bebeğimi beklerken......

orda elif esra diye bir dr. vardı çok beğenmiştim ama iğne önermedi oda bana
elif esra ile elif bağlam değişti şimdi başka iki doktor var. ben zeynep aksuya mail attım cevap verdi iğne önerdi ama şuan için iğne düşünmüyorum muayenesine bir gidelim bakalım ne diyecek

elif esra ile elif bağlam değişti şimdi başka iki doktor var. ben zeynep aksuya mail attım cevap verdi iğne önerdi ama şuan için iğne düşünmüyorum muayenesine bir gidelim bakalım ne diyecek
mail i nerden attın hastaneye mi..o zaman bana kesin iğne verir.

mail i nerden attın hastaneye mi..o zaman bana kesin iğne verir.
Kendi şahsi mail adresi var hastanenin internet sitesinde.. oradan mail attım kendisine gelmek istediğimi söyledim cevap yazdı. iğne önerdi

Kendi şahsi mail adresi var hastanenin internet sitesinde.. oradan mail attım kendisine gelmek istediğimi söyledim cevap yazdı. iğne önerdi
bence de önerir genelde birden fazla düşüğü olanlarda herkese öneriyolar ben bu sebeple coraspin için bari demiştim kızlar benim dr um bile önce hibor 5000 verdi sonra kimyasalım da olunca 7500 e çıkartıcam dedi

Bende sağlık Ocağı'na gittim bugün ilaç yazdırmaya oradaki Dr ve hemşire azcık kızdı bana.ayrıntılı usg yi yaptırmak istemiyorum deyince..cahilce davranma o çok önemli bebeğin tüm organlarına bakılacak çalışıp çalışmadığına dedi..kalp kapakçıgına falan bakılacakmış eğer Allah göstermesin bir sorun görünürse doğum sonrası hemen müdahale edebilmeleri için çok önemli dediler..bende şimdi hastane arıyorum nerde yaptırabilirim diye.en uygun 200 den başlıyor

peridrol84 canim devlet yapmiyor mu.. Önceden randevu alinca yapıyor galiba bir sansini dene istersen

Kızlar baya sayfalar ilerlemiş giremedim iki gündür lukcy iğnemi yanlış yere yaptım galiba çok feci şekilde morardı ve sertleşti dr aradım ama yoktu korkuyorum morluk büyümeye başladı

canım 23.gün yumurtlayanlarda var ki buna geç yumurtlama deniliyor zaten sen bilirsin eğer istersen 23.güne kadar devam et sonra da bırak
yapıyorum canım testler bitene kadar yaparım 4 tane kaldı ama negatif
yaptır tabi canım kalpte delik varsa onlar görülüyor Allah korusun..benim oğlumun böbrekleri normalden büyüktü mesela doğunca hemen kontrol altına alındı sürekli takip edildi böbrekten mesaneye giden yolda darlık varmış meğerse o idrarın geri kaçmasına sebep oluyormuş bu yüzden de böbrek büyüyormuş..ama o yolda delik olanlar da var biz ondan korktuk o zaman da ameliyat olması gerekirdi...

Kızlar baya sayfalar ilerlemiş giremedim iki gündür lukcy iğnemi yanlış yere yaptım galiba çok feci şekilde morardı ve sertleşti dr aradım ama yoktu korkuyorum morluk büyümeye başladı

nerene yaptın ki korkma canım bişey olmaz benim göbüşte morr :)

günaydın kızlar bende devlet hastanesindeydim kan ve idrar tahlillerimi verdim yoruldum ya oradan oraya koşturuyolar adamı

günaydın kızlar bende devlet hastanesindeydim kan ve idrar tahlillerimi verdim yoruldum ya oradan oraya koşturuyolar adamı
günaydın canım.. devlet hastanesi öyle genelde çalışanların hepsi kendini kral ve prenses zannediyorlar bilinçsiz insanlar ama genelde doktorlar iyi oluyor

nerene yaptın ki korkma canım bişey olmaz benim göbüşte morr :)
aynı yere yaptım ya artık acemi degilimki kılcal damara gelmiş tir dedi teyzem çok feci şekilde morardı ve sertleşti dr aradım bişey olmaz dedi iğne yerini geri çekerek yap dedı valla acayip oldu eşimde korktu çok korkunç görünüyor

1 kasımda randevu aldım dr.a o zaman gideceğim aslında 1 hafta daha mı uzatsam iyice belli olsa da öyle gitsem sıkıntı yapmak istemiyorum

lütfen bilgisayarınızın ekranıyla oynamayım bu benim göbegim ve morlugum çok korktum ben

Eklentiler

• mor.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…