bebeğimi beklerken......

cnm bu takvim nasıl yapılıyo ben kara cahilim valla bulamadım nerde olduğunu:):):):):)

kişisel bilgilerine giriyosun canım hamilelik takvimi yazan sutun var oraya bebeğin doğacağı tahmini tarihi 07-06-2014 şeklinde araya tire koyarak yazıyosun kaydettiğinde çıkıyor.

bu arada eşim acayip kız bebek hastasıdır benim gönlüm erkekten yana ama hayırlısı hiç farketmez sağlıklı hayırlı olsunlar da dimi ama

bu arada eşim acayip kız bebek hastasıdır benim gönlüm erkekten yana ama hayırlısı hiç farketmez sağlıklı hayırlı olsunlar da dimi ama
EŞİMLE BEN KIZ BEBEK DELİSİYİSİZDİR AMA İÇİMDEN ERKEK GEÇİYOR

senin varmı bir hissiyatın canım cinsiyetle ilgili

ama bilimsel bir tahmin yapmak gerekirse benim yumurta tam gününde döllenmedi sanırım yani yumurtladığım gün döllenmedi diye düşünüyorum bu sebeple dişi spermlerin daha uzun süre yaşadığını düşünürsek kız olma ihtimali var bu arada çin takvimi erkek rus takvimi de kız diyor. eşimin içine kız doğmuş bende hamile olduğumu öğrenmeden önceki gece rüyamda erkek kuzenim bebekti ben kucağıma aldım üstünde sarı yelek vardı ama ben hep rüyamda erkek bebek görürüm zaten bilinçaltı olabilir yani.

geçmiş olsun canım.
1 kasımda randevu aldım dr.a o zaman gideceğim aslında 1 hafta daha mı uzatsam iyice belli olsa da öyle gitsem sıkıntı yapmak istemiyorum
canım benim bat günümde randevun var.
lütfen bilgisayarınızın ekranıyla oynamayım bu benim göbegim ve morlugum çok korktum ben
ayy canım yaa çok kötü görünüyor keşke bi dr. a gösterseydin...
hayırlı olsun canım darısı benim başıma..
yapayım mı bilemedim ya o kadar korkmuşum ki artık elim hiçbirşeye gitmiyor neyse yapayım artık
çok güzel olmuş canım hayırlı olsun..
hadi ilk sen yap sonrada bennn
canım seninki de çok güzel olmuş hayırlı olsun...
sıra eklemde Allahın izniyle... kızlar hamişlerin duası kabul olur eklem için dua etmeyi unutmayalım inşallah.. tez zamanda Rabbim nasip etsin.. onunda güzel haberlerini alalım inşallah... eklem
inşallah canım Allah razı olsun...
canım rüyada erkek bebek görmek hamile bayan için kız bebeğe işaret...

hadi yaaaaaaaaaaaaa öylemiymiş hayırlısı Allahtan..naber nasılsın?yoktun bugün.

KIZLAR PERŞEMBE BENİM İKİLİ TEST RANDEVUM VARYA USG DE GİRCEM ENSE KALINLI VE BURUN ÇIKINTISINA BAKILCAK BU VAJİNAL USG İLEMİ YOKSA GÖBEKTEN USGMİ BAKILACAK ACABA BILGISI OLAN VARMI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…