GÖBEKTEN CANIMKIZLAR PERŞEMBE BENİM İKİLİ TEST RANDEVUM VARYA USG DE GİRCEM ENSE KALINLI VE BURUN ÇIKINTISINA BAKILCAK BU VAJİNAL USG İLEMİ YOKSA GÖBEKTEN USGMİ BAKILACAK ACABA BILGISI OLAN VARMI
Dediğin gibi sağlıklı olsun da hiç fark etmez. ilk bebek nede olsa kız erkek fark etmez.. şimdi benim oğlum varken kızım olsun isterdim tabi.. ya da tam tersi kızım olsa erkek olsun isterdim bu işler böyle :)ama bilimsel bir tahmin yapmak gerekirse benim yumurta tam gününde döllenmedi sanırım yani yumurtladığım gün döllenmedi diye düşünüyorum bu sebeple dişi spermlerin daha uzun süre yaşadığını düşünürsek kız olma ihtimali var bu arada çin takvimi erkek rus takvimi de kız diyor.eşimin içine kız doğmuş bende hamile olduğumu öğrenmeden önceki gece rüyamda erkek kuzenim bebekti ben kucağıma aldım üstünde sarı yelek vardı ama ben hep rüyamda erkek bebek görürüm zaten bilinçaltı olabilir yani.
evet canım ruya tabirine bak istersen bende çok bebek görürdüm hamişken rüyamda ordan biliyorum...bugün üsküdara gittim eşimin oltası tamirdeydi onu aldım 3 te geldim sonra abimler geldi oturduk biraz onlardan sonra girdim...hadi yaaaaaaaaaaaaa öylemiymiş hayırlısı Allahtan..naber nasılsın?yoktun bugün.
göbekten yapılıyor canım.KIZLAR PERŞEMBE BENİM İKİLİ TEST RANDEVUM VARYA USG DE GİRCEM ENSE KALINLI VE BURUN ÇIKINTISINA BAKILCAK BU VAJİNAL USG İLEMİ YOKSA GÖBEKTEN USGMİ BAKILACAK ACABA BILGISI OLAN VARMI
AHHH ÜSKÜDAR..... Çok severim üsküdarı... benim semtim :)evet canım ruya tabirine bak istersen bende çok bebek görürdüm hamişken rüyamda ordan biliyorum...bugün üsküdara gittim eşimin oltası tamirdeydi onu aldım 3 te geldim sonra abimler geldi oturduk biraz onlardan sonra girdim...
evet güzeldi birazda yürüdüm havada çok güzel..AHHH ÜSKÜDAR..... Çok severim üsküdarı... benim semtim :)
Ben arkadaşların sayesinde 4444 salat bitirdim. sonra bir başkası da benim adıma kurs hocası 4444 okumuş. ben ya latif okudum 16641 2 defa.. ve her namazdan sonra 129 defa ya-latif cuma günleri 707 kere ya varis çektim. ve bol bol dua ettim. teyzemde aytel kürsi okuyordu benim için ama kaç tane bilmiyorumkızlar bişey sorucam dua olarak neler yaptınız bişeyler yaptıysanız bana yazarmısınız ne yaptığınızı.
kızlar bişey sorucam dua olarak neler yaptınız bişeyler yaptıysanız bana yazarmısınız ne yaptığınızı.
kızlar bişey sorucam dua olarak neler yaptınız bişeyler yaptıysanız bana yazarmısınız ne yaptığınızı.
ne yazdın muskayabi de ben üzerimde kendim yaptığım muska gibi bişey taşıyorum canım
Allah kabul etsin kızlar bende meryem suresini okuyorum bide oruç tutuyorum orucu da suyaya musavvir ya bari ya halik 21 er kere okuyup o suyla orucumu bozuyorum...bende 4444 salat okumayı düşünüyorum kısmetse.
Allah kabul etsin sen başla biz de sana yardım ederiz.Allah kabul etsin kızlar bende meryem suresini okuyorum bide oruç tutuyorum orucu da suyaya musavvir ya bari ya halik 21 er kere okuyup o suyla orucumu bozuyorum...bende 4444 salat okumayı düşünüyorum kısmetse.
amin canım.. senden de.. sen dua et başla bende senin için okumaya başlarım ezberledim nasılsa tefriciye yiAmin kızlar hepinizden Allah razı olsun.
tamamdır.. bizde başlayalımkızlar ben başladım tefriciye ye inşallah Allahım kabul eder tez zamanda...ilginiz içinde hepinize çok teşekkür ederi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?