bebeğimi beklerken......

kızlar 1 kasımda randevu almıştım özel hastaneye onu iptal ettim. 3 kasımda devlet hastanesinde randevum var ona gitmeyi düşünüyorum ilk önce. hemen ultrasona girmeyeceğim. ilk bir beta hcg baktırayım. çıkan sonuca göre beklemeyi düşünüyorum. ilk ultrasonu 8.haftama girdiğimde istiyorum kısmetse. 8.haftaya girdiğimde ne dir ne değildir öğrenmiş olurum. ters giden birşey de varsa en azından o zman öğrenmiş olurum. şimdi o zamana kadar yokmuş gibi davranıcam. sadece eşim ve sizler biliyorsunuz.Bu sefer böyle yapmak istiyorum.
siz ne dersiniz bu konuyla ilgili

cnm bence en iyisini yapıyosun eşim sağolsun güya kimseye söylemicektik tam belli olana kadar mübarek herkese yaydı bide tatlı dağıtmış bence en iyisi beklemek Allah korusun nazar deydirmesinler

arkadaşlar birşey sorucam ben bebeğim 8 haftalıkken gittim doktora ve rahimim çok geride olduğu için kalp atışlarını duyamadım dedi doktor alttan bakabilirim istersen dedi bende istemedim?8 haftada duyulmayabilir değilmi?

Canim keske baktirsaydin alttan. 8.haftada kalp atislari duyulmus olmasi gerekir. Ama rahim geriligini bilemem ondan olabilir dedi ise dr. Ben hic duymadim oyle bir sey

Merhaba arkadaşlar adet oldum zaten bu ay ümitli değildim. Adetimin 10. günü doktora gidicem, ne gibi testler yapılacak bilmiyorum. Bu arada ekleyebilirsin arkadaşım bat 22 kasım

Merhaba arkadaşlar adet oldum zaten bu ay ümitli değildim. Adetimin 10. günü doktora gidicem, ne gibi testler yapılacak bilmiyorum. Bu arada ekleyebilirsin arkadaşım bat 22 kasım
Hayirlisi canim ama adetinin 10.gunu gec oluren fazla dorduncu gunu gidebilisin hormonlara bakiyorlar

günaydın kızlar bugün belim ağrıyor şiddetli değil ama var bazen kalçama iniyor ağrı bi de sağ kasığıma doğru bi dolgunluk+acıyomuş gibi oluyo inşallah kötü bişey yoktur eve gidip yatmak istiyorum ama bugün çok yoğun.

cnm geçmiş olsun ilk zmanlar oluyo öyle uzanıp yatman lazım banada dr oyle demıstı sen gene izin alabılıyosan al yat cnm

Canim keske dinlene bilsen. Kdv donemi gecince azicik kafa dinle evde uzat ayaklarini su donemlerde dinlenmek cok onemli halsiz dusersin. İnsallah yoktur birsey Allahin izniyle merak etme.. Bebis ben buradayim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…