- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Aynen çok fırsatçılar bi evlenenleri bide doğum yapacakları güzelce kekliyorlar valla..tahlillere verdiğin parayı toplasan sanki doğum yaptım dersinöyle valla özel hastaneler ateş pahasıı çok fırsatçılar ama mecburuz işte
ohh maşallahh. bence onlar hareketlerdir artık hissedersin bende 18. 19.haftalarda hissetmeye başlamıştım...Bende iyim cnm yaa eskiye nazaran baya iyi mide bulantıları oldukça hafifletdi nerdeyse yok gibi birşey..arada karnım içten acıyor sanırım oda karın büyüdüğü için sanki içerden birisi tırnak atıyor gibi..hareketlere gelince arada bişeyler hissediyorum ama hareket mi gazmı bilmiyorum sanırım hareket..bu arada 5.5 kilo almışım
Hayırlısıyla cnm bu sefer inş hepimiz mutlu sona kavuşucazayy bende görcem mi o günleriiii
inşallah Allahız izniyle geçecek canım bende korkuyorum ama elden bir şey gelmiyor o yüzden kafamı hiç kötü düşünceler le meşgul etmemeye düşünmemeye çalışıyorum olumlu ve pozitif düşüneceğim inşallah..Hayırlısıyla cnm bu sefer inş hepimiz mutlu sona kavuşucazAma o sona ulaşmak biraz sabır istiyor bizdede o yok..bazen diyorum Dr gitmeden önce bi psikiyatr falanmı gitsem diye..bak kaç hafta oldu hala kafamda deli sorular kuşkular inan doğumu düşünmüyorum nasıl olacak diye ona fırsat gelmiyor tek istediğim bir an önce şu 5 ay da geçsin
Düşünmeye gelince öyle düşünüyoruzda uygulama yok bizde :))) bi gün Dr kapısında ya kalpten yada tansiyondan gidicem valla o kadar:))inşallah Allahız izniyle geçecek canım bende korkuyorum ama elden bir şey gelmiyor o yüzden kafamı hiç kötü düşünceler le meşgul etmemeye düşünmemeye çalışıyorum olumlu ve pozitif düşüneceğim inşallah..
Öyle canım yaa o yüzden doktora hiç gidesim yok :)Düşünmeye gelince öyle düşünüyoruzda uygulama yok bizde :))) bi gün Dr kapısında ya kalpten yada tansiyondan gidicem valla o kadar:))
Bencede bekle bi on gün tek seferde hem minikimizi hemde pıtpıtını duyarızÖyle canım yaa o yüzden doktora hiç gidesim yok :)
inşallah canım benim... bir senede 3 hamilelik :) şaka gibiBencede bekle bi on gün tek seferde hem minikimizi hemde pıtpıtını duyarız
BEN YANLIŞ YERE YAPMIŞIM O YÜZDEN BUKADAR MORARDI YOKSA MORARMIYORCanım yaa kıyamammm o kadar morarıyormu offf
Napalım cnm bizde böyle sınanıyoruz malesef dua etmekten başka çaremiz yok gerisi Allah'tanAllah'taninşallah canım benim... bir senede 3 hamilelik :) şaka gibi
ohh maşallahh canım ne güzel hayırlı uğurlu olsun canım yaa bende olmadım ama bekliyorum daha gitmedim daha doğrusu gidemiyorum korkumdan biraz geçsinde öyle gidicem kısmetsegünaydın kızlar benim bat 19 ekimdi 1 gün gecikti dün idrar testi yaptım 2. çizgi çok silik çıktı kan testi verdim 26.5 çıktı hamileyim ama daha çook küçükmüş 1 hafta sonra tekrardan gidecem kan vermeye:):):):)
Dikkat et cnm benim şuan zaten vücut hassasBEN YANLIŞ YERE YAPMIŞIM O YÜZDEN BUKADAR MORARDI YOKSA MORARMIYOR
ohh maşallahh canım ne güzel hayırlı uğurlu olsun canım yaa bende olmadım ama bekliyorum daha gitmedim daha doğrusu gidemiyorum korkumdan biraz geçsinde öyle gidicem kısmetse
Hadi hayırlısıı cnmm..tebrik ederimmmgünaydın kızlar benim bat 19 ekimdi 1 gün gecikti dün idrar testi yaptım 2. çizgi çok silik çıktı kan testi verdim 26.5 çıktı hamileyim ama daha çook küçükmüş 1 hafta sonra tekrardan gidecem kan vermeye:):):):)
bende c.tesi geç saatte yaptım dayanamayıp silik çizgi çıktı bu akşam bir daha tekrarlayacağım canım %90 hamileyim zaten günüm benim 1 gün bile geçmez.. 3 kere geçti onlarda da hep hamile kaldımkız bende dün test yaptım ya çok silikti hayalet gibiydi aynı ama vardı sonuçta ben bekleyemedim hemen gittim sen de bi kan versene için rahat eder inşallah hamilesindir:)
bende c.tesi geç saatte yaptım dayanamayıp silik çizgi çıktı bu akşam bir daha tekrarlayacağım canım %90 hamileyim zaten günüm benim 1 gün bile geçmez.. 3 kere geçti onlarda da hep hamile kaldım
merak etme canım geç döllenme olduysa değerin düşük çıkmıştır ama o hızla artacaktır inşallah.. içini ferah tuthadi inşallah cnm ben biraz acele ettim kan vermekle ama dayanamadım ama olsun eren öğrendim bebişimi ona göre dikkati davranıyorum şuan inşşallah haftaya gittiğimde değerler yükselmiş olur biraz kafama takıldı ama çünkü doktor 1 günlük gecikmeyle normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?