- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
bende daha beklemedeyim canım.. bu sefer inat ettim bekleyeceğim :)
o yüzden zaten gitmek istemiyorum.. ya kafamı karıştırmadan beklemek daha güzel.olduğunu biliyosun ya bekle 1 hafta daha sonra direk keseye gör hem merak la acaba yükseldimi deyip 2 güne bi test yapmak zorunda kalmazsın
kızlar 1 kasımda randevu almıştım özel hastaneye onu iptal ettim. 3 kasımda devlet hastanesinde randevum var ona gitmeyi düşünüyorum ilk önce. hemen ultrasona girmeyeceğim. ilk bir beta hcg baktırayım. çıkan sonuca göre beklemeyi düşünüyorum. ilk ultrasonu 8.haftama girdiğimde istiyorum kısmetse. 8.haftaya girdiğimde ne dir ne değildir öğrenmiş olurum. ters giden birşey de varsa en azından o zman öğrenmiş olurum. şimdi o zamana kadar yokmuş gibi davranıcam. sadece eşim ve sizler biliyorsunuz.Bu sefer böyle yapmak istiyorum.
siz ne dersiniz bu konuyla ilgili
teşekkürler canım:)aminSende hoş geldin cnm aramıza allahım hepimizin meleğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..olmayanlarda tez zamanda versin inş
Canim keske baktirsaydin alttan. 8.haftada kalp atislari duyulmus olmasi gerekir. Ama rahim geriligini bilemem ondan olabilir dedi ise dr. Ben hic duymadim oyle bir seyarkadaşlar birşey sorucam ben bebeğim 8 haftalıkken gittim doktora ve rahimim çok geride olduğu için kalp atışlarını duyamadım dedi doktor alttan bakabilirim istersen dedi bende istemedim?8 haftada duyulmayabilir değilmi?
hadi inş saglıklı olsunda baska bısey istememseninki kız cnm sevilay demişti dersin:)
Hayirlisi canim ama adetinin 10.gunu gec oluren fazla dorduncu gunu gidebilisin hormonlara bakiyorlarMerhaba arkadaşlar adet oldum zaten bu ay ümitli değildim. Adetimin 10. günü doktora gidicem, ne gibi testler yapılacak bilmiyorum. Bu arada ekleyebilirsin arkadaşım bat 22 kasım
cnm geçmiş olsun ilk zmanlar oluyo öyle uzanıp yatman lazım banada dr oyle demıstı sen gene izin alabılıyosan al yat cnmgünaydın kızlar bugün belim ağrıyor şiddetli değil ama var bazen kalçama iniyor ağrı bi de sağ kasığıma doğru bi dolgunluk+acıyomuş gibi oluyo inşallah kötü bişey yoktur eve gidip yatmak istiyorum ama bugün çok yoğun.
mrhaba cnm nasılsın bugun bakalımMerhaba kizlar...
Canim keske dinlene bilsen. Kdv donemi gecince azicik kafa dinle evde uzat ayaklarini su donemlerde dinlenmek cok onemli halsiz dusersin. İnsallah yoktur birsey Allahin izniyle merak etme.. Bebis ben buradayim diyorgünaydın kızlar bugün belim ağrıyor şiddetli değil ama var bazen kalçama iniyor ağrı bi de sağ kasığıma doğru bi dolgunluk+acıyomuş gibi oluyo inşallah kötü bişey yoktur eve gidip yatmak istiyorum ama bugün çok yoğun.
Saol canim iyiyim hamd olsun. Calisiyorum. Gun sayiyorum insallah haftaya bugun sooonnnnnnnmrhaba cnm nasılsın bugun bakalım
evt ya hadı hayırlısı artıkSaol canim iyiyim hamd olsun. Calisiyorum. Gun sayiyorum insallah haftaya bugun sooonnnnnnn
Aminn canim hayirlisievt ya hadı hayırlısı artık
ah ah keşke benimde son olsaaaaa haftayaAminn canim hayirlisi
Hayirlisi canim. Azicik daha idare et bakalimah ah keşke benimde son olsaaaaa haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?