bebeğimi beklerken......

ARKADAŞALR allah herkesin gönlüne göre versin.ben bu kadar çok kafaya takacağımı tahmin etmiyrdum .ama hamilelik telaşı heyacnı çok güzel.mutlu haberleri alırız inşallah.

sen yine takipte ol lucky gibi aman kaçırayım deme bak tekrar yumurtlaman mümkün
takipteyim canım bırakam peşini
ıkısıde bura buda abıye benzıyor aynı
maşallah Allah bağışlasın usg de bu kadar benzemek çok güzel
geçmiş olsun Allah sizede nasip eder inşallah...

kızlar çok hızlısınız size yetişemiyorum...neyse ben çocuğu okula hazırlıycam fazla ilerlemeyin..beni bekleyin anacığım...

kızlar çok hızlısınız size yetişemiyorum...neyse ben çocuğu okula hazırlıycam fazla ilerlemeyin..beni bekleyin anacığım...
güle güle git canım.. kız çoğaldık yeni arkadaşlar gelince konu genişledi baya :)

ARKADAŞALR allah herkesin gönlüne göre versin.ben bu kadar çok kafaya takacağımı tahmin etmiyrdum .ama hamilelik telaşı heyacnı çok güzel.mutlu haberleri alırız inşallah.
amin canım.. o yüzden kafayı takmadan devam ediyoruz yolumuza inşallah

zor gerçekten ya ben illa olsun demiyorum ama var mı yok mu onu bileyim en azından ona göre bekleyeyim ya belirsizlik çok kötü..
sen batın ne zaman
Batım 6 sıydı bat günümde test yaptım silik çıktı sonra yaptıklarım hep negatif kan testi de negatif üzerinden 8 gün geçti adett hala olmadım. dün kan testi yine negatif. doktor yumurtlamamın geciktiğini şuan yumurtlama döneminde oldugumu adet olmaz isem gebe olabileceğimi ve bu aralar yaşanan ilişkiden gebe kalma ihtimalinin çok yüksek oldugunu söyledi böyle var mı yok mu diye beklemek de delirtiyor beni... ama herhangi bir adet belirtimde yok ne yapacağımı şaşırdım anlayacağın canım...

olur inşallah ay geçtikçe tutma şansı o kadar artıyor

dediğin gibi ay geçtikçe belirtiler de yaşamaya başladım önce kasıklarım agrıdı sonraki ay belim agrıde midem kazındı karın ağrısı sonraki ay göğüslerim ağrıdı şişti yavaş yavaş yakalıcak gibiyim inşallah bu ay da hamileyimdir:)

hayırlısı olsun canım yaaa senin işin daha zor yaa ALlah yardım etsin

ben geçen ay hamile gibiydim birebir belirtileri yaşadım ama olmadı.. bu ay o yüzden belirti falan dinlemiyorum :)

hayırlısı olsun canım yaaa senin işin daha zor yaa ALlah yardım etsin
Amin inşallahhh.. Umarım bu beklentilerim boşa çıkmaz. Bebişim saklıyordur kendini umarım. Hastanede de bir bayanla karşılaştım benim gibi olmuş negatifmiş testler sonra mide ağrısıyla doktora gidince gebe oldugu ortaya çıkmış hemde 5 haftalık.. Ümitleniyor işte insan duyunca...

allah yardımcın olsun isteyen her kese inşallah ....
17+4 hamileyim.bekliyoruz bizde. bişi sorucam bu yara neden oluşuyo rahimde bilgi sahibi değilim bu konuda çok duydum çünki bilgi verebilirmisin...

Bende duydum öyle olanı.. İnşallah bakalım yakında çıkar ortaya :)

ben geçen ay hamile gibiydim birebir belirtileri yaşadım ama olmadı.. bu ay o yüzden belirti falan dinlemiyorum :)

aynene bende hatta o kadar emindim ki hamile olduğuma ilişkiye bile gerek duymadım yani aslında bu belirtiler tamamen psikolojik çünkü hamileliğin 5 .6. haftasında başlıyo çıkmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…