inşallh olur ALlahın izniyle. ne kadardır deniyorsun
takipteyim canım bırakam peşinisen yine takipte ol lucky gibi aman kaçırayım deme bak tekrar yumurtlaman mümkün
maşallah Allah bağışlasın usg de bu kadar benzemek çok güzelıkısıde bura buda abıye benzıyor aynı
geçmiş olsun Allah sizede nasip eder inşallah...Merhaba arkadaşlar bende ilk defa anne olmanın hayalini kuruyorum.. Tedavi görüyorum rahim filmi çekildi, rahimden parça alındı ve yaram varmış rahimde şuan rahimdeki yara için uğraşıyoruz. Ekimden bir beklentim yok. Tarlusal verdi doktor zaten bu ayda adet olmayı bekliyorum. Kasımdan ümitli miyim bilmiyorum ona doktor karar verecek. Zor bir durum. Herkes gibi anne olmak istiyorum. Allahım inşallah isteyen herkesi fazla bekletmez tez zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
olur inşallah ay geçtikçe tutma şansı o kadar artıyorbu 5 .denememiz oldu 1 2 ay öylesine yapmıştık yumurtlamayı hesap etmeden :)
güle güle git canım.. kız çoğaldık yeni arkadaşlar gelince konu genişledi baya :)kızlar çok hızlısınız size yetişemiyorum...neyse ben çocuğu okula hazırlıycam fazla ilerlemeyin..beni bekleyin anacığım...
amin canım.. o yüzden kafayı takmadan devam ediyoruz yolumuza inşallahARKADAŞALR allah herkesin gönlüne göre versin.ben bu kadar çok kafaya takacağımı tahmin etmiyrdum .ama hamilelik telaşı heyacnı çok güzel.mutlu haberleri alırız inşallah.
inşallah cnm umutlanmak iyide sonu güzel olsa bari:)
Batım 6 sıydı bat günümde test yaptım silik çıktı sonra yaptıklarım hep negatif kan testi de negatif üzerinden 8 gün geçti adett hala olmadım. dün kan testi yine negatif. doktor yumurtlamamın geciktiğini şuan yumurtlama döneminde oldugumu adet olmaz isem gebe olabileceğimi ve bu aralar yaşanan ilişkiden gebe kalma ihtimalinin çok yüksek oldugunu söyledi böyle var mı yok mu diye beklemek de delirtiyor beni... ama herhangi bir adet belirtimde yok ne yapacağımı şaşırdım anlayacağın canım...zor gerçekten ya ben illa olsun demiyorum ama var mı yok mu onu bileyim en azından ona göre bekleyeyim ya belirsizlik çok kötü..
sen batın ne zaman
olur inşallah ay geçtikçe tutma şansı o kadar artıyor
hayırlısı olsun canım yaaa senin işin daha zor yaa ALlah yardım etsinBatım 6 sıydı bat günümde test yaptım silik çıktı sonra yaptıklarım hep negatif kan testi de negatif üzerinden 8 gün geçti adett hala olmadım. dün kan testi yine negatif. doktor yumurtlamamın geciktiğini şuan yumurtlama döneminde oldugumu adet olmaz isem gebe olabileceğimi ve bu aralar yaşanan ilişkiden gebe kalma ihtimalinin çok yüksek oldugunu söyledi böyle var mı yok mu diye beklemek de delirtiyor beni... ama herhangi bir adet belirtimde yok ne yapacağımı şaşırdım anlayacağın canım...
takipteyim canım bırakam peşini
maşallah Allah bağışlasın usg de bu kadar benzemek çok güzel
geçmiş olsun Allah sizede nasip eder inşallah...
ben geçen ay hamile gibiydim birebir belirtileri yaşadım ama olmadı.. bu ay o yüzden belirti falan dinlemiyorum :)dediğin gibi ay geçtikçe belirtiler de yaşamaya başladım önce kasıklarım agrıdı sonraki ay belim agrıde midem kazındı karın ağrısı sonraki ay göğüslerim ağrıdı şişti yavaş yavaş yakalıcak gibiyim inşallah bu ay da hamileyimdir:)
Amin inşallahhh.. Umarım bu beklentilerim boşa çıkmaz. Bebişim saklıyordur kendini umarım. Hastanede de bir bayanla karşılaştım benim gibi olmuş negatifmiş testler sonra mide ağrısıyla doktora gidince gebe oldugu ortaya çıkmış hemde 5 haftalık.. Ümitleniyor işte insan duyunca...hayırlısı olsun canım yaaa senin işin daha zor yaa ALlah yardım etsin
allah yardımcın olsun isteyen her kese inşallah ....Merhaba arkadaşlar bende ilk defa anne olmanın hayalini kuruyorum.. Tedavi görüyorum rahim filmi çekildi, rahimden parça alındı ve yaram varmış rahimde şuan rahimdeki yara için uğraşıyoruz. Ekimden bir beklentim yok. Tarlusal verdi doktor zaten bu ayda adet olmayı bekliyorum. Kasımdan ümitli miyim bilmiyorum ona doktor karar verecek. Zor bir durum. Herkes gibi anne olmak istiyorum. Allahım inşallah isteyen herkesi fazla bekletmez tez zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
Bende duydum öyle olanı.. İnşallah bakalım yakında çıkar ortaya :)Amin inşallahhh.. Umarım bu beklentilerim boşa çıkmaz. Bebişim saklıyordur kendini umarım. Hastanede de bir bayanla karşılaştım benim gibi olmuş negatifmiş testler sonra mide ağrısıyla doktora gidince gebe oldugu ortaya çıkmış hemde 5 haftalık.. Ümitleniyor işte insan duyunca...
ben geçen ay hamile gibiydim birebir belirtileri yaşadım ama olmadı.. bu ay o yüzden belirti falan dinlemiyorum :)
aynen benimde tüp bebek yöntemiyle oldu 1 seneden fazla uğraştım 3 transferin sonunda tutturabildik.ebnde 1 sene ugrastım olmadı tedavı ıle kaldım zaten ılac ve doktor kontrolu ıle ıkıncı ayımda kaldım sukurler olsun
İnşallah inşallahh çok dua edin bana :)Bende duydum öyle olanı.. İnşallah bakalım yakında çıkar ortaya :)
Az kaldı azzzaynene bende hatta o kadar emindim ki hamile olduğuma ilişkiye bile gerek duymadım yani aslında bu belirtiler tamamen psikolojik çünkü hamileliğin 5 .6. haftasında başlıyo çıkmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?