bebeğimi beklerken......

evet her evde kriz yaşanacak akşam:)teşekkürler:)

kaçıncı haftadan beri mide bulantıların canım giderek mi arttı yoksa hep böylemiydin merak ettim de bende arada hafif hafif oluyo şiddetlenir mi bilmiyorum genelde 11 haftadan sonra kesiliyo diyolar en yoğun 7.8.haftalarda oluyomuş.

6.haftada başladı canım.umarım kesilir 11-12.haftadan sonra bakalım yaşayıp görücez.daha neler görücez bakalım:)hamilelikle tekrar okula başlamış gibiyim yeni birsürü şey yaşıyor ve öğreniyorum.hem biraz yorucu hemde keyifli

bende kaçıyorum kızlar yarın benim doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyi akşamlar herkese..

Arkadaşlar içinizde adetliyken sol kasığına batma olan var mı ?

Biliyorsunuz yaramı 10 ekimde yaktırdım. 9 ekimde eşim ile ilişkiye girdik. ama ben tarlusal ve antibiyotik gibi ilaçlar kullanıyordum ve bugün 3. günüm adetliyim ama eski adetim gibi gelmiyo az az geliyor. Antibiyotikden kaynaklanabilir mi birde bugün çok batma hissettim sol kasığımda endişelendim neden kaynaklanabilir ?

Hic bilemedim nedendir. Tarlusal adet sokturucu degil mi. Adetini sokturmesi gerekir di. İlaclar etki etmis olabilir ama korunmadiysan birseyler olmus olabilir mi

Hic bilemedim nedendir. Tarlusal adet sokturucu degil mi. Adetini sokturmesi gerekir di. İlaclar etki etmis olabilir ama korunmadiysan birseyler olmus olabilir mi

24 eylülde adet olmuştum. 9 ekime kadar korunmasız ilişki oldu. 10 ekimde parça alındı rahimden ve yara yakıldı antibiyotik vs. bir sürü ilaç içtim tarlusal da içtim adet söktürücü evet ama bugün 3. günüm bir pedi doldurmayacak şekilde geliyor. sizce neden olabilir. bir de bugün çok batma hissettim 2 kere ayağa kalktığımda aniden batma hissettim canım yandı o kadar. Hamile olmuş olamam sanırım çünkü yumurtlama o tarihlere denk gelmez dimi ? o kadar ilaç içtim yani olmaz sanırım.

Benim bu akşam yemek derdim yok... çiğ köfte yiycem kısmetse.. eşimde yok
oh masallah dun yedım bende öglen ama tiskindim artık ondanda ev yemegı istiyorum artık bu aksam anneme gidicez bana beyaz lahana yemegı yapacak.. ohh cok severım sebze yemeklerını ben ama evde olsam mutlaka yaparımda aksam ları ugrasamıyorum işten gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…