bende bilmiyorum canımCanim keske baktirsaydin alttan. 8.haftada kalp atislari duyulmus olmasi gerekir. Ama rahim geriligini bilemem ondan olabilir dedi ise dr. Ben hic duymadim oyle bir sey
Doktor oyle dediyse dogrudur sikma canini ne zaman cagirdi bir dahabende bilmiyorum canımrahim geride olduğunda kese zor görülüp kalp atışı ilk haftalarda alttan duyuluyormuş ve bu sıkıntılı bir durum değilmiş fizyolojik birşeymiş.alttan baktırmak istemedim çünkü bir yakınım alttan baktırdı ve bebeğini kaybetti.hep öyle olacak değil ama temkinli davranmak istedim sadece.
sıkıntı değildir canım ilk haftalarda oluyormuş doktor kasık ve bel ağrıları normal dedi.sadece şiddetlenirse doktora gidersin.günaydın kızlar bugün belim ağrıyor şiddetli değil ama var bazen kalçama iniyor ağrı bi de sağ kasığıma doğru bi dolgunluk+acıyomuş gibi oluyo inşallah kötü bişey yoktur eve gidip yatmak istiyorum ama bugün çok yoğun.
pazartesi kan ve idrar vermiştim test sonuçlarını göstericem.2 hafta sonrada ultrasona bakıcak.bakalım hayırlısı:)Doktor oyle dediyse dogrudur sikma canini ne zaman cagirdi bir daha
Hayirlisi bakalim. Guzel olur inssllah her seypazartesi kan ve idrar vermiştim test sonuçlarını göstericem.2 hafta sonrada ultrasona bakıcak.bakalım hayırlısı:)
inşallah canım:)çok teşekkür ederm bu arada yorumların için:)Hayirlisi bakalim. Guzel olur inssllah her sey
sen 5 haftalıksın galiba hamilelik takviminde öyle yazıyor.sen duydunmu bebeğinin kalp atışlarını?Hayirlisi bakalim. Guzel olur inssllah her sey
Evet canim 5 haftaligim daha cok yeni henuz dr.a gitmedim. 8.haftamda gitmeyi dusunuyorumsen 5 haftalıksın galiba hamilelik takviminde öyle yazıyor.sen duydunmu bebeğinin kalp atışlarını?
Hayirlisi canim ama adetinin 10.gunu gec oluren fazla dorduncu gunu gidebilisin hormonlara bakiyorlar
Hadi hayirlisi artis guzel. Acele etme kese icin 1000 civari olmasini bekle o zman daha guzel gzukur. Gozukmez ise bosa panik yaparsinkızlar ben bugün tekrar kan verdim değerim 190,5 olmuş pazartesi 26,5 tu 10 gün sonra tekrar gidecem inşallah keseyi görebilirim
NE GUZEL YUKSELMIS DEGERIN CNM İNŞ KESEYIDE GÖRÜRSÜNkızlar ben bugün tekrar kan verdim değerim 190,5 olmuş pazartesi 26,5 tu 10 gün sonra tekrar gidecem inşallah keseyi görebilirim
Hormonlara baktiysa iyi o zaman. Bakalim yara gecmistir insallah bir daha ki ay guzel olur herseyYok canım ben adetimin 3. günü geçen ay gittim hormonlarım normal. 28 inde yaram için gidecektim o zamanlar adetli olacağım için gidemicem. adetinin 10. günü gel dedi ne yapacak bende bilmiyorum. belki tahlil yapar ne için bilmiyorum. ama sen beni bat a yazabilirsin 22 Kasım :)
Yok canım ben adetimin 3. günü geçen ay gittim hormonlarım normal. 28 inde yaram için gidecektim o zamanlar adetli olacağım için gidemicem. adetinin 10. günü gel dedi ne yapacak bende bilmiyorum. belki tahlil yapar ne için bilmiyorum. ama sen beni bat a yazabilirsin 22 Kasım :)
hadi bakalım inşallah herşey çok güzel olacak:)Evet canim 5 haftaligim daha cok yeni henuz dr.a gitmedim. 8.haftamda gitmeyi dusunuyorum
Yok canım ben adetimin 3. günü geçen ay gittim hormonlarım normal. 28 inde yaram için gidecektim o zamanlar adetli olacağım için gidemicem. adetinin 10. günü gel dedi ne yapacak bende bilmiyorum. belki tahlil yapar ne için bilmiyorum. ama sen beni bat a yazabilirsin 22 Kasım :)
Ee suan onunla ilgili sikintin yok dimiyara için smear alıyolar canım benimde rahim ağzımda yaram varmış geçen sene söylemişti dr smear aldı fitil verdi falan sonra gönderdi neyse ben kürtaj olduktan sonra yeni dr uma dedim benim rahim ağzımda yaram varmış dedim tmm tekrar smear ver dedi bana verdim bi de yakılıyomuş ama iyi bişey değilmiş diye duydum dedim dr da bana yakma işlemini herkese yapmıyoruz dedi çok nadir yapılan bişey dedi neyse hafif sistit çıktı fitil verdi sonra başka birşeye gerek yok dedi sende iyice araştır derim.yaktırmak çok iyi değilmiş diye duydum ben.
Gercekten onun da cok istiyorum bir an once hamile kalmasini... Rabbim nasip etsin insallahKIZLAR BU AY HAMİŞ PATLAMASI OLDU ALLAHIM İNŞ BÖYLE DEVAM EDER ....SIRA ŞİMDİeklem DE
Ee suan onunla ilgili sikintin yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?