bebeğimi beklerken......

Hamiş kızçeler tebrik ederim allah huzurunuzu mutlulugnzu daim etsin ins cok güzel bir duygu olmalı
Bende 7 aylık evliyim bizde bebis istiyoruz batıma 7 gün var sizin ne gibi belirtilerni vardı testlemi ögrendin nasıl oldu anlatrsanız seve seve dinlerim :)

naptin canım ayrıntılu ultrason meselesini buldunmu bir yer
Buldum biyer bana yakın görüntüleme merkezi 180 YTL cnm en azından rapor veriyor Dr götürebilmem için hastanede yaptırınca vermiyorlar.kasımın ilk haftası falan yaptırıcam işte 10 gibi seninde çizgi netleşmiş hayırlı olacak bu sefer inş

sağol cnm inşallah geç kalmışımdır içmeye bide bende kansızlık ta var korkuyorum
bende öyle demir eksikliği yaşıyorum. hemen yarın pekmeze başla kurum üzüme başla doğal yollarla kanın azıcık yükselsin zaten ilerleyen zamanlarda doktorun kan ilacı verir

hayırlısı olsun canım inşallah çektir de için rahat etsin. evet benimde çizgi koyulaştı azıcık daha
:) hayırlı olur inşallah

cnm bende çok kasık batması oldu bir anda bıçak saplanıyo gibi bu ay afedersin çok ishal oldum bide elim ayağım buz tuttu hep donuyodum resmen :)

inşallah kavuşursun bebişine bir an önce... gebelikle regl belirtileri genelde aynı ama kişiden kişiye değişiyor belirtiler. göğüs uçları kararır ve hassaslaşır kasıklarda batmalar olur hafif ateş yükselir. ağzının tadı değişir falan filan :)

canlarım ben çıkıyorum öpüyorum sizlerii.. görüşmek üzere inşallah.. Rabbim hepimizin muradını versin inşallah :)

Benim yumrtlama sonrası bitmesi gerekrn akıntı bitmedi bembeyaz haala devam ve kasıkta batma 5 dakkada bir az az özellıkle aksamları regl sancısı gbi ama cok kısa sğren sancılar 3 gündür böyle birde yumurtlma döneminde 3 gğn üst üste bebek emzirme rüyası gördüm bakalım hayırlısı insallah hamisindir

kızlar benim için dua edin yarın ikli testimiz var usg ile bakıcak dr ense kalınlıgı ve burun cıkıntısınna ne olur dualarını eksık etmeyın benden

kızlar benim için dua edin yarın ikli testimiz var usg ile bakıcak dr ense kalınlıgı ve burun cıkıntısınna ne olur dualarını eksık etmeyın benden
Cnm inş hayırlı haberlerle geleceksin buna inanıyorum sende içini ferah tut 20 25 dakika meleğini izleyeceksin o anın tadını çıkar cnm.dualarım sizin için

sağlıklı beslenmeye başladım. Kuru üzüm yiyorum ve ceviz aldım kendime folik asitimi de içiyorum.
oh miss canım...
doktor bana folik asit yazmadı yaa yarın ilk işim gidip almak olcak hangisini içiyosun
canım ben yaklaşık 5 aydır içiyorum içmenin çok faydası olacak hemen başlayabilirsin
cnm bende çok kasık batması oldu bir anda bıçak saplanıyo gibi bu ay afedersin çok ishal oldum bide elim ayağım buz tuttu hep donuyodum resmen :)
canım üşümen gebelikle beraber kanın düştüğü içindir...
kızlar @luckystar_34 star nerde bugun hıç girmedi
canım @luckystar_34 bugün dışardaydı...
canım inşallah iyi çıkacak sonuzunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…