bebeğimi beklerken......

arkadaşlar merhaba bende 10 haftalık hamileyim:)aranıza katılayım dedimallah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sende hoş geldin cnm aramıza allahım hepimizin meleğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..olmayanlarda tez zamanda versin inş

kızlar ya ne güzel hepinizin hamilelik takvimi var bi tek benim yok caba bende görebilecekmiyim o günleri

evet çok zor doğana kadar hep sıkıntı inşallah sağlıkla doğarlar da bu günleri gülerek hatırlarız.

Hadi gözün Aydın cnm çok sevindim ense kalınlığı kaç çıktı cnm..ayrıca kanda temiz çıkar merak etme önemli olan ense ve burun çıkıntısı
CRL:61 MM 12+4GÜN
NT:1.3 MM OLUP NORMAL SINIRLARDADIR.
NAZAL KEMİK İZLENMİŞTİR.
KARDİAK AKTİVİTE RİTMİK VE FİZYOLOJİKTİR.(162 ATIM/DK)
12+4 GUNLUK TEK CANLI FETÜS .
YAZIYOR CNM KAGITTA.

evet çok zor doğana kadar hep sıkıntı inşallah sağlıkla doğarlar da bu günleri gülerek hatırlarız.
İNŞ CNM YA HEP BERABER DOĞURACAZ ALLAH NASIP EDERSE ARAMIZDA FAZLA BI FARK OLMUCAK HEPIMIZIN BEN PERİ İLE SEN AYSEGULLE YAKIN DOGURUCAZ İNŞ

kızlar ya ne güzel hepinizin hamilelik takvimi var bi tek benim yok caba bende görebilecekmiyim o günleri
AHHH CNM NE OLUR ÜMİTSİZLİĞE KAPILMA TABİKİDE OLUCAK SENINDE HAMILELIK TAKVIMIN BAKARSIN BUAY SANADA SPRIZ OLUR BEBISIN SAKIN ÜMİTSİZ OLMA

CRL:61 MM 12+4GÜN
NT:1.3 MM OLUP NORMAL SINIRLARDADIR.
NAZAL KEMİK İZLENMİŞTİR.
KARDİAK AKTİVİTE RİTMİK VE FİZYOLOJİKTİR.(162 ATIM/DK)
12+4 GUNLUK TEK CANLI FETÜS .
YAZIYOR CNM KAGITTA.
Ense kalınlığı çok güzel çıkmış cnm darısı ayrıntılı usg ye artık

Ense kalınlığı çok güzel çıkmış cnm darısı ayrıntılı usg ye artık
evt çok korkarak gittim usg ama allahım inş kan testındede güzel haberler alırız zaten 3 lü testi yapırmıcam adama korkumdan cınsıyet soramadım kendı dr da usg sokmadı az once gırdın nasılsa dedi

evt çok korkarak gittim usg ama allahım inş kan testındede güzel haberler alırız zaten 3 lü testi yapırmıcam adama korkumdan cınsıyet soramadım kendı dr da usg sokmadı az once gırdın nasılsa dedi
Merak etme cnm kan testinde sorun çıkmaz.bende üçlüyü yaptırmadım Dr da istemedi zaten ama ayrıntılıyı yaptırıcam ona çok önemli diyorlar bütün organları inceleniyormuş eğer bir sorun olursa doğum sonrası hemen müdahale yapılıyormuş hayırlısıyla onuda bi atlatırsam geriye doğum kalıyor Allah'ın izniyle

bende sadece ayrıntılıyı yaptırıcam 3 felan istemiyorum sonra dogum heycanı var ayyyne guzel hep berarber dogurucaz
valla hamışken bı hafta sonu bulusalım sızlerı cok merak edıyorum

artık hafif hafif midemde bulantı hissi oluşmaya başladı benim.
oy oy kıyamam sana benımde ara ara oluyor özellikle aksamları hemcik uykum geliyor . sana kendını hatırlatıyor annesı buıgunlerde benım regl gunum ara ara sancım oluyo

oy oy kıyamam sana benımde ara ara oluyor özellikle aksamları hemcik uykum geliyor . sana kendını hatırlatıyor annesı buıgunlerde benım regl gunum ara ara sancım oluyo

bende uyku yok ama halsizlik yapıyor bi de kasığım arıyor bugün çok üşengecim bu aralar hiçbişey yapmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…