kız senınki de mi ayşe yoksaBende cok severim zaten.. Ay harbi benimde agzim sulandi
Ama cipsde yeme zaten.. Kola falan da icme.. Sabahlari yumurta ye mutlakaoldu valla eşim yokken kaçamak yapayım geçen gün bana cips yedirmediydi
yap canım oh olsunoldu valla eşim yokken kaçamak yapayım geçen gün bana cips yedirmediydi
Neyse cikista alayim da evde rahat rahat yiyeyimalmadın mı şoorrdannnnnnnnnnnnnn alayım dediydin.çigköfte yenmez mi yaaaaaaaaaaaaa
Olabilir kiz gibi hissesiyorum.. Midem cok siddetli bulanmaz ise kizdir...kız senınki de mi ayşe yoksa
kızlar ben kaçıyorum bye
kızlar mide bulantısıyla nasıl baş ediyorsunuz?ben kusmuyorum ama fena midem bulanıyor hiçbirşey yiyemiyorum.tavsiye edeceğiniz birşeyler varmı ?
Bulanasi varsa hic bir sey fayda etmiyor maalesefkızlar mide bulantısıyla nasıl baş ediyorsunuz?ben kusmuyorum ama fena midem bulanıyor hiçbirşey yiyemiyorum.tavsiye edeceğiniz birşeyler varmı ?
limon midemi ağrıtır diye denememiştim ama deneyim bakalım belki fayda eder.bu çiğ köfte konusunu kim açtı arkadaş hemde burda hamilelerle dolu sayfadacanım limon falan dene istersen bende olmuyo pek sadece şekerli bişey tüketirsem hafiften tuhaflaşıyo ama geçiyo pek o konuda sıkıntım yok.baksana çiğköfte diye kavruluyorum.
aman inşallah benim öyle olmaz yoksa perişan olur insan vallaOgluma hamileyken cok cektim bulantidan nerdeyse 9 ay kustum
Ya kusura bakma canin cektiyselimon midemi ağrıtır diye denememiştim ama deneyim bakalım belki fayda eder.bu çiğ köfte konusunu kim açtı arkadaş hemde burda hamilelerle dolu sayfada
Evet ya bulanti ve kusma berbat bir durum...aman inşallah benim öyle olmaz yoksa perişan olur insan valla
Ya kusura bakma canin cektiyse[/QUOTE
en sevdiğim yiyecek diyebilirim:)canım çekti valla ama olsun akşama eşime söylerim getirir:)
hemde nasıl anlatamamEvet ya bulanti ve kusma berbat bir durum...
tabi getirecek eşler biz ne isterke o olacak arkadaş 9 ay keyfimizi sürelimSoyle tabi getirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?