bebeğimi beklerken......

valla bende pilanlıyordum ama şartlar elvermedi ne yazıkki boşa gitti boşa ah ahhh.
yine de belli olmaz... spermde ki erkek hücreler ölmüştür c.tesiye kadar ama kız kromozomlarının yaşama olasılığı daha yüksek belki tutar tutarsa da kızın olur :)

inşallah dediğiniz gibi olur kızlar.

yine de belli olmaz... spermde ki erkek hücreler ölmüştür c.tesiye kadar ama kız kromozomlarının yaşama olasılığı daha yüksek belki tutar tutarsa da kızın olur :)
ay canımsın ya sağlıkla olsunda farketmez...erkek hücreleri daha mı çabuk ölüyor.

bana neler oluyor böyle eskiden kocam ceketini atsa hamile kalıyordum şimdi uğraş uğraş dur.

ay canımsın ya sağlıkla olsunda farketmez...erkek hücreleri daha mı çabuk ölüyor.
öyle imiş. Sperm hücreleri hem X hem de Y kromozomu içerebilirler. Yumurta hücreleri ise her zaman X kromozomu taşırlar.
Yumurta hücresinin içine girmeyi başarabilen sperm hücresi X kromozomu taşıyorsa yeni canlı dişi, Y kromozomu taşıyorsa erkek olur.. y kromozomları uzun yola dayanıksız oluyormuş xler ise yani dişi hücreler yavaş yavaş gidermiş ama daha dayanıklı oluyorlarmış

canım bende Y kromozomlu hücreler küçük ve hızlı diye biliyorum X kromozomlu hücreler ise büyük ve yavaş neyse takdir Allahtan...

canım bende Y kromozomlu hücreler küçük ve hızlı diye biliyorum X kromozomlu hücreler ise büyük ve yavaş neyse takdir Allahtan...

evet dişi spermler daha yavaş ama daha dayanıklı (uzun yaşıyor) erkek spermler hızlı ama çabuk ölüyorlar.

bana neler oluyor böyle eskiden kocam ceketini atsa hamile kalıyordum şimdi uğraş uğraş dur.

eklem bir ay yumurta takibine gitsene tutturman da kolaylaşır hem ama inşallah bu ay gelir miniğin de hiç gerek kalmaz.

evet y ler hızlı... erkenden rahime ulaşıp bekleyen bir yumurta yoksa ölebiliyorlar.. x ler ise yavaş yavaş gidiyorlar ve daha dayanıklı oluyorlar sen şimdi ilişkiden sonra yumurtladın ise y ler ölmüştür x ler kalmıştır diye düşünüyorum

kızlar ben ovu testini bırakayım mı bidaha yum olma ihtimali varmı

aynen canım katılıyorum...dr. a nereye gitmeyi düşünüyorsun.
Allah nasip ederse fatih üni.hastanesine gideceğim orada ki dr.lar değişti yeni dr.lar var Zeynep aksu şite gitmeyi düşünüyorum ilk etapta beğenirsem devam ederim beğenmez isem başka dr.a gideceğim. tahliler içinde Göztepe eğitime gideceğim kısmetse

bu duruma göre sanki tam tarihinde mı yumurtladın bat 31 ekim mi 1 kasım mı olacak acaba
canım zannedersen 31 ekim ben yanlış hesaplamışım galiba tekrar sayınca 31 ekim çıktı bakalım 1 kasıma kadar gelmezse test yaparım

orda elif esra diye bir dr. vardı çok beğenmiştim ama iğne önermedi oda bana

canım zannedersen 31 ekim ben yanlış hesaplamışım galiba tekrar sayınca 31 ekim çıktı bakalım 1 kasıma kadar gelmezse test yaparım
İnşallah canım bakalım hayırlısı Allahtan.. Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…