bebeğimi beklerken......

hayırlısı artık cnm ama çok sevındım valla
Saol canım hayırlısı dediğin gibi...
ya bu ay da olmayacak gözüyle bakmıştım korkuyordum açıkçası bir sorun oldu diye ama Rabbim nasip etti çok şükür isteyen herkese nasip olsun inşallah artık bol bol dua ediyorum Rabbime. hepimiz için ve isteyen herkes için

ayyy bu nee halll kızzzz nasıl morarmış öyle keşke bir sağlık ocağına gösterseydin
dr aradım söyledim bişey olmaz dedi çok sertti ben dunden beri masaj yapıyorum dağıldı sertliği küçüktü morartı sonra büyüdü

dikkat et aynı yere yapma bir daha canım demek hassas bölgeye denk getirdin ben iğnenin ucunu batırmaya çalışıyorum önce yavaştan eğer batırdığım yer acırsa başka yere yapıyorum

1 kasımda randevu aldım dr.a o zaman gideceğim aslında 1 hafta daha mı uzatsam iyice belli olsa da öyle gitsem sıkıntı yapmak istemiyorum

durabiliyosan sıkıntı yok canım idrar testi yaptın mı tekrardan koyulaşma var mı hiç kanı bekle bence de bende öğrendikten 4 gün sonra kana gitmiştim.

durabiliyosan sıkıntı yok canım idrar testi yaptın mı tekrardan koyulaşma var mı hiç kanı bekle bence de bende öğrendikten 4 gün sonra kana gitmiştim.
bu akşam giderken bir test alayım da bakayım son durum ne.. duruyorum ya panik ve heyecan yapmadan bekleyeceğim inşallah.. dr.a gidince daha çok stres oluyorum

kanama yapmış canım ya damara mı geldi ne oldu fena olmuş cidden hay Allah ya evde dinlen çalışma bugün.
teyzem acip teknisyeni onu aradım sordum kılcal damara gelmiş dedi bişey olmaz dedi dr aynı şeyi söyledi işteyim bugun çalısmak zorundayım valla yani yerime birini bulamadılar hala

bu akşam giderken bir test alayım da bakayım son durum ne.. duruyorum ya panik ve heyecan yapmadan bekleyeceğim inşallah.. dr.a gidince daha çok stres oluyorum
bak bakalım koyulaşma vardır mutlaka

teyzem acip teknisyeni onu aradım sordum kılcal damara gelmiş dedi bişey olmaz dedi dr aynı şeyi söyledi işteyim bugun çalısmak zorundayım valla yani yerime birini bulamadılar hala
aynı kaderi paylaşıyoruz.. benimde yerime birini bulamadılar ama ben daha beklemeyeceğim benim sağlığım daha öndemli ay sonu bırakıyorum patron ısrar ederse derim ona hamileyim çalışamayacağım diye inşallah çok az kaldı bakalım evde dinlenmek istiyorum

evt ya bende bizimkilere dedim cumartesi günü bu ay son dedim birini bulun yerime biri var bakalım onunla konusacaklardı inş çıkarız ikimizde bende evi çok özlemişim iş yapmayı yemek yapmayıu misafir ağirlmayı ev gibisi yok ya eşime diyorum çalşmak bana göre deil tam ev hanımı olucak insanmısış ben bunu anladım

peridrol84 canim devlet yapmiyor mu.. Önceden randevu alinca yapıyor galiba bir sansini dene istersen
Gecen hafta gittim devlete Kanuni'ye bana özeldeki Dr lar istiyor ama biz gerek duymadıkca yapmıyoruz dedi..gebelikte sorun varsa yapıyorlarmış ikili yada üçlü testinde sorun yoksa yapmıyoruz dedi

Gecen hafta gittim devlete Kanuni'ye bana özeldeki Dr lar istiyor ama biz gerek duymadıkca yapmıyoruz dedi..gebelikte sorun varsa yapıyorlarmış ikili yada üçlü testinde sorun yoksa yapmıyoruz dedi
hayırlısı olsun istersen özelde yaptır da aklında bir şey kalmasın canım :)

Evet yaptırıcam artık cnm karar verdim ama kazıklanmamak için hastanelerden fiyat alıyorum çok uçuk fiyat verenler bile var 500 lira gibi
öyle valla özel hastaneler ateş pahasıı çok fırsatçılar ama mecburuz işte

Bizler iyiyiz canımm sen nasılsın şehzade nasıl hareketlendi mi bayaa
Bende iyim cnm yaa eskiye nazaran baya iyi mide bulantıları oldukça hafifletdi nerdeyse yok gibi birşey..arada karnım içten acıyor sanırım oda karın büyüdüğü için sanki içerden birisi tırnak atıyor gibi..hareketlere gelince arada bişeyler hissediyorum ama hareket mi gazmı bilmiyorum sanırım hareket..bu arada 5.5 kilo almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…