bebeğimi beklerken......

Günaydınnn kızlarrr veeee yeni anne adayıııı ayşegulll nasılsınız bakalımmmm. Bencede bekle cnm gitme hemen Dr dediğin gibi insan çok stres oluyor..zaten gitsende Dr 15 gün sonra gel dicek.ama sağlık ocağında kanına baktırabilirsinndr gidene kadar kafan rahat olur

kızlar bende 8.haftamın içindeyim yrn kalp atışlarını dinlemeye gidicez inş duyarız da rahatlarız hayırlısıyla.anne olmak çok anlamlı bütün sıkıntılara değer bi mutlululuk Allah'ım olmayan herkese tez vakitte nasip eylesin sağlıklı bir bebiş inşallah...

Hadi hayırlısı cnm inş o güzel pıt pıtlarını duyarsında hayırlı haberlerle gelirsin

GÜNAYDIN CANIM... iyiyim hamd olsun biraz daha rahatladım.. bugünü de atlatırsam Allahın izniyle iyice rahatlayacağım.. ve kafama artık iç bir şeyi takmayacağım rahat ve sakin olmak istiyorum hiç bir şey düşünmeyeceğim stres olmak istemiyorum sonuçta herşey olacağına varıyor. ilk hamileliğim gibi yaşamak istiyorum her şeyi sil baştan :)

inşallah canım... inşallah güzel güzel duyarsın pıt pıt seslerini

Aynen cnm hiç bişiy düşünüp stres yapma sakin ol allahınizniyle bu sefer herşey yolunda gidecek..ne mutlu bize hepimiz aynı anda miniklerimizden konuşucaz..müjde sırası eklemde bu sefer

yarın sabah kan vereyim bari sağlık ocağında.. ondan sonra bekleyeceğim hatta 10 gün sonra gideyim diyorum yada ay sonu işten çıkacağım kasımda rahat rahat giderim diyorum bakalım sorun olmazsa bekleyeceğim

Aynen cnm hiç bişiy düşünüp stres yapma sakin ol allahınizniyle bu sefer herşey yolunda gidecek..ne mutlu bize hepimiz aynı anda miniklerimizden konuşucaz..müjde sırası eklemde bu sefer
evet eklemciğiminde 1 kasımda güzel haberlerini kutlarız..

Aynen cnm kan vererek sonucuna göre kafan rahat olur..sonra beklersin bi 10.15 gün ilk gittiğinde de hayırlısıyla duyarsın pıtpıtları

Seni Dr bi ara başka biryere yönlendirmişti hani nisa hastanesini falan soruyordun naptın onu gittinmi
DR. değilde bir tanıdığım oradan bahsetmişti bana met etti kendisi orada ameliyat olmuştu.. bir gidelim beraber falan dedi ama kısmet olmadı uzak çalışıyorum gidemedim. Ama sana dr.kan sulandırıcı vermedi zaten.. bende kullanmayacağım herhalde

coraspin de mi vermiyolar canım keşke benim dr a bir kere gidebilsen ben coraspin+7500 hibor alıyorum bende iki gende sıkıntı olduğu için ama acaba sana da coraspin verir miydi benim dr ne derdi merak ettim inşallah bu sefer sorunsuz geçer hamileliklerimiz inşallahhhhhhhhhh

inşallah canım öyle olur.. benim genim önemsiz mthfr olanları hiç önemsemiyorlar faktör 5 falan olsa direk kan sulandırıcı diyorlar zaten. Mthfr homozigot olsa yine verirler belki ama heterozigot olunca hiç kimse önermedi gerek yok dediler

selam kızlar nasılsınız....ben bu yum olayından hiç bişe anlamadım ya kendini geri çekti resmen cumartesi test yaptım cuma günkine benziyordu cunarteside çalışma olmadı malesef pazar yum olcak gibiydi pazar günü yaptığım test negatif çıktı nasıl olur ya kafayı yicem... benden umut yok bu ay...

kızlar bu arada asim nerelerde bugün hiç sesi çıkmamış...

selam canımcım.. saolasın.. tam olarak hangi günler çift çizgi gördün ve hangi günler çalışma oldu..
asimin bugün günü var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…