bebeğimi beklerken......

kızlar pc tamır ettım geldim iş egitmedim evde dinleniyorum valla kızlar ikli testten hiç korkmuyordum bendekı korku sadece bebegım ıyımıdır dıye psıkolojık olarak cok etkılendım ilk kaybımdan hep dr gittiğimde kötü şeyler duyucam dıye kokuyorum allahım inş sag saglım kucagıma almak nasıp etsın hepimizinm

ben sana demiştim kız diyee hadi hayırlısı inşallah benimde bi kızım olur:)
evt tahmınler tuttu inş haftaya degısmez saglıklı olsunda bende kızım olsun cok ıstıyordum hep öyle istemişimdir erkek olursada hıc fark etmez saglıklı olsunda gerı onemlı deıl allah herkesın gönlüne göre versin cnm

Kızlar ben geldim ikili testimiz güzel çıktı gayet iyi dedi bebegin veeeeeee cinsiyet için kıza benziyor dedi haftaya gel kesin söylerim dedi ama kız desi çok mutluyum 83 gr dedi kilosu
çok şükür canım maşallah takvimine görede 2 katı doğacak gibi senin tosuncuk...
merhabalar bende sizler gibi kuzumu bekliyorum ...allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....
merhaba...hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebişine...

evet cnm aynen öyle sağlıklı olsunlarda hani bi test sonucunu koymuştun hatırlıyomusun orda kalp atış hızı falan vardı seninki yüksekti ben ordan anladım 160 tı galiba

canım bende demiştiiim

çok şükür canım maşallah takvimine görede 2 katı doğacak gibi senin tosuncuk...

merhaba...hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebişine...
valla bılmıyorum okadar heycandan ellerım tıtredı ama cok güüzel di onu hissetmek

kızlar ya bu günlerde midem çok hazımsız ne yesem midem bulanıyo ve şişiyo gazda çok var ne yapmam gerekiyor yaklaşık 1 haftadır böyleyim.

işbaşı yaptım ben de asim sevindim canım eklem umarım güzel haber alırız canım senden de.

amin cnm inş allah isteyen herkese nasıp etsın

Aminnnn inşallah. Bende yarın doktora gidicem adetinin 10. günü gel dedi bakalım ne diyecek hemde yaraya baktırırım. İnşallah kasım ayı umut olur bana da umut dolu bir bekleyiş içerisinde olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…