bebeğimi beklerken......

canım geç yumurtlama olabilir değerin katlıyo mu bak inşallah tutunur miniğin sana

inşallah cnm beklicem 1 hafta daha hadi senden de güzel haberer alalım :):)
inşallah ben 2 hafta beklemeyi düşünüyorum sonra panik ve stres oluyorum erken gidince net gözükmüyor yok kalbi atıyor mu yok normal mi o yüzden 1 kasıma randevu aldım gittiğimde iyice belli olur artık bakalım kısmet

yaptım canım benim gözüm sulanıyo hemencik ya takvimi okuyunca yine duygusallaştım.
AYYYY AYYYYY çokkk güzelll oldu... maşallahh rabbim 40.haftaları görmeyi nasip etsin... Allahım isteyen herkese versin inşallah...

sıra eklemde Allahın izniyle... kızlar hamişlerin duası kabul olur eklem için dua etmeyi unutmayalım inşallah.. tez zamanda Rabbim nasip etsin.. onunda güzel haberlerini alalım inşallah... eklem

sıra eklemde Allahın izniyle... kızlar hamişlerin duası kabul olur eklem için dua etmeyi unutmayalım inşallah.. tez zamanda Rabbim nasip etsin.. onunda güzel haberlerini alalım inşallah... eklem

aynen ya inşallah o da kalır bu ay tutar inşallahhhhhhhh çok istiyorum o da hamile olsun sağlıkla Allah'ım kimseyi bu hasretle sınamasın..ekleme ve isteyen herkese nasip olsun tez zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…