- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Sende hoş geldin cnm aramıza allahım hepimizin meleğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..olmayanlarda tez zamanda versin inşarkadaşlar merhaba bende 10 haftalık hamileyim:)aranıza katılayım dedimallah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
bende razıyım valla ömür boyu kullanmaya yeterki bebeğim saglıklı olsun ben baska bısey istemiyorum
çook teşekkür ederim canim inşallah.Canım nice mutlu yıllara inş doğum günün kutlu olsunn yeni yılında en büyük hediyen meleğin gelsin inş sana
darısı sizin basınızı artık ya hamıle kalmak ıcın heycanlanıyorz hamıle kalıyoruz yok kalp sesı duyuczmı gelişimi iyimi ikli test sonucu ıyımı sonra bebegım kılo aldımı cok streslı bısey miş bu hamılelık yaaaa
CRL:61 MM 12+4GÜNHadi gözün Aydın cnm çok sevindim ense kalınlığı kaç çıktı cnm..ayrıca kanda temiz çıkar merak etme önemli olan ense ve burun çıkıntısı
İNŞ CNM YA HEP BERABER DOĞURACAZ ALLAH NASIP EDERSE ARAMIZDA FAZLA BI FARK OLMUCAK HEPIMIZIN BEN PERİ İLE SEN AYSEGULLE YAKIN DOGURUCAZ İNŞevet çok zor doğana kadar hep sıkıntı inşallah sağlıkla doğarlar da bu günleri gülerek hatırlarız.
AHHH CNM NE OLUR ÜMİTSİZLİĞE KAPILMA TABİKİDE OLUCAK SENINDE HAMILELIK TAKVIMIN BAKARSIN BUAY SANADA SPRIZ OLUR BEBISIN SAKIN ÜMİTSİZ OLMAkızlar ya ne güzel hepinizin hamilelik takvimi var bi tek benim yok caba bende görebilecekmiyim o günleri
Ense kalınlığı çok güzel çıkmış cnm darısı ayrıntılı usg ye artıkCRL:61 MM 12+4GÜN
NT:1.3 MM OLUP NORMAL SINIRLARDADIR.
NAZAL KEMİK İZLENMİŞTİR.
KARDİAK AKTİVİTE RİTMİK VE FİZYOLOJİKTİR.(162 ATIM/DK)
12+4 GUNLUK TEK CANLI FETÜS .
YAZIYOR CNM KAGITTA.
evt çok korkarak gittim usg ama allahım inş kan testındede güzel haberler alırız zaten 3 lü testi yapırmıcam adama korkumdan cınsıyet soramadım kendı dr da usg sokmadı az once gırdın nasılsa dediEnse kalınlığı çok güzel çıkmış cnm darısı ayrıntılı usg ye artık
kızlar ya ne güzel hepinizin hamilelik takvimi var bi tek benim yok caba bende görebilecekmiyim o günleri
Merak etme cnm kan testinde sorun çıkmaz.bende üçlüyü yaptırmadım Dr da istemedi zaten ama ayrıntılıyı yaptırıcam ona çok önemli diyorlar bütün organları inceleniyormuş eğer bir sorun olursa doğum sonrası hemen müdahale yapılıyormuş hayırlısıyla onuda bi atlatırsam geriye doğum kalıyor Allah'ın izniyleevt çok korkarak gittim usg ama allahım inş kan testındede güzel haberler alırız zaten 3 lü testi yapırmıcam adama korkumdan cınsıyet soramadım kendı dr da usg sokmadı az once gırdın nasılsa dedi
bende sadece ayrıntılıyı yaptırıcam 3 felan istemiyorum sonra dogum heycanı var ayyyne guzel hep berarber dogurucazMerak etme cnm kan testinde sorun çıkmaz.bende üçlüyü yaptırmadım Dr da istemedi zaten ama ayrıntılıyı yaptırıcam ona çok önemli diyorlar bütün organları inceleniyormuş eğer bir sorun olursa doğum sonrası hemen müdahale yapılıyormuş hayırlısıyla onuda bi atlatırsam geriye doğum kalıyor Allah'ın izniyle
cnm nezman senın dr kontrolunaynen :)
Hayırlısı cnm inş:)bende sadece ayrıntılıyı yaptırıcam 3 felan istemiyorum sonra dogum heycanı var ayyyne guzel hep berarber dogurucaz
valla hamışken bı hafta sonu bulusalım sızlerı cok merak edıyorum
cnm nezman senın dr kontrolun
benımde haftaya perşembe gunu kan sonuclarımı alıcamhaftaya perşembe akşamı canım.
oy oy kıyamam sana benımde ara ara oluyor özellikle aksamları hemcik uykum geliyor . sana kendını hatırlatıyor annesı buıgunlerde benım regl gunum ara ara sancım oluyoartık hafif hafif midemde bulantı hissi oluşmaya başladı benim.
oy oy kıyamam sana benımde ara ara oluyor özellikle aksamları hemcik uykum geliyor . sana kendını hatırlatıyor annesı buıgunlerde benım regl gunum ara ara sancım oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?