- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Merhaba canım.. Rabbimin açamadığı kapı mı var.. imkansız diye bir şey yok yeter ki Rabbim istesin. Ne güzel maşallah sağlıcakla alırsın kucağına inşallah canım.hayırlı olsunherkese merhabalar... 2 çikolata kisti ameliyatının ardından, bütün doktorlar tüp bebek derken 5cm kistime rağmen doğal yollardan hamile kaldım ben :) İnşaallah bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri de görürüz
merhaba...hayırlı olsun inşallah sağlıklı bi şekilde dünyaya getirirsin...herkese merhabalar... 2 çikolata kisti ameliyatının ardından, bütün doktorlar tüp bebek derken 5cm kistime rağmen doğal yollardan hamile kaldım ben :) İnşaallah bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri de görürüz
iyi cnm sen nasılsın işteyim çalışıyorum yarın dr gidiyorum ikili test için dua edin bana
benim moralim bozuk hala...inşallah güzel sonuçlar lırsın canım...iyi cnm sen nasılsın işteyim çalışıyorum yarın dr gidiyorum ikili test için dua edin bana
niye cnm yabenim moralim bozuk hala...inşallah güzel sonuçlar lırsın canım...
yum gününü kaçırdık da ondan kocamın balık sevdasına cuma cumartesi kırmızı çizgi belirgindi ama çokda net değildi pazar günü yaptığımda çizgi kayboldu ama perşembe ilişki oldu.niye cnm ya
cnm üzülme spermler 2 gun yaşıyor içerde sende buay ümitsizssin ama bu ay ümitsizler ayıydı bak hepsi hamiş inş en kısa zamanda hamıle kalırsınyum gününü kaçırdık da ondan kocamın balık sevdasına cuma cumartesi kırmızı çizgi belirgindi ama çokda net değildi pazar günü yaptığımda çizgi kayboldu ama perşembe ilişki oldu.
inşallah canım ya kızlarda hep öyle diyor dualarınızın sayesinde olur inşallah.cnm üzülme spermler 2 gun yaşıyor içerde sende buay ümitsizssin ama bu ay ümitsizler ayıydı bak hepsi hamiş inş en kısa zamanda hamıle kalırsın
inş cnm dualarla inş yer gök duainşallah canım ya kızlarda hep öyle diyor dualarınızın sayesinde olur inşallah.
teşekkür ederim canım yazdım.eklem canim 100 tane tefriciye okudum not al canim okudukça yazarim
teşekkür ederim canım yazdım.eklem canim 100 tane tefriciye okudum not al canim okudukça yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?