bebeğimi beklerken......

rahimde yara kanama yaparmı rahim yarası kanama yaparmı Rahim ağzında yara Halk arasında rahim ağzında yara olarak bilinen servisit en sık karşılaşılan jinekolojik problemlerden birisidir. kadınların yarısından fazlası hayatının bir döneminde bu hastalığa yakalanır. Yaşı ne olursa olsun cinsel yönden aktif her kadın servisit için uygun bir adaydır.
Kaynak Linki : http://www.meleklermekani.com/threads/rahim-agzinda-yara.17206/

Servisitin ilk belirtisi adet kanamasının bitişini takip eden dönemde ortaya çıkan vajinal akıntıdır. Diğer belirtiler arasında anormal vajinal kanama, kaşınma, vajinada yanma, ilişki esnasında ağrı, idrar yaparken yanma ve bel ağrısı bulunur. Hafif vakalarda herhangi bir bulgu olamayabilir ancak olay ilerledikçe kötü kokulu ve iltihabi bir akıntı ortaya çıkar.
Kaynak Linki : http://www.meleklermekani.com/threads/rahim-agzinda-yara.17206/

bende bu belirtilerin hiçbiri yoktu ama yara varmış

Canım şimdi sana sıra sıra işlemlerimi sıralayayım ben. Ben 1 ekimde rahim filmi çektirdim. Tüplerim açıkmış rahim için temizlenir yapışıklıklar gider dedi doktor. Daha sonra adetinin 17. günü gel dedi adetimin 17. günü de 10 ekim cumaya denk geldi cuma günü gittim kontrol var zannettim doktor rahim içinden parça alıcaz dedi iyi birşeydir dedim yattım masaya yine ağrı çektim rahimden parça aldılar patalojiye gönderdiler sonuçlar 3 kasımda çıkacak dedi patalojideki hanımefendi. Rahimden parça aldıktan sonra rahimde yara var dedi hemen yakalım dedi hiç araştırmamıştım ben daha önce yaram var vs diye o gün öğrendim aynı gün yaramı yaktılar neden yakıyorsunuz dediğimde bebek olursa düşer dedi. Korktum yakın dedim. Daha önce hiç hamile kalmadım ilk çocuğumuz çok istiyorum. İlaç verdi antibiyotik verdi biokadin fitil verdi ve aynı zamanda tarlusal içiyordum ilaçsız adet çok nadir oluyorum ben. Hepsini içtim antibiyotiğim bitti. Ama adet oldum bugün 3. günüm fitil kullanamadım 6 tane fitilim kaldı. 28 inde gel yarana bakalım dedi ilişki yasakladı. 10 ekimden bu yana hiç ilişki yaşamadık. Adetim 7 gün sürer benim. Adetinin 10. günü gel dedi neden bende anlamadım o yüzden 31 ekim cuma günü gideceğim adetimin 10. günü o gün oluyor. Rahimden parça alındı smear a gerek var mı yine ? Spekulum dan nefret ediyorum canım acıyor artık. smear nasıl oluyor ? ağrılı mı ?

Hormonlara baktiysa iyi o zaman. Bakalim yara gecmistir insallah bir daha ki ay guzel olur hersey

İnşallah ya. Klomen vermedi bu ay da sanırım kendiliğinden olmasını bekliyecek eğer adet söktürücü tarlusal vermesse. Ben artık hamile olmak istiyorum bebeğimi kucağıma almak koklamak istiyorum. Yaram da inşallah geçmiştir kasım ayı umut olur bana inşallah.

Bir de yaran ne zaman iyileşmişti tamamen ? Artık iyileşsin istiyorum yaramı yaktıralı 15. gün oluyor. Senin ne zaman iyileşti ?

Bende de yoktu bu belirtilerden çok okudum kanama olurmuş cinsel ilişki sırasında ağrı olurmuş bende olmadı hiç böyle. Yaktılar ilk gördüğünde doktorum.

çok geçmiş olsun tez zamanda sende melegıne kavusursun smear testi agrısız ve acısız bır işlemdir bende gecen sene yaptırdım anlamıyorsun bıle hiç bişey hissetmiyorsun

çok geçmiş olsun tez zamanda sende melegıne kavusursun smear testi agrısız ve acısız bır işlemdir bende gecen sene yaptırdım anlamıyorsun bıle hiç bişey hissetmiyorsun

Çok teşekkür ederim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini :) bende inşallah hamile kalırım kasım ayı umutla bekliyorum yaram iyileşirse tabii. Ben 1 ay bile kaybetmek istemiyorum artık bu işlemler bana zaman kaybettiriyor biliyorum bir adım daha yaklaştırıyor ama yara yüzünden 1 ay kaybettim. Ama spekulumu takarken çok kasıyorum kendimi. plastik spekulumu bile sokamıyor sadece demir spekulum takabiliyor. Kırılıyordu plastik spekulum az daha kendimi kastığım için.

inş cnm yaran geçmiştir kendın kasma sakın cnm ozamn zaten acır canın ama rahımden parca alınacak kadar acımıyor hiç hemde

inş cnm yaran geçmiştir kendın kasma sakın cnm ozamn zaten acır canın ama rahımden parca alınacak kadar acımıyor hiç hemde

Kastığım için acıyor ama rahimden parça alındığı zaman çok canım yanmıştı. kanamam oldu sıvı gibi akıntım oldu oda yaradan sanırım.

Kastığım için acıyor ama rahimden parça alındığı zaman çok canım yanmıştı. kanamam oldu sıvı gibi akıntım oldu oda yaradan sanırım.
evt olabılır cnm inş yaraların düzelmiştir

canım bekleyebiliyorsan bekle ben olsam bekleyemezdim ama.
canım bu haftalarda çok normal fazla ayakta kalmamaya çalış.
kızlar ben bugün tekrar kan verdim değerim 190,5 olmuş pazartesi 26,5 tu 10 gün sonra tekrar gidecem inşallah keseyi görebilirim
ne güzel canım miniğin buyuyor.
canım yumurta takibi için çağırmıştır seni.
canım yara yaktırmanın kötü bişey olduğunu hiç sanmıyorum benim annem de yaktırmış abimden sonra bidaha hamile kalamamış dr. gitmiş yara var demiş yakmışlar sonra hemen ben olmuşum.
çok geçmiş olsun canım baya uğraşmışsın smear testi çok kolay rahimdeki sıvıdan alıyorlar hiç hissetmiyorsun.

smear sinek ısırığı gibi hissetmezsin bile canım benim belki smear için değildir ama rahimde ki yaran çok mu büyüktü acaba yani bana 2 dr da hiç yakalım demedi+son dr um yakma işlemi herkese yapılmaz dedi çok nadir yapılan bir işlemdir dedi üstünde durmadı açıkçası sen dr una sor yakma işlemi için hiç cocuğu olmayana tavsiye etmemiş arkadaşıma dr u dersin bakalım sana ne diyecek.

valla bilmiyorum ki canım benim görümcemde de varmış dr a gitmiş yakalım demiş sonra başka bir dr a daha gitmiş sakın yaktırma demiş hatta ben ona söylemiştim o da bana sakın yaktırma demişti.

kız maşşallah 1 taşla kaç kuş vurmuşsun öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…