amin cnm inş allah isteyen herkese nasıp etsınAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) darısı bizlere inşallah.
Kızlar ben geldim ikili testimiz güzel çıktı gayet iyi dedi bebegin veeeeeee cinsiyet için kıza benziyor dedi haftaya gel kesin söylerim dedi ama kız desi çok mutluyum 83 gr dedi kilosu
evt tahmınler tuttu inş haftaya degısmez saglıklı olsunda bende kızım olsun cok ıstıyordum hep öyle istemişimdir erkek olursada hıc fark etmez saglıklı olsunda gerı onemlı deıl allah herkesın gönlüne göre versin cnmben sana demiştim kız diyee hadi hayırlısı inşallah benimde bi kızım olur:)
çok şükür canım maşallah takvimine görede 2 katı doğacak gibi senin tosuncuk...Kızlar ben geldim ikili testimiz güzel çıktı gayet iyi dedi bebegin veeeeeee cinsiyet için kıza benziyor dedi haftaya gel kesin söylerim dedi ama kız desi çok mutluyum 83 gr dedi kilosu
merhaba...hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebişine...merhabalar bende sizler gibi kuzumu bekliyorum ...allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....
evt tahmınler tuttu inş haftaya degısmez saglıklı olsunda bende kızım olsun cok ıstıyordum hep öyle istemişimdir erkek olursada hıc fark etmez saglıklı olsunda gerı onemlı deıl allah herkesın gönlüne göre versin cnm
canım bende demiştiiimevt tahmınler tuttu inş haftaya degısmez saglıklı olsunda bende kızım olsun cok ıstıyordum hep öyle istemişimdir erkek olursada hıc fark etmez saglıklı olsunda gerı onemlı deıl allah herkesın gönlüne göre versin cnm
evt kalp atımı dk 160 tıevet cnm aynen öyle sağlıklı olsunlarda hani bi test sonucunu koymuştun hatırlıyomusun orda kalp atış hızı falan vardı seninki yüksekti ben ordan anladım 160 tı galiba
valla bılmıyorum okadar heycandan ellerım tıtredı ama cok güüzel di onu hissetmekçok şükür canım maşallah takvimine görede 2 katı doğacak gibi senin tosuncuk...
merhaba...hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebişine...
hayırlı olsun ,cimcime annesi olmak çok kolay değil söyliyeyim :)Kızlar ben geldim ikili testimiz güzel çıktı gayet iyi dedi bebegin veeeeeee cinsiyet için kıza benziyor dedi haftaya gel kesin söylerim dedi ama kız desi çok mutluyum 83 gr dedi kilosu
meraba bende topiğinizde yeniyim. doktora gittinmi, keseyi gördünmü merak ettim?Gunaydin kizceler... Hava soğuk yağmur var.. Havalar nasil olursa olsun bizim havamiz iyi olsun...
saol hayatım darsısı sizlerin basına evt bılıyorum kız annesı olmak kolay deıl kendımden bılıyorum ... allah herkesın gönlüne göre versinhayırlı olsun ,cimcime annesi olmak çok kolay değil söyliyeyim :)
canım normalde kaç olması gerekiyo yada erkek olunca kaçlarda oluyo ben hiç oğlumunkine dikkat etmemiştimevt kalp atımı dk 160 tı
tahmin edebiliyorum canım bu duyguyu...valla bılmıyorum okadar heycandan ellerım tıtredı ama cok güüzel di onu hissetmek
cnm tekrardan hosgeldın aramıza nasılsın cnmişbaşı yaptım ben de asim sevindim canım eklem umarım güzel haber alırız canım senden de.
canım nasılsın çok geçmiş olsunişbaşı yaptım ben de asim sevindim canım eklem umarım güzel haber alırız canım senden de.
amin cnm inş allah isteyen herkese nasıp etsın
cnm tekrardan hosgeldın aramıza nasılsın cnm
canım nasılsın çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?