nasıl mutlu oldummm...hadi inş cnm hayırlı olurKizlar sari isikta bekliyorum kirmizi isik henuz yanmadi....veeee testimde hayalet çizgi var....
Merhaba canım hoş geldin.. hayırlısı ile bu ay tutturursun inşallah Rabbim bekletmesin bir an önce kucağına almayı nasip etsinkızlar 8 aydır deniyoruz olmuyor bu ay kafama takmicam dedim ve takmadım ama günüm yaklastıkca takmaya basladım yine 8 gün var adetime insallah bu ay olur artık gelsin bebişim cok istiyorum rabbm kimsenn gucagını boş bırakmasın (amin)
paşamıza yakışırr inşallah üstünde olduğu günü de görürsün canım.. çok tatlıEki Görüntüle 1273433
Kızlarrr çokmu erken davrandım bilmiyorum ama görünce dayanamadımm ama...şuna bakarmısınız mevlütte giymesi için aldım şehzade takımı:)
canım yumurtlama tamam mıdır canım.. geçtik mi beklemeyein.allah isteyen herkeze nasip eder insallah...
rabbim sag salim gucagına almayı nasip etsin canım ne güzel bizlerede dua et hamilenin duası kabul olurmuş :) :)
Sözde son aylara kadar bişi almıcaktım.ama cinsiyet belli olunca insanda gördüğünde almadan duramıyor..inş paşama giymek nasip olurr..
Kizlar sari isikta bekliyorum kirmizi isik henuz yanmadi....veeee testimde hayalet çizgi var....
sabah sabah güzel bir haber aldık .senin adına mutlu oldum hayırla alırsın kucagına inşallah
Canim cok sevindim
Canim cok sevindim allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah...
canım kabızlık için dupalac vermedilermi eyer vermedilerse doktoruna sor başka türlü mahvolursun.pek hoşlanmasamda bende kullanıyorum iyi geliyor çekme böyle...
şimdi hamilelikte bu sorun hiç bitmiyo bazen iyi bazen kötü olabiliyor.ondan dolayı dr.danış dedim çünki biliyosun hamilelikte kendini zorlayıp ıkınmamamn gerek senin için daha iyi olur.söylemedim henüz dr uma şu an rahatım ama bir dahaki gittiğimde dicem arada kabızlık çekiyorum diye
şimdi hamilelikte bu sorun hiç bitmiyo bazen iyi bazen kötü olabiliyor.ondan dolayı dr.danış dedim çünki biliyosun hamilelikte kendini zorlayıp ıkınmamamn gerek senin için daha iyi olur.
evet aynen canım. eyer bitkisel bişiler içmek istersen bana göre bu poşet çaylar gibi olanları tüketmektense aktardan görerek alıp kaynatıp içersen daha yararlı,sağlıklı bence çünkü katkı maddesi içinde olmaz için rahat olur kendin hazırladığından dolayı.. he bide içine şeker yerine bal koy daha yararlı.haklısın insan heyecandan herşeyi unutuyor sormayı bitki çaylarını sordum aklıma geldi bi de 1 haftadır öksürük var bişey olmaz dedi bitki çaylarından da yeşil çay ve adaçayı hariç hepsini içebilirsin dedi.
kız bişi yapmadım daha gelen giden yok.... kana da hemen gitmek istemiyorum sonra panik ve stres oluyorum bu hafta bekleyeyim diyorum kısmetse.. zaten öyle de böyle de bekliyoruz..ayşegülllllllllllllllllllllllllllllllll canım naptın kana gidicek misin çok heyecanlı hadi bakalım hayırlı ve güzel haberlerle gel ovü işe yaradı bak inşallah eklem de tutturur
İnşallahh eklemde bu ay güzel haber verir bize.. aslında benim yum.günüm değişmedi yani tahmini yum.gününde yumurtladım.. tabi test kullanmak güzel teyit etmiş oluyorsun ama ilk 3ünde de tahmini yuma göre hamile kalmıştımayşegülllllllllllllllllllllllllllllllll canım naptın kana gidicek misin çok heyecanlı hadi bakalım hayırlı ve güzel haberlerle gel ovü işe yaradı bak inşallah eklem de tutturur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?