tuZlu kraker ve leblebi iyi gelir diyorlar ama bende ise yaramadihemde nasıl anlatamam
anlık kurtarıyo ama yarım saat sonra aynıT
tuZlu kraker ve leblebi iyi gelir diyorlar ama bende ise yaramadi
tabi getirecek eşler biz ne isterke o olacak arkadaş 9 ay keyfimizi sürelim
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi aksamlar evde bir sürü iş var yemek yapıcam daha
evet her evde kriz yaşanacak akşam:)teşekkürler:)ben açtım o konuyusayemde bugün çigköfte krizi olacak her evde neyseki zor bulunan bişey değil.herkese afiyet olsun şimdiden.
evet her evde kriz yaşanacak akşam:)teşekkürler:)
Benim bu akşam yemek derdim yok... çiğ köfte yiycem kısmetse.. eşimde yokkızlar ben çıkıyorum herkese iyi aksamlar evde bir sürü iş var yemek yapıcam daha
6.haftada başladı canım.umarım kesilir 11-12.haftadan sonra bakalım yaşayıp görücez.daha neler görücez bakalım:)hamilelikle tekrar okula başlamış gibiyim yeni birsürü şey yaşıyor ve öğreniyorum.hem biraz yorucu hemde keyiflikaçıncı haftadan beri mide bulantıların canım giderek mi arttı yoksa hep böylemiydin merak ettim de bende arada hafif hafif oluyo şiddetlenir mi bilmiyorum genelde 11 haftadan sonra kesiliyo diyolar en yoğun 7.8.haftalarda oluyomuş.
Benim bu akşam yemek derdim yok... çiğ köfte yiycem kısmetse.. eşimde yok
bende inşallah
Rahatladimmmmm heee.....oh ohh aci aci....benimde eşim yok çiğköfteye devam.............................................
Hic bilemedim nedendir. Tarlusal adet sokturucu degil mi. Adetini sokturmesi gerekir di. İlaclar etki etmis olabilir ama korunmadiysan birseyler olmus olabilir miArkadaşlar içinizde adetliyken sol kasığına batma olan var mı ?
Biliyorsunuz yaramı 10 ekimde yaktırdım. 9 ekimde eşim ile ilişkiye girdik. ama ben tarlusal ve antibiyotik gibi ilaçlar kullanıyordum ve bugün 3. günüm adetliyim ama eski adetim gibi gelmiyo az az geliyor. Antibiyotikden kaynaklanabilir mi birde bugün çok batma hissettim sol kasığımda endişelendim neden kaynaklanabilir ?
Hic bilemedim nedendir. Tarlusal adet sokturucu degil mi. Adetini sokturmesi gerekir di. İlaclar etki etmis olabilir ama korunmadiysan birseyler olmus olabilir mi
oh masallah dun yedım bende öglen ama tiskindim artık ondanda ev yemegı istiyorum artık bu aksam anneme gidicez bana beyaz lahana yemegı yapacak.. ohh cok severım sebze yemeklerını ben ama evde olsam mutlaka yaparımda aksam ları ugrasamıyorum işten gelinceBenim bu akşam yemek derdim yok... çiğ köfte yiycem kısmetse.. eşimde yok
iyiki doğdun cnm mutlu yılların olsun bebşin ve çekirdek ailenle.....bende kaçıyorum kızlar yarın benim doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyi akşamlar herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?