- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
aynı bende öyleyım hiç bişey yapma ıstemıyorumbende uyku yok ama halsizlik yapıyor bi de kasığım arıyor bugün çok üşengecim bu aralar hiçbişey yapmak istemiyorum.
Hayırlısı cnm yaa hayırlı evlat olsunlar sağlıkla dünyaya gelsinlerde cinsiyeti önemli değilkızlar bana seninki erkek diyolar bi güzellik gelmiş diyolar eşimin iş arkadaşları da öyle demiş hayırlısı bakalım.
benimki benimkiKizlar bugun pek katilamadim araniza yogunluktan... Luck bana de senin ki erkek gibi geliyor canim
Seninki de erkekbenimki benimki
bende erkek hissediyorum bakalım belkı haftaya görürüzSeninki de erkek
Kizlar bugun pek katilamadim araniza yogunluktan... Luck bana de senin ki erkek gibi geliyor canim
inşallah canım.Eklem Allahin izniyle seninde olacak dualarimizi yapalim Rabbim nasip edecek insalllah
Canim 200 tane daha okudum sanainşallah canım.
Allah razı olsun canım.Canim 200 tane daha okudum sana
Amin canim cumlemizden...Allah razı olsun canım.
benimki benimki
canım yaptın mı bir daha test.. çizgi koyulaşmış mıseninki kız cnm sevilay demişti dersin:)
canım yaptın mı bir daha test.. çizgi koyulaşmış mı
hayırlısı bakalım... bize bilgi vermeyi unutma :)yok kız bu aralar bende bi kasık ağrısı var ki sorma yaa hiç bi yere çıkamadım onun için yapamadım yarın sabah kan testi yaptıracam sabah erkenden çok merak ediyorum
hayırlısı bakalım... bize bilgi vermeyi unutma :)
bende daha beklemedeyim canım.. bu sefer inat ettim bekleyeceğim :)yok unutmam cnm heen yazarım sen naptın beklemede misin hala yoksa merakına yenilip yaptın mı testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?