bebeğimi beklerken......

KIZLAR PERŞEMBE BENİM İKİLİ TEST RANDEVUM VARYA USG DE GİRCEM ENSE KALINLI VE BURUN ÇIKINTISINA BAKILCAK BU VAJİNAL USG İLEMİ YOKSA GÖBEKTEN USGMİ BAKILACAK ACABA BILGISI OLAN VARMI
GÖBEKTEN CANIM

Dediğin gibi sağlıklı olsun da hiç fark etmez. ilk bebek nede olsa kız erkek fark etmez.. şimdi benim oğlum varken kızım olsun isterdim tabi.. ya da tam tersi kızım olsa erkek olsun isterdim bu işler böyle :)

hadi yaaaaaaaaaaaaa öylemiymiş hayırlısı Allahtan..naber nasılsın?yoktun bugün.
evet canım ruya tabirine bak istersen bende çok bebek görürdüm hamişken rüyamda ordan biliyorum...bugün üsküdara gittim eşimin oltası tamirdeydi onu aldım 3 te geldim sonra abimler geldi oturduk biraz onlardan sonra girdim...

KIZLAR PERŞEMBE BENİM İKİLİ TEST RANDEVUM VARYA USG DE GİRCEM ENSE KALINLI VE BURUN ÇIKINTISINA BAKILCAK BU VAJİNAL USG İLEMİ YOKSA GÖBEKTEN USGMİ BAKILACAK ACABA BILGISI OLAN VARMI
göbekten yapılıyor canım.

AHHH ÜSKÜDAR..... Çok severim üsküdarı... benim semtim :)

kızlar bişey sorucam dua olarak neler yaptınız bişeyler yaptıysanız bana yazarmısınız ne yaptığınızı.

kızlar bişey sorucam dua olarak neler yaptınız bişeyler yaptıysanız bana yazarmısınız ne yaptığınızı.
Ben arkadaşların sayesinde 4444 salat bitirdim. sonra bir başkası da benim adıma kurs hocası 4444 okumuş. ben ya latif okudum 16641 2 defa.. ve her namazdan sonra 129 defa ya-latif cuma günleri 707 kere ya varis çektim. ve bol bol dua ettim. teyzemde aytel kürsi okuyordu benim için ama kaç tane bilmiyorum

ben 4444 tane salavat ı tefriciye çektim canım sonra namaz kıldım dua ettim bi de yasinin kudretine çok inanıyorum kuranın kalbi derler zaten her hafta sonu okudum ve dua ettim.

Allah kabul etsin kızlar bende meryem suresini okuyorum bide oruç tutuyorum orucu da suyaya musavvir ya bari ya halik 21 er kere okuyup o suyla orucumu bozuyorum...bende 4444 salat okumayı düşünüyorum kısmetse.

Allah kabul etsin kızlar bende meryem suresini okuyorum bide oruç tutuyorum orucu da suyaya musavvir ya bari ya halik 21 er kere okuyup o suyla orucumu bozuyorum...bende 4444 salat okumayı düşünüyorum kısmetse.

Allah kabul etsin canım benim.

Allah kabul etsin sen başla biz de sana yardım ederiz.

aynen bende okurum zaten hergün kendim için 20 tane okuyorum devam yani sanada okurum nolmuş ki tüm kalbimle canım diliyorum ki en kısa zamanda olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sana ve isteyen herkeslere nasip olsun.

kızlar ben başladım tefriciye ye inşallah Allahım kabul eder tez zamanda...ilginiz içinde hepinize çok teşekkür ederi.

kızlar ben kaçıyorum yarın görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…