banada iyi gelmiyor cnm tatlı şeyler dün sabah usg girerken tatlı yıyın dedıler bide meyve suyu için dediler oglene kadar midem agzımda gezdimkayısı suyu içtim midem tuhaflaştı yine şekerli şeyler bana iyi gelmiyor.
iyi diyelim iyi olsunkızlar nasılsıznız
canım kız geliyo o zaman ye ekşiyi doğur ayşeyikayısı suyu içtim midem tuhaflaştı yine şekerli şeyler bana iyi gelmiyor.
maasallah sanada bi ayşe geliyor.banada iyi gelmiyor cnm tatlı şeyler dün sabah usg girerken tatlı yıyın dedıler bide meyve suyu için dediler oglene kadar midem agzımda gezdim
canım kız geliyo o zaman ye ekşiyi doğur ayşeyi
inş cnm gelsinde hayırlısıyla sende ikiz doğurursun inş ....... aminmaasallah sanada bi ayşe geliyor.
acaba arkadaşlarında ters mi tepti bu etkilero belli olmuyor ya benim bi tanıdım sürekli limon yedi ama erkek doğurdu arkadaşım gece kalkıp nutella yiyor ama kızı olacak.
Bulgurluda...canım işin nerde
kısmet canım soğlıklı olsundainş cnm gelsinde hayırlısıyla sende ikiz doğurursun inş ....... amin
Ye tatliyi dogur hakkiyi..... Ye eksiyi dogur ayseyi... Birde ye aciyi dogur haciyi demislerkayısı suyu içtim midem tuhaflaştı yine şekerli şeyler bana iyi gelmiyor.
Allahım bana da nasip etsin böyle duyguları inşallah tez zamanda :)
Sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah arkadaşlar :)
Ye tatliyi dogur hakkiyi..... Ye eksiyi dogur ayseyi... Birde ye aciyi dogur haciyi demisler
yenir canım yeniirr bende yerdim daha neler neler yerdim oğlumda hiç saymıyım...gece nutella yenir mi ya bögggg benim turşu da istemiyo canım ama çok şükür hiçbirşeyden tiksinmedim bu sefer.öncekinde et ,balık ,tavuk hepsinden tiksiniyodum.
acı da istedin tamam kesin kızay ayşegülllllllll yarama tuz bastın varya canım acayip çiğköfte ayran falan istiyo ah ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
acı da istedin tamam kesin kız
Benimde canin cekti simdi... Aksam esime aldirayim....ay ayşegülllllllll yarama tuz bastın varya canım acayip çiğköfte ayran falan istiyo ah ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ohh miss şimdi benimde canım istediçigköfte olsada yesekkkkkkkkkkkkkk dürüm böyle limonlu mis missssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?