Saol canım hayırlısı dediğin gibi...hayırlısı artık cnm ama çok sevındım valla
ayyy bu nee halll kızzzz nasıl morarmış öyle keşke bir sağlık ocağına gösterseydinlütfen bilgisayarınızın ekranıyla oynamayım bu benim göbegim ve morlugum çok korktum ben
dr aradım söyledim bişey olmaz dedi çok sertti ben dunden beri masaj yapıyorum dağıldı sertliği küçüktü morartı sonra büyüdüayyy bu nee halll kızzzz nasıl morarmış öyle keşke bir sağlık ocağına gösterseydin
aynı yere yaptım ya artık acemi degilimki kılcal damara gelmiş tir dedi teyzem çok feci şekilde morardı ve sertleşti dr aradım bişey olmaz dedi iğne yerini geri çekerek yap dedı valla acayip oldu eşimde korktu çok korkunç görünüyor
lütfen bilgisayarınızın ekranıyla oynamayım bu benim göbegim ve morlugum çok korktum ben
1 kasımda randevu aldım dr.a o zaman gideceğim aslında 1 hafta daha mı uzatsam iyice belli olsa da öyle gitsem sıkıntı yapmak istemiyorum
dr.bir şey olmaz dediyse korkma o zaman canım benimdr aradım söyledim bişey olmaz dedi çok sertti ben dunden beri masaj yapıyorum dağıldı sertliği küçüktü morartı sonra büyüdü
bu akşam giderken bir test alayım da bakayım son durum ne.. duruyorum ya panik ve heyecan yapmadan bekleyeceğim inşallah.. dr.a gidince daha çok stres oluyorumdurabiliyosan sıkıntı yok canım idrar testi yaptın mı tekrardan koyulaşma var mı hiç kanı bekle bence de bende öğrendikten 4 gün sonra kana gitmiştim.
teyzem acip teknisyeni onu aradım sordum kılcal damara gelmiş dedi bişey olmaz dedi dr aynı şeyi söyledi işteyim bugun çalısmak zorundayım valla yani yerime birini bulamadılar halakanama yapmış canım ya damara mı geldi ne oldu fena olmuş cidden hay Allah ya evde dinlen çalışma bugün.
bak bakalım koyulaşma vardır mutlakabu akşam giderken bir test alayım da bakayım son durum ne.. duruyorum ya panik ve heyecan yapmadan bekleyeceğim inşallah.. dr.a gidince daha çok stres oluyorum
aynı kaderi paylaşıyoruz.. benimde yerime birini bulamadılar ama ben daha beklemeyeceğim benim sağlığım daha öndemli ay sonu bırakıyorum patron ısrar ederse derim ona hamileyim çalışamayacağım diye inşallah çok az kaldı bakalım evde dinlenmek istiyorumteyzem acip teknisyeni onu aradım sordum kılcal damara gelmiş dedi bişey olmaz dedi dr aynı şeyi söyledi işteyim bugun çalısmak zorundayım valla yani yerime birini bulamadılar hala
evt ya bende bizimkilere dedim cumartesi günü bu ay son dedim birini bulun yerime biri var bakalım onunla konusacaklardı inş çıkarız ikimizde bende evi çok özlemişim iş yapmayı yemek yapmayıu misafir ağirlmayı ev gibisi yok ya eşime diyorum çalşmak bana göre deil tam ev hanımı olucak insanmısış ben bunu anladımaynı kaderi paylaşıyoruz.. benimde yerime birini bulamadılar ama ben daha beklemeyeceğim benim sağlığım daha öndemli ay sonu bırakıyorum patron ısrar ederse derim ona hamileyim çalışamayacağım diye inşallah çok az kaldı bakalım evde dinlenmek istiyorum
Gecen hafta gittim devlete Kanuni'ye bana özeldeki Dr lar istiyor ama biz gerek duymadıkca yapmıyoruz dedi..gebelikte sorun varsa yapıyorlarmış ikili yada üçlü testinde sorun yoksa yapmıyoruz dediperidrol84 canim devlet yapmiyor mu.. Önceden randevu alinca yapıyor galiba bir sansini dene istersen
Canım yaa kıyamammm o kadar morarıyormu offflütfen bilgisayarınızın ekranıyla oynamayım bu benim göbegim ve morlugum çok korktum ben
hayırlısı olsun istersen özelde yaptır da aklında bir şey kalmasın canım :)Gecen hafta gittim devlete Kanuni'ye bana özeldeki Dr lar istiyor ama biz gerek duymadıkca yapmıyoruz dedi..gebelikte sorun varsa yapıyorlarmış ikili yada üçlü testinde sorun yoksa yapmıyoruz dedi
Evet yaptırıcam artık cnm karar verdim ama kazıklanmamak için hastanelerden fiyat alıyorum çok uçuk fiyat verenler bile var 500 lira gibihayırlısı olsun istersen özelde yaptır da aklında bir şey kalmasın canım :)
Bizler iyiyiz canımm sen nasılsın şehzade nasıl hareketlendi mi bayaaTünaydınn bu arada sayfanın en cici leriii nasılsınız bakem
öyle valla özel hastaneler ateş pahasıı çok fırsatçılar ama mecburuz işteEvet yaptırıcam artık cnm karar verdim ama kazıklanmamak için hastanelerden fiyat alıyorum çok uçuk fiyat verenler bile var 500 lira gibi
Bende iyim cnm yaa eskiye nazaran baya iyi mide bulantıları oldukça hafifletdi nerdeyse yok gibi birşey..arada karnım içten acıyor sanırım oda karın büyüdüğü için sanki içerden birisi tırnak atıyor gibi..hareketlere gelince arada bişeyler hissediyorum ama hareket mi gazmı bilmiyorum sanırım hareket..bu arada 5.5 kilo almışımBizler iyiyiz canımm sen nasılsın şehzade nasıl hareketlendi mi bayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?