bebeğimi beklerken......

kızlar ben geldim ugs girdik adam cok suratsızdı bakamadım bıle ekrana neyse dr gösterdik sonucu iyi dedi hafta ya kan sonuclarını alıcaz bugun bebegım 12+4 gunluk olmus 61 mm olmus tosbam
çok sevindim asim hadi gözün aydın darısı başımıza

Slm kizlar... Eklem cim iyiki dogdun canim.. Asim cokn sevindim masallah bebise darisi basimiza...
Luck sen nasilsin artik o kadar yorma
Kendini dikkatlu calis bebisi usunutma
base hosgeldin canim bebegin hayirli olsun

çok saolun kızlar evt bebegımın kalp atışlarını bile duyduk 2 sn olsa adam cok suratsızdı hıc konuşmadı bizle raporu verdi çıktık dr uma gıttık dedıkı bıdaha usg sokmayalım senı guzel çıkmıs sonuclar dedi .. iğneleri ve progesten bitiriyoruz artık dedi son 3 iğnem artık bide morluğumu gösterdim acayip şaşırdı bişey olmaz dedi aksamları nemlendiriciyle ov dedi damara gelmiş dedi

ben hamilelikten sonrada 3 ay kullanıcakmışım iğneyi yani toplamda 1 yıl iğne kullanmış olucam hamilelikten sonra da senin için kullanıcaz dedi.

kızlar ben geldim ugs girdik adam cok suratsızdı bakamadım bıle ekrana neyse dr gösterdik sonucu iyi dedi hafta ya kan sonuclarını alıcaz bugun bebegım 12+4 gunluk olmus 61 mm olmus tosbam
iyi olmanıza çok sevindim canım...
arkadaşlar merhaba bende 10 haftalık hamileyim:)aranıza .yım dedimallah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
katılahoşgeldin canım..
dün yorulmuşum canım işler yoğun sen nasılsın?
iyi olmaya çalışıyorum moralmen...
canım nice mutlu yılların olsun sevdiklerinle birlikte uzun ve sağlıklı yıllara..Benim de cumartesi günü :)
teşekkür ederim canım...
Slm kizlar... Eklem cim iyiki dogdun canim.. Asim cokn sevindim masallah bebise darisi basimiza...
Luck sen nasilsin artik o kadar yorma
Kendini dikkatlu calis bebisi usunutma
base hosgeldin canim bebegin hayirli olsun
teşekkür ederim canım...

çok sevindim asim hadi gözün aydın darısı başımıza
darısı sizin basınızı artık ya hamıle kalmak ıcın heycanlanıyorz hamıle kalıyoruz yok kalp sesı duyuczmı gelişimi iyimi ikli test sonucu ıyımı sonra bebegım kılo aldımı cok streslı bısey miş bu hamılelık yaaaa

ben hamilelikten sonrada 3 ay kullanıcakmışım iğneyi yani toplamda 1 yıl iğne kullanmış olucam hamilelikten sonra da senin için kullanıcaz dedi.
bende razıyım valla ömür boyu kullanmaya yeterki bebeğim saglıklı olsun ben baska bısey istemiyorum

Hadi gözün Aydın cnm çok sevindim ense kalınlığı kaç çıktı cnm..ayrıca kanda temiz çıkar merak etme önemli olan ense ve burun çıkıntısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…