bebeğimi beklerken......

selam canımcım.. saolasın.. tam olarak hangi günler çift çizgi gördün ve hangi günler çalışma oldu..
asimin bugün günü var sanırım
canımcım perşembe çalıştık cuma ve cumartesi çift çizgiydi ama 2. tam koyulaşmadı ve o günler çalışma olmadı ağlamak istiyorummmm...boşa geçti bu ay..hiç umudum yok.

canımcım perşembe çalıştık cuma ve cumartesi çift çizgiydi ama 2. tam koyulaşmadı ve o günler çalışma olmadı ağlamak istiyorummmm...boşa geçti bu ay..hiç umudum yok.

nasıl tam koyulaşmadı canım benim ya e keşke cumartesi çalışma olsaydı siz ovüye odaklanmadan gün aşırı yapmaya çalışın ha çift çizgiyi gördüğün gün kesin olacak ama canım inşallah tutmuştur ya inşallahhhhhhhh

Canım perşembe çalıştın zaten o spermler 3 gün yaşasa zaten yetiyor cuma çift çizgi imiş muhtemelen o zaman çatladı.. c.tesi bile çatlamış olsa yine yetişir. pazar günü de çalışsaydın keşke sonuçta yumurtanın da 24 saat ömrü var c.tesi çatladı ise pazar gününe kadar yaşardı

kızlar bu akşam misafirlerim var benim de görümcemin haftasonu nikahı vardı eşimin akrabaları geldi rizeden bu akşam çaya gelecekler annemi çağırdım birlikte eve geçicez çıkışta yanıma gelecek şu anda da bana poğaça,sigara böreği bi de kuru patlıcan dolması yapıyo sağolsun eve gidip birazda evi toparladık mı bu iş tamamdır.Eşime de dedim akşam servise yardım et beni uğraştırma diye

vallahi anlamadım tam aynı kırmızıda olmadı cumartesi de eşim balıktan geldiği için kafasını koyduğu yerde uyudu bende bişey demedim ama ben taha koyusunu bekliyordum aynı kırmızılıkta olmadı.

inşallah 3 gün yaşar canım pazar günü çalıştık zaten ama göğüslerimde hiç hareketlenme yok.sanki negatifle birlikte onlarda kesildi.

oh oh afiyet olsun..etsin tabi baba olmak kolay değil...

offf kıskandım sizleri ne güzel hepiniz hamilesiniz...

Tabi canım artık bir kolunda eşin olmalı senin... hiç gayret etme.. herşeyde yardım iste yapamıyorum de nazlan mızmızlan :)

offf kıskandım sizleri ne güzel hepiniz hamilesiniz...

canımsın benim yaaaa bende olsam bende kıskanırdım valla yalan yok çok normal ki inşallah ya seninde güzel haberini alırız canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

yaaa canım benim Rabbim nasip edecek biliyorum en kısa zamanda olacak inşallah kafana takma canım bu ay olacak belkide ne biliyorsun?
inşallah canım...testte negatifi görene kadar bende takmıyordum ama nedense test negatif olunca çok moralim bozuldu...

inşallah 3 gün yaşar canım pazar günü çalıştık zaten ama göğüslerimde hiç hareketlenme yok.sanki negatifle birlikte onlarda kesildi.

göğüste belirti olmuyo ki yani bende olmuyo şu anda bile ucuna bastırırsam çok hafif acıyo göğüse takılma hiçbirşeye takılma ben bildiğin regl ağrısı çektim çünkü.

ya aklıma ne geldi bakın eğer perşembe tuttuysa ondan çizgi koyulaşmamış olabilirmi?

göğüste belirti olmuyo ki yani bende olmuyo şu anda bile ucuna bastırırsam çok hafif acıyo göğüse takılma hiçbirşeye takılma ben bildiğin regl ağrısı çektim çünkü.
benim göğüslerim hemen hassaslaşıyo canım tabi regliye dopru daha hassas oluyorda

valla bende pilanlıyordum ama şartlar elvermedi ne yazıkki boşa gitti boşa ah ahhh.

ben belirtilere inanmıyorum geçen ay tam gebelik belirtileri yaşadım.. bu ay sadece kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşadım. tam bat gününden önceki akşam göğüs uçlarım hafif koyulaşmaya başladı o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…