- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Ee suan onunla ilgili sikintin yok dimi
rabbım onada nasıp eder en yakın bır zamnda inşGercekten onun da cok istiyorum bir an once hamile kalmasini... Rabbim nasip etsin insallah
yara için smear alıyolar canım benimde rahim ağzımda yaram varmış geçen sene söylemişti dr smear aldı fitil verdi falan sonra gönderdi neyse ben kürtaj olduktan sonra yeni dr uma dedim benim rahim ağzımda yaram varmış dedim tmm tekrar smear ver dedi bana verdim bi de yakılıyomuş ama iyi bişey değilmiş diye duydum dedim dr da bana yakma işlemini herkese yapmıyoruz dedi çok nadir yapılan bişey dedi neyse hafif sistit çıktı fitil verdi sonra başka birşeye gerek yok dedi sende iyice araştır derim.yaktırmak çok iyi değilmiş diye duydum ben.
Hormonlara baktiysa iyi o zaman. Bakalim yara gecmistir insallah bir daha ki ay guzel olur hersey
canım 10.gün gel dediyse rahim filmi çekebilir ama buna sana söylerdi onun dışında 10.gün yumurta için çağırırlar bi de
yara için smear alıyolar canım benimde rahim ağzımda yaram varmış geçen sene söylemişti dr smear aldı fitil verdi falan sonra gönderdi neyse ben kürtaj olduktan sonra yeni dr uma dedim benim rahim ağzımda yaram varmış dedim tmm tekrar smear ver dedi bana verdim bi de yakılıyomuş ama iyi bişey değilmiş diye duydum dedim dr da bana yakma işlemini herkese yapmıyoruz dedi çok nadir yapılan bişey dedi neyse hafif sistit çıktı fitil verdi sonra başka birşeye gerek yok dedi sende iyice araştır derim.yaktırmak çok iyi değilmiş diye duydum ben.
rahimde yara kanama yaparmı rahim yarası kanama yaparmı Rahim ağzında yara Halk arasında rahim ağzında yara olarak bilinen servisit en sık karşılaşılan jinekolojik problemlerden birisidir. kadınların yarısından fazlası hayatının bir döneminde bu hastalığa yakalanır. Yaşı ne olursa olsun cinsel yönden aktif her kadın servisit için uygun bir adaydır.
Kaynak Linki : http://www.meleklermekani.com/threads/rahim-agzinda-yara.17206/
Servisitin ilk belirtisi adet kanamasının bitişini takip eden dönemde ortaya çıkan vajinal akıntıdır. Diğer belirtiler arasında anormal vajinal kanama, kaşınma, vajinada yanma, ilişki esnasında ağrı, idrar yaparken yanma ve bel ağrısı bulunur. Hafif vakalarda herhangi bir bulgu olamayabilir ancak olay ilerledikçe kötü kokulu ve iltihabi bir akıntı ortaya çıkar.
Kaynak Linki : http://www.meleklermekani.com/threads/rahim-agzinda-yara.17206/
bende bu belirtilerin hiçbiri yoktu ama yara varmış
çok geçmiş olsun tez zamanda sende melegıne kavusursun smear testi agrısız ve acısız bır işlemdir bende gecen sene yaptırdım anlamıyorsun bıle hiç bişey hissetmiyorsunCanım şimdi sana sıra sıra işlemlerimi sıralayayım ben. Ben 1 ekimde rahim filmi çektirdim. Tüplerim açıkmış rahim için temizlenir yapışıklıklar gider dedi doktor. Daha sonra adetinin 17. günü gel dedi adetimin 17. günü de 10 ekim cumaya denk geldi cuma günü gittim kontrol var zannettim doktor rahim içinden parça alıcaz dedi iyi birşeydir dedim yattım masaya yine ağrı çektim rahimden parça aldılar patalojiye gönderdiler sonuçlar 3 kasımda çıkacak dedi patalojideki hanımefendi. Rahimden parça aldıktan sonra rahimde yara var dedi hemen yakalım dedi hiç araştırmamıştım ben daha önce yaram var vs diye o gün öğrendim aynı gün yaramı yaktılar neden yakıyorsunuz dediğimde bebek olursa düşer dedi. Korktum yakın dedim. Daha önce hiç hamile kalmadım ilk çocuğumuz çok istiyorum. İlaç verdi antibiyotik verdi biokadin fitil verdi ve aynı zamanda tarlusal içiyordum ilaçsız adet çok nadir oluyorum ben. Hepsini içtim antibiyotiğim bitti. Ama adet oldum bugün 3. günüm fitil kullanamadım 6 tane fitilim kaldı. 28 inde gel yarana bakalım dedi ilişki yasakladı. 10 ekimden bu yana hiç ilişki yaşamadık. Adetim 7 gün sürer benim. Adetinin 10. günü gel dedi neden bende anlamadım o yüzden 31 ekim cuma günü gideceğim adetimin 10. günü o gün oluyor. Rahimden parça alındı smear a gerek var mı yine ? Spekulum dan nefret ediyorum canım acıyor artık. smear nasıl oluyor ? ağrılı mı ?
