bebeğimi beklerken......

bu arada benim bebek usg de sola yakın ama ben çoğunlukla sağ kasığımda ağrı hissediyorum.

iyiyim şimdilik inşallah aynı korkuyu tekrardan yaşamam çok kötü bir duygu kan görmek.
inş tekaradan yaşamayız hiç birimiz sen kan görmekten korkuyorsun ben hiç bir belirtim olmuyor ondan korkuyorum allah korktuklarımızla sınamasın cnm

bitane forumda solda ise erkek sagda ise kız oluyor yazmıs benımde 7+8+9 haftalık usg kagıdımda sağda duruyo bebek

usg kağıdında benim de sağda bebek ama gerçekte solda oluyo biz tersten bakmış oluyoruz usg kağıdına yani benim bebek usg ye göre sağda ama rahmimde solda olmuş oluyo anlatabildim umarım usg ye göre benimde kız o zaman.

inş cnm benımde hafta tam net belli olur dedi dr inş degişmezde kafamız karısşmaz

meraba bende topiğinizde yeniyim. doktora gittinmi, keseyi gördünmü merak ettim?
Hoşgeldin canim hayirli olsun bebegin... Ben daha gitmedim dokktora .. Arkadaşlar kiziyor ama bekliyorum az daha sekillensin. 10 günsonra ggideceğim kismetse erkenden gidip stres olmak istemedim

Kızlar ben geldim ikili testimiz güzel çıktı gayet iyi dedi bebegin veeeeeee cinsiyet için kıza benziyor dedi haftaya gel kesin söylerim dedi ama kız desi çok mutluyum 83 gr dedi kilosu
Hadi gözün Aydın cnm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına

hayırlı akşamlar kızlar çoook öpüldünüz....

kızlar ya bu günlerde midem çok hazımsız ne yesem midem bulanıyo ve şişiyo gazda çok var ne yapmam gerekiyor yaklaşık 1 haftadır böyleyim.
canım benim yaaaa inşallah senin miniğinde sana bu ay sürpriz yapar canım

İnşallah canim yaa gercekten cikmayi kafaya koyunca daha zor geliyor calisma hayati.. Ben baya bunalmisim. Hele son yasadiklarimdan sonra is beni iyice daraltti. Allahim nasip ederse evimde sakin bir hayat geçirmek istiyorum.. Sende kurtulursun inşallah bir an önce

amin cnm inş en yakın zamanda benıde kurtarır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…