- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
yaptım canım benim gözüm sulanıyo hemencik ya takvimi okuyunca yine duygusallaştım.
cnm bu takvim nasıl yapılıyo ben kara cahilim valla bulamadım nerde olduğunu:):):):):)
kişisel bilgilerine giriyosun canım hamilelik takvimi yazan sutun var oraya bebeğin doğacağı tahmini tarihi 07-06-2014 şeklinde araya tire koyarak yazıyosun kaydettiğinde çıkıyor.
AMİN canım saolasın hep beraber inşallah.. iyi yaptık dimi@luckystar_34 veayse-gul hamilelik takvimleriniz çok güzel olmuş inş 40. haftalarıda görürüz.hep beraber maşallah allah nazarlardan saklasın..
TABİKİ DE İYİ YAPMIŞŞINIZ BENDE İLK BAŞLARDA ELİM GİTMİYORDU YAPMAYA AMA DAYANAMAMIŞTIM BİZLERDE BİRER ANNE ADAYIYIZ NİYE YAPMAYALIM KİAMİN canım saolasın hep beraber inşallah.. iyi yaptık dimi
Öyle zaten canım...TABİKİ DE İYİ YAPMIŞŞINIZ BENDE İLK BAŞLARDA ELİM GİTMİYORDU YAPMAYA AMA DAYANAMAMIŞTIM BİZLERDE BİRER ANNE ADAYIYIZ NİYE YAPMAYALIM Kİ
@luckystar_34 veayse-gul hamilelik takvimleriniz çok güzel olmuş inş 40. haftalarıda görürüz.hep beraber maşallah allah nazarlardan saklasın..
BU HAMILELIK TAKVIMINDE BEBEGIN BOYU 41 MM GÖSTERİYO BENIM BEBEGIM 46.5 MM OLMUSTU..
senin varmı bir hissiyatın canım cinsiyetle ilgiliseninki tosun olucak da ondan
senin varmı bir hissiyatın canım cinsiyetle ilgili
HORMONLU TOSUNUM BENİM YAAAAseninki tosun olucak da ondan
EŞİMLE BEN KIZ BEBEK DELİSİYİSİZDİR AMA İÇİMDEN ERKEK GEÇİYORbu arada eşim acayip kız bebek hastasıdır benim gönlüm erkekten yana ama hayırlısı hiç farketmez sağlıklı hayırlı olsunlar da dimi ama
senin varmı bir hissiyatın canım cinsiyetle ilgili
geçmiş olsun canım.aynı yere yaptım ya artık acemi degilimki kılcal damara gelmiş tir dedi teyzem çok feci şekilde morardı ve sertleşti dr aradım bişey olmaz dedi iğne yerini geri çekerek yap dedı valla acayip oldu eşimde korktu çok korkunç görünüyor
canım benim bat günümde randevun var.1 kasımda randevu aldım dr.a o zaman gideceğim aslında 1 hafta daha mı uzatsam iyice belli olsa da öyle gitsem sıkıntı yapmak istemiyorum
ayy canım yaa çok kötü görünüyor keşke bi dr. a gösterseydin...lütfen bilgisayarınızın ekranıyla oynamayım bu benim göbegim ve morlugum çok korktum ben
hayırlı olsun canım darısı benim başıma..günaydın kızlar benim bat 19 ekimdi 1 gün gecikti dün idrar testi yaptım 2. çizgi çok silik çıktı kan testi verdim 26.5 çıktı hamileyim ama daha çook küçükmüş 1 hafta sonra tekrardan gidecem kan vermeye:):):):)
çok güzel olmuş canım hayırlı olsun..yapayım mı bilemedim ya o kadar korkmuşum ki artık elim hiçbirşeye gitmiyor neyse yapayım artık
canım seninki de çok güzel olmuş hayırlı olsun...hadi ilk sen yap sonrada bennn
inşallah canım Allah razı olsun...sıra eklemde Allahın izniyle... kızlar hamişlerin duası kabul olur eklem için dua etmeyi unutmayalım inşallah.. tez zamanda Rabbim nasip etsin.. onunda güzel haberlerini alalım inşallah...eklem
canım rüyada erkek bebek görmek hamile bayan için kız bebeğe işaret...ama bilimsel bir tahmin yapmak gerekirse benim yumurta tam gününde döllenmedi sanırım yani yumurtladığım gün döllenmedi diye düşünüyorum bu sebeple dişi spermlerin daha uzun süre yaşadığını düşünürsek kız olma ihtimali var bu arada çin takvimi erkek rus takvimi de kız diyor.eşimin içine kız doğmuş bende hamile olduğumu öğrenmeden önceki gece rüyamda erkek kuzenim bebekti ben kucağıma aldım üstünde sarı yelek vardı ama ben hep rüyamda erkek bebek görürüm zaten bilinçaltı olabilir yani.
geçmiş olsun canım.
canım benim bat günümde randevun var.
ayy canım yaa çok kötü görünüyor keşke bi dr. a gösterseydin...
hayırlı olsun canım darısı benim başıma..
çok güzel olmuş canım hayırlı olsun..
canım seninki de çok güzel olmuş hayırlı olsun...
inşallah canım Allah razı olsun...
canım rüyada erkek bebek görmek hamile bayan için kız bebeğe işaret...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?