bebeğimi beklerken......

ohh maşallahh. bence onlar hareketlerdir artık hissedersin bende 18. 19.haftalarda hissetmeye başlamıştım...

ayy bende görcem mi o günleriiii
Hayırlısıyla cnm bu sefer inş hepimiz mutlu sona kavuşucazAma o sona ulaşmak biraz sabır istiyor bizdede o yok..bazen diyorum Dr gitmeden önce bi psikiyatr falanmı gitsem diye..bak kaç hafta oldu hala kafamda deli sorular kuşkular inan doğumu düşünmüyorum nasıl olacak diye ona fırsat gelmiyor tek istediğim bir an önce şu 5 ay da geçsin

inşallah Allahız izniyle geçecek canım bende korkuyorum ama elden bir şey gelmiyor o yüzden kafamı hiç kötü düşünceler le meşgul etmemeye düşünmemeye çalışıyorum olumlu ve pozitif düşüneceğim inşallah..

Düşünmeye gelince öyle düşünüyoruzda uygulama yok bizde :))) bi gün Dr kapısında ya kalpten yada tansiyondan gidicem valla o kadar:))

günaydın kızlar benim bat 19 ekimdi 1 gün gecikti dün idrar testi yaptım 2. çizgi çok silik çıktı kan testi verdim 26.5 çıktı hamileyim ama daha çook küçükmüş 1 hafta sonra tekrardan gidecem kan vermeye:):):):)

ohh maşallahh canım ne güzel hayırlı uğurlu olsun canım yaa bende olmadım ama bekliyorum daha gitmedim daha doğrusu gidemiyorum korkumdan biraz geçsinde öyle gidicem kısmetse

ohh maşallahh canım ne güzel hayırlı uğurlu olsun canım yaa bende olmadım ama bekliyorum daha gitmedim daha doğrusu gidemiyorum korkumdan biraz geçsinde öyle gidicem kısmetse

kız bende dün test yaptım ya çok silikti hayalet gibiydi aynı ama vardı sonuçta ben bekleyemedim hemen gittim sen de bi kan versene için rahat eder inşallah hamilesindir:)

kız bende dün test yaptım ya çok silikti hayalet gibiydi aynı ama vardı sonuçta ben bekleyemedim hemen gittim sen de bi kan versene için rahat eder inşallah hamilesindir:)
bende c.tesi geç saatte yaptım dayanamayıp silik çizgi çıktı bu akşam bir daha tekrarlayacağım canım %90 hamileyim zaten günüm benim 1 gün bile geçmez.. 3 kere geçti onlarda da hep hamile kaldım

Kızlar ben biraz dışarı çıkıyorum bi iki hastane var oraya gidicem arkadaşlar geldiğimde görüşürüz artık öpüldünüz özleyin beni

bende c.tesi geç saatte yaptım dayanamayıp silik çizgi çıktı bu akşam bir daha tekrarlayacağım canım %90 hamileyim zaten günüm benim 1 gün bile geçmez.. 3 kere geçti onlarda da hep hamile kaldım

hadi inşallah cnm ben biraz acele ettim kan vermekle ama dayanamadım ama olsun eren öğrendim bebişimi ona göre dikkati davranıyorum şuan inşşallah haftaya gittiğimde değerler yükselmiş olur biraz kafama takıldı ama çünkü doktor 1 günlük gecikmeyle normal dedi

merak etme canım geç döllenme olduysa değerin düşük çıkmıştır ama o hızla artacaktır inşallah.. içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…