- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
ohh miss şimdi benimde canım istedi
bende bende...Benimde canin cekti simdi... Aksam esime aldirayim....
Benimde canin cekti simdi... Aksam esime aldirayim....
bende inşallahİnşallah bende bir gün burada sizinle bu konular hakkında konuşurum :) Allahım bana da nasip eder tez zamanda inşallah :)
luck aş eriyoor
Canin cektiyse ye gitsin bosver....bana yedirmiyo benimki ama ilk günler yedim dürüm hem de iki kere daha çok yeni diye ama şimdi kabızlık yapar diye cesaret edemiyorum acı yaaa
arkdasn kayısı suyu içbana yedirmiyo benimki ama ilk günler yedim dürüm hem de iki kere daha çok yeni diye ama şimdi kabızlık yapar diye cesaret edemiyorum acı yaaa
ye canım bi kereden bişey olmazyok canım ya ben çiğköfte hastasıyım çok severim bi tarafları şişecek benim miniğin ama harbi canım çekti yaaaaaaaaa napalım sizi de görücez.
Bak simdi gidecem şoordan cig kofte almaya
Bu aksam cig kofte gunu olsun...sakınnnnnnn şapurdata şapurdata yeeekızlar alırım yerim de eşimde yok bu akşam zaten ama bağımlılık yaparsa bu sefer abovvvvv ay durun ya dürüm yaptırmam bende alayım azıcık ya 4-5 tane yerim nolcak ki kıvırcıkla yemini bozdum uleynnnnnnnnnnn
ha işte şöylesakınnnnnnn şapurdata şapurdata yeeekızlar alırım yerim de eşimde yok bu akşam zaten ama bağımlılık yaparsa bu sefer abovvvvv ay durun ya dürüm yaptırmam bende alayım azıcık ya 4-5 tane yerim nolcak ki kıvırcıkla yemini bozdum uleynnnnnnnnnnn
olsun canım vallaBu aksam cig kofte gunu olsun...
Bende cok severim zaten.. Ay harbi benimde agzim sulandiolsun canım valla
olsun canım valla
aynen cnm saglıklı olsundakısmet canım soğlıklı olsunda
Bende cok severim zaten.. Ay harbi benimde agzim sulandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?