bebeğimi beklerken......

valla bilmiyorum ki canım benim görümcemde de varmış dr a gitmiş yakalım demiş sonra başka bir dr a daha gitmiş sakın yaktırma demiş hatta ben ona söylemiştim o da bana sakın yaktırma demişti.
valla ben öyle biliyorum belki yaranın boyutu farklıdır yada 3.dr. daha gitsin.

çok geçmiş olsun canım baya uğraşmışsın smear testi çok kolay rahimdeki sıvıdan alıyorlar hiç hissetmiyorsun.

İçim rahatladı bunları duyunca gerçekten rahimden parça alınması çok canımı yaktı. Artık çok korkar oldum bütün işlemlerden. Spekulum bile beni çok rahatsız ediyor artık. içim almıyor gerçekten.

Bilmem ki bana da hamile kalırsan düşürürsün yakmam lazım dedi bende tamam dedim. Senin yaran kaç günde iyileşti ? Büyüklüğü hakkında bişi demedi bana.

Bilmem ki bana da hamile kalırsan düşürürsün yakmam lazım dedi bende tamam dedim. Senin yaran kaç günde iyileşti ? Büyüklüğü hakkında bişi demedi bana.

iyileşme tam oldu mu bilmiyorum ki sonuçta bu tekrarlayan bişey biliyorsun dimi bana fitil verdi onu kullanmıştım ve sonra gittiğimde hafiflemiş dedi ben hamile kalmadan 1 hafta önce de gittim kasığımda ağrı vardı kızlar bilir kist mi acaba diye dr anlattım kist yok dedi sonra çatala aldı beni bakalım dedi alttan dedi baktı akıntın çok az dedi hiç ilaç falan vermedi son durum ne hiç bilmiyorum yani.

maşallah canım ya bayağı okudun bende bu akşam ve yarın okumayı düşünüyorum kısmetse
Ya aslinda daha cok okurumda vkit bu kadar ise yuruyerek geldigimde guzel okuyorum ama arabayla geldigimde okuyamiyorum.. Bugun yaya geldim giderken 100 tane daha okurum

iyiyim canım napıyım iyi olmam gerekiyor şu 1 hafta çabuk geçsin istiyorum. sağol canım benden hızlı okuyosun vallahi.

bi bomba da senden bekliyoruz ama olmasa bile ki inşallah olur bi dahaki ay olacak hayırlısıyla ben inanıyorum.bozma moralini.

peki sana da ilişkiyi yasakladı mı ? yasakladıysa kaç gün sonra kalktı yasağın ? kasım ayını kaçırmak istemiyorum bebek içinde.

peki sana da ilişkiyi yasakladı mı ? yasakladıysa kaç gün sonra kalktı yasağın ? kasım ayını kaçırmak istemiyorum bebek içinde.

yok yasak falan koymadı canım fitili kullan dedi sadece hatta ilişkiden sonra koy daha kolay yerleştirirsin demişti.

yok yasak falan koymadı canım fitili kullan dedi sadece hatta ilişkiden sonra koy daha kolay yerleştirirsin demişti.

Seninki hafiftir o zaman. ama bana büyük veya küçük demedi. o yüzden çok tedirginim çok da merak ediyorum. Çok teşekkür ederim sorularımı cevapladığın için.

Ya aslinda daha cok okurumda vkit bu kadar ise yuruyerek geldigimde guzel okuyorum ama arabayla geldigimde okuyamiyorum.. Bugun yaya geldim giderken 100 tane daha okurum
canım işin nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…