valla ben öyle biliyorum belki yaranın boyutu farklıdır yada 3.dr. daha gitsin.valla bilmiyorum ki canım benim görümcemde de varmış dr a gitmiş yakalım demiş sonra başka bir dr a daha gitmiş sakın yaktırma demiş hatta ben ona söylemiştim o da bana sakın yaktırma demişti.
çok geçmiş olsun canım baya uğraşmışsın smear testi çok kolay rahimdeki sıvıdan alıyorlar hiç hissetmiyorsun.
hahah ben vururum canımkız maşşallah 1 taşla kaç kuş vurmuşsun öyle
Canim nasilsin. Biraz duzeldi mi moralin.. 100 tane daha okudum..valla ben öyle biliyorum belki yaranın boyutu farklıdır yada 3.dr. daha gitsin.
smear sinek ısırığı gibi hissetmezsin bile canım benim belki smear için değildir ama rahimde ki yaran çok mu büyüktü acaba yani bana 2 dr da hiç yakalım demedi+son dr um yakma işlemi herkese yapılmaz dedi çok nadir yapılan bir işlemdir dedi üstünde durmadı açıkçası sen dr una sor yakma işlemi için hiç cocuğu olmayana tavsiye etmemiş arkadaşıma dr u dersin bakalım sana ne diyecek.
iyiyim canım napıyım iyi olmam gerekiyor şu 1 hafta çabuk geçsin istiyorum. sağol canım benden hızlı okuyosun vallahi.Canim nasilsin. Biraz duzeldi mi moralin.. 100 tane daha okudum..
Canim nasilsin. Biraz duzeldi mi moralin.. 100 tane daha okudum..
Bilmem ki bana da hamile kalırsan düşürürsün yakmam lazım dedi bende tamam dedim. Senin yaran kaç günde iyileşti ? Büyüklüğü hakkında bişi demedi bana.
Ya aslinda daha cok okurumda vkit bu kadar ise yuruyerek geldigimde guzel okuyorum ama arabayla geldigimde okuyamiyorum.. Bugun yaya geldim giderken 100 tane daha okurummaşallah canım ya bayağı okudun bende bu akşam ve yarın okumayı düşünüyorum kısmetse
iyiyim canım napıyım iyi olmam gerekiyor şu 1 hafta çabuk geçsin istiyorum. sağol canım benden hızlı okuyosun vallahi.
Gecer insallah.. Bak pyle boyle derken kac ay gecti...iyiyim canım napıyım iyi olmam gerekiyor şu 1 hafta çabuk geçsin istiyorum. sağol canım benden hızlı okuyosun vallahi.
iyileşme tam oldu mu bilmiyorum ki sonuçta bu tekrarlayan bişey biliyorsun dimi bana fitil verdi onu kullanmıştım ve sonra gittiğimde hafiflemiş dedi ben hamile kalmadan 1 hafta önce de gittim kasığımda ağrı vardı kızlar bilir kist mi acaba diye dr anlattım kist yok dedi sonra çatala aldı beni bakalım dedi alttan dedi baktı akıntın çok az dedi hiç ilaç falan vermedi son durum ne hiç bilmiyorum yani.
İnsallah yasaklamaz canim. Kasim sana ugurlu gelsinpeki sana da ilişkiyi yasakladı mı ? yasakladıysa kaç gün sonra kalktı yasağın ? kasım ayını kaçırmak istemiyorum bebek içinde.
peki sana da ilişkiyi yasakladı mı ? yasakladıysa kaç gün sonra kalktı yasağın ? kasım ayını kaçırmak istemiyorum bebek içinde.
İnsallah yasaklamaz canim. Kasim sana ugurlu gelsin
yok yasak falan koymadı canım fitili kullan dedi sadece hatta ilişkiden sonra koy daha kolay yerleştirirsin demişti.
canım işin nerdeYa aslinda daha cok okurumda vkit bu kadar ise yuruyerek geldigimde guzel okuyorum ama arabayla geldigimde okuyamiyorum.. Bugun yaya geldim giderken 100 tane daha okurum
kızlar nasılsıznız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?