- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
cnm üzülme spermler 2 gun yaşıyor içerde sende buay ümitsizssin ama bu ay ümitsizler ayıydı bak hepsi hamiş inş en kısa zamanda hamıle kalırsın
waoov süper harika...benim ovu de cuma günü böyleydi.
canım tekrar hayırlı olsun çoook tebrik ediyorum...
benimkide böyleydi cnm hadi hayırlıu olsun allah tamamına erdirsin
benimkide böyleydi cnm hadi hayırlıu olsun allah tamamına erdirsin
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinRabbim hepimize sağlikli hayirli guzel hamilelikler yasatsin. Allahimin izniyle hep beraber kavusacagiz inşallah yavrulara...
Sende tekrarla testi.. Daha da netlesmistir. Benimde ilk yaptigim siliktiama benimki çook silikti kıskandım valla :):):):):)yarın bende bi test alıp işicem üstüne
Sende tekrarla testi.. Daha da netlesmistir. Benimde ilk yaptigim silikti
Daha kan testi yaptirmadim 2 hafta sonra gidicem kismetse bwkliyeyim biraz
sağlıklı beslenmeye başladım. Kuru üzüm yiyorum ve ceviz aldım kendime folik asitimi de içiyorum.anladım cnm bekle tabiki kendine dikkat et ama gidene kadar
sen ne zaman tekrarlayacaksın kan testinianladım cnm bekle tabiki kendine dikkat et ama gidene kadar
sağlıklı beslenmeye başladım. Kuru üzüm yiyorum ve ceviz aldım kendime folik asitimi de içiyorum.
sen ne zaman tekrarlayacaksın kan testini
doktorun yazmasına gerek yok eczaneden aldım 3 lira folbiol aslında önceden başlaman gerekirdi hemen başla ihmal etmedoktor bana folik asit yazmadı yaa yarın ilk işim gidip almak olcak hangisini içiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?