- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
merak etme canım geç döllenme olduysa değerin düşük çıkmıştır ama o hızla artacaktır inşallah.. içini ferah tut
hadi inşallah cnm ben biraz acele ettim kan vermekle ama dayanamadım ama olsun eren öğrendim bebişimi ona göre dikkati davranıyorum şuan inşşallah haftaya gittiğimde değerler yükselmiş olur biraz kafama takıldı ama çünkü doktor 1 günlük gecikmeyle normal dedi
inşallah ben 2 hafta beklemeyi düşünüyorum sonra panik ve stres oluyorum erken gidince net gözükmüyor yok kalbi atıyor mu yok normal mi o yüzden 1 kasıma randevu aldım gittiğimde iyice belli olur artık bakalım kısmetinşallah cnm beklicem 1 hafta daha hadi senden de güzel haberer alalım :):)
canım geç yumurtlama olabilir değerin katlıyo mu bak inşallah tutunur miniğin sana
mide kazınmaya başladı anlaşılan :)yemeğim gelmedi açlıktan ölicimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mide kazınmaya başladı anlaşılan :)
ya kendini çok aç bırakma canım az az sık sık ye...elhamdürillah doydum valla açlık zor
@luckystar_34 canım takvim yapmaya ne dersin
yap canım... her şeyimizi ilk gibi yaşayalım... heyecanlı :)yapayım mı bilemedim ya o kadar korkmuşum ki artık elim hiçbirşeye gitmiyor neyse yapayım artık
yap canım... her şeyimizi ilk gibi yaşayalım... heyecanlı :)
AYYYY AYYYYY çokkk güzelll oldu... maşallahh rabbim 40.haftaları görmeyi nasip etsin... Allahım isteyen herkese versin inşallah...yaptım canım benim gözüm sulanıyo hemencik ya takvimi okuyunca yine duygusallaştım.
AYYYY AYYYYY çokkk güzelll oldu... maşallahh rabbim 40.haftaları görmeyi nasip etsin... Allahım isteyen herkese versin inşallah...
lucimmmm takvimin çok yakışmışyaptım canım benim gözüm sulanıyo hemencik ya takvimi okuyunca yine duygusallaştım.
lucimmmm takvimin çok yakışmışmaşallahhh annesi inşallah 40 lı haftalarıda görürsünüz :)
sıra eklemde Allahın izniyle... kızlar hamişlerin duası kabul olur eklem için dua etmeyi unutmayalım inşallah.. tez zamanda Rabbim nasip etsin.. onunda güzel haberlerini alalım inşallah...eklem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?