çok geçmiş olsun tez zamanda sende melegıne kavusursun smear testi agrısız ve acısız bır işlemdir bende gecen sene yaptırdım anlamıyorsun bıle hiç bişey hissetmiyorsun
inş cnm yaran geçmiştir kendın kasma sakın cnm ozamn zaten acır canın ama rahımden parca alınacak kadar acımıyor hiç hemdeÇok teşekkür ederim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini :) bende inşallah hamile kalırım kasım ayı umutla bekliyorum yaram iyileşirse tabii. Ben 1 ay bile kaybetmek istemiyorum artık bu işlemler bana zaman kaybettiriyor biliyorum bir adım daha yaklaştırıyor ama yara yüzünden 1 ay kaybettim. Ama spekulumu takarken çok kasıyorum kendimi. plastik spekulumu bile sokamıyor sadece demir spekulum takabiliyor. Kırılıyordu plastik spekulum az daha kendimi kastığım için.
inş cnm yaran geçmiştir kendın kasma sakın cnm ozamn zaten acır canın ama rahımden parca alınacak kadar acımıyor hiç hemde
evt olabılır cnm inş yaraların düzelmiştirKastığım için acıyor ama rahimden parça alındığı zaman çok canım yanmıştı. kanamam oldu sıvı gibi akıntım oldu oda yaradan sanırım.
NE GUZEL YUKSELMIS DEGERIN CNM İNŞ KESEYIDE GÖRÜRSÜN
Hadi hayirlisi artis guzel. Acele etme kese icin 1000 civari olmasini bekle o zman daha guzel gzukur. Gozukmez ise bosa panik yaparsin
evt olabılır cnm inş yaraların düzelmiştir
canım bekleyebiliyorsan bekle ben olsam bekleyemezdim ama.kızlar 1 kasımda randevu almıştım özel hastaneye onu iptal ettim. 3 kasımda devlet hastanesinde randevum var ona gitmeyi düşünüyorum ilk önce. hemen ultrasona girmeyeceğim. ilk bir beta hcg baktırayım. çıkan sonuca göre beklemeyi düşünüyorum. ilk ultrasonu 8.haftama girdiğimde istiyorum kısmetse. 8.haftaya girdiğimde ne dir ne değildir öğrenmiş olurum. ters giden birşey de varsa en azından o zman öğrenmiş olurum. şimdi o zamana kadar yokmuş gibi davranıcam. sadece eşim ve sizler biliyorsunuz.Bu sefer böyle yapmak istiyorum.
siz ne dersiniz bu konuyla ilgili
canım bu haftalarda çok normal fazla ayakta kalmamaya çalış.günaydın kızlar bugün belim ağrıyor şiddetli değil ama var bazen kalçama iniyor ağrı bi de sağ kasığıma doğru bi dolgunluk+acıyomuş gibi oluyo inşallah kötü bişey yoktur eve gidip yatmak istiyorum ama bugün çok yoğun.
ne güzel canım miniğin buyuyor.kızlar ben bugün tekrar kan verdim değerim 190,5 olmuş pazartesi 26,5 tu 10 gün sonra tekrar gidecem inşallah keseyi görebilirim
canım yumurta takibi için çağırmıştır seni.Yok canım ben adetimin 3. günü geçen ay gittim hormonlarım normal. 28 inde yaram için gidecektim o zamanlar adetli olacağım için gidemicem. adetinin 10. günü gel dedi ne yapacak bende bilmiyorum. belki tahlil yapar ne için bilmiyorum. ama sen beni bat a yazabilirsin 22 Kasım :)
canım yara yaktırmanın kötü bişey olduğunu hiç sanmıyorum benim annem de yaktırmış abimden sonra bidaha hamile kalamamış dr. gitmiş yara var demiş yakmışlar sonra hemen ben olmuşum.yara için smear alıyolar canım benimde rahim ağzımda yaram varmış geçen sene söylemişti dr smear aldı fitil verdi falan sonra gönderdi neyse ben kürtaj olduktan sonra yeni dr uma dedim benim rahim ağzımda yaram varmış dedim tmm tekrar smear ver dedi bana verdim bi de yakılıyomuş ama iyi bişey değilmiş diye duydum dedim dr da bana yakma işlemini herkese yapmıyoruz dedi çok nadir yapılan bişey dedi neyse hafif sistit çıktı fitil verdi sonra başka birşeye gerek yok dedi sende iyice araştır derim.yaktırmak çok iyi değilmiş diye duydum ben.
çok geçmiş olsun canım baya uğraşmışsın smear testi çok kolay rahimdeki sıvıdan alıyorlar hiç hissetmiyorsun.Canım şimdi sana sıra sıra işlemlerimi sıralayayım ben. Ben 1 ekimde rahim filmi çektirdim. Tüplerim açıkmış rahim için temizlenir yapışıklıklar gider dedi doktor. Daha sonra adetinin 17. günü gel dedi adetimin 17. günü de 10 ekim cumaya denk geldi cuma günü gittim kontrol var zannettim doktor rahim içinden parça alıcaz dedi iyi birşeydir dedim yattım masaya yine ağrı çektim rahimden parça aldılar patalojiye gönderdiler sonuçlar 3 kasımda çıkacak dedi patalojideki hanımefendi. Rahimden parça aldıktan sonra rahimde yara var dedi hemen yakalım dedi hiç araştırmamıştım ben daha önce yaram var vs diye o gün öğrendim aynı gün yaramı yaktılar neden yakıyorsunuz dediğimde bebek olursa düşer dedi. Korktum yakın dedim. Daha önce hiç hamile kalmadım ilk çocuğumuz çok istiyorum. İlaç verdi antibiyotik verdi biokadin fitil verdi ve aynı zamanda tarlusal içiyordum ilaçsız adet çok nadir oluyorum ben. Hepsini içtim antibiyotiğim bitti. Ama adet oldum bugün 3. günüm fitil kullanamadım 6 tane fitilim kaldı. 28 inde gel yarana bakalım dedi ilişki yasakladı. 10 ekimden bu yana hiç ilişki yaşamadık. Adetim 7 gün sürer benim. Adetinin 10. günü gel dedi neden bende anlamadım o yüzden 31 ekim cuma günü gideceğim adetimin 10. günü o gün oluyor. Rahimden parça alındı smear a gerek var mı yine ? Spekulum dan nefret ediyorum canım acıyor artık. smear nasıl oluyor ? ağrılı mı ?
Canım şimdi sana sıra sıra işlemlerimi sıralayayım ben. Ben 1 ekimde rahim filmi çektirdim. Tüplerim açıkmış rahim için temizlenir yapışıklıklar gider dedi doktor. Daha sonra adetinin 17. günü gel dedi adetimin 17. günü de 10 ekim cumaya denk geldi cuma günü gittim kontrol var zannettim doktor rahim içinden parça alıcaz dedi iyi birşeydir dedim yattım masaya yine ağrı çektim rahimden parça aldılar patalojiye gönderdiler sonuçlar 3 kasımda çıkacak dedi patalojideki hanımefendi. Rahimden parça aldıktan sonra rahimde yara var dedi hemen yakalım dedi hiç araştırmamıştım ben daha önce yaram var vs diye o gün öğrendim aynı gün yaramı yaktılar neden yakıyorsunuz dediğimde bebek olursa düşer dedi. Korktum yakın dedim. Daha önce hiç hamile kalmadım ilk çocuğumuz çok istiyorum. İlaç verdi antibiyotik verdi biokadin fitil verdi ve aynı zamanda tarlusal içiyordum ilaçsız adet çok nadir oluyorum ben. Hepsini içtim antibiyotiğim bitti. Ama adet oldum bugün 3. günüm fitil kullanamadım 6 tane fitilim kaldı. 28 inde gel yarana bakalım dedi ilişki yasakladı. 10 ekimden bu yana hiç ilişki yaşamadık. Adetim 7 gün sürer benim. Adetinin 10. günü gel dedi neden bende anlamadım o yüzden 31 ekim cuma günü gideceğim adetimin 10. günü o gün oluyor. Rahimden parça alındı smear a gerek var mı yine ? Spekulum dan nefret ediyorum canım acıyor artık. smear nasıl oluyor ? ağrılı mı ?
canım bekleyebiliyorsan bekle ben olsam bekleyemezdim ama.
canım bu haftalarda çok normal fazla ayakta kalmamaya çalış.
ne güzel canım miniğin buyuyor.
canım yumurta takibi için çağırmıştır seni.
canım yara yaktırmanın kötü bişey olduğunu hiç sanmıyorum benim annem de yaktırmış abimden sonra bidaha hamile kalamamış dr. gitmiş yara var demiş yakmışlar sonra hemen ben olmuşum.
çok geçmiş olsun canım baya uğraşmışsın smear testi çok kolay rahimdeki sıvıdan alıyorlar hiç hissetmiyorsun.
canım bekleyebiliyorsan bekle ben olsam bekleyemezdim ama.
canım bu haftalarda çok normal fazla ayakta kalmamaya çalış.
ne güzel canım miniğin buyuyor.
canım yumurta takibi için çağırmıştır seni.
canım yara yaktırmanın kötü bişey olduğunu hiç sanmıyorum benim annem de yaktırmış abimden sonra bidaha hamile kalamamış dr. gitmiş yara var demiş yakmışlar sonra hemen ben olmuşum.
çok geçmiş olsun canım baya uğraşmışsın smear testi çok kolay rahimdeki sıvıdan alıyorlar hiç hissetmiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?