- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
hayırlı akşamlar kızlar çoook öpüldünüz....
Cnm çok geçmiş olsun yaa ayşegül söyledi nasılsın şimdi iyisin dimi bi sorun yok
Daha yeni hayatım regl sancın olması normal bel ağrısı desen zaten doğuma kadar devam edecek.hatırlasana beni ilk zamanlar ne kadar ağrım vardı 2 aya yakın hiç dışarı çıkmadım sadece anneme gittim oda eşim bıraktı eşim aldı bırak gezmeyi ayakta duramıyordum ağrıdan..daha yeni yeni azaldı arada oluyor tabi o da normal artık içimizde ki bir pıhtı insana dönüştü düşünsene..geçenlerde bende de oldu regl sancısı hemde baya şiddetli Dr normal dedi bebek gelişiyor sonuçta o yüzden hiç sıkma canını bu sefer herşey yolunda gidecek Allah'ın izniyle..bende tam mide bulantılarım geçti derken 1 haftadır geri döndü affedersin çıkarmadan rahat edemiyorum..şimdilik yok canım dün akşam regl sancım oldu bi de bel ağrım var yaa canım sıkılıyo
Daha yeni hayatım regl sancın olması normal bel ağrısı desen zaten doğuma kadar devam edecek.hatırlasana beni ilk zamanlar ne kadar ağrım vardı 2 aya yakın hiç dışarı çıkmadım sadece anneme gittim oda eşim bıraktı eşim aldı bırak gezmeyi ayakta duramıyordum ağrıdan..daha yeni yeni azaldı arada oluyor tabi o da normal artık içimizde ki bir pıhtı insana dönüştü düşünsene..geçenlerde bende de oldu regl sancısı hemde baya şiddetli Dr normal dedi bebek gelişiyor sonuçta o yüzden hiç sıkma canını bu sefer herşey yolunda gidecek Allah'ın izniyle..bende tam mide bulantılarım geçti derken 1 haftadır geri döndü affedersin çıkarmadan rahat edemiyorum..
Geçen benimde Dr öyle bi muhabbetim oldu bana şöyle böyle diye anlatıyor bende dedim nette o kadar araştırıyorumki nerdeyse kadın doğumcu olucam diplomam eksik sadece deyince netten uzak dur dedi bana :)geçen de sağlık ocağında Dr konuşuyorumy diyorum kalp atışlarını siz burda nasıl dinliyorsunuz falan ben evde denedim steteskopla duymamadım diyorum bana şu bi rahat bırak artık diyor..bizle çok takıntılı olduk ama elden bişi gelmiyor bilinçli yapmıyoruz sonuçta yaşadıklarımız kolay değilbenim sadece sabah oluyor öğürüyorum o kadar çıkarma yok hiç olmadı zaten bazen yemek yedikten sonra midemde fazlalık hissediyorum o kadar ama iki gündür bel ağrım var sürekli oturmaktan mı bilmiyorum ki artık ben de ev işi yapamıyorum artıyo ağrım o zaman haftasonu annem gelecek evi temizleyecek dr a bel ağrısını sordum dedim iyi demiyolar diye kim diyo dedi büyükler dedim ben de siz dedi internette okuyosunuz sonra kendinizi hep strese sokuyosunuz dedi bel ağrısı hamilelik belirtilerindendir dedi interneti yasakla dedi eşime hatta komşudan bile alamasın dedi dalga geçti eşimde kk ya giriyo hep deyince zaten bütün dertli insanlar orada dedi dr komedi yaaa
inşallah canımcanım benim yaaaa inşallah senin miniğinde sana bu ay sürpriz yapar canım
oh ne güzel hayırlı olsun.Günaydın canimmmm bomba gibiyim insallahhh iste son günümü kutluyorum...
yarın sabaha kadar gelen olmazsa yarın yapıcam canım.eklem ne yaptın canım testtttttttttt
çok güzelmiş canım Allah güle güle oturtmayı nasip etsin inşallah.Kızlar bunu aldım sizce nasılEki Görüntüle 1288282
Çok ilginç.. Nedendir acabakızlar bu gece uykumda başımın döndüğünü hissettim çok kötüydü anlatamam
bilemedimki akşam yemekte samısak vardı ondan mıdır acaba...Çok ilginç.. Nedendir acaba
Olabilir ama o kadar yapmaz bencebilemedimki akşam yemekte samısak vardı ondan mıdır acaba...
Kızlar bunu aldım sizce nasılEki Görüntüle 1288282
bilemedimki akşam yemekte samısak vardı ondan mıdır acaba...
bana göre bugün ama burda otomatik hesaplayıcı varya ona görede yarın bu yüzten testi yarın yapıcamaha hadi inşallahhhhhhhhhhh canım bugün mü bat inşallah gelmezzzzzzzz
güzel canım güle güle kullan.. başladın alışverişlere :) arabada alıcak mısın.. ya çok güzel şeyler var :)Kızlar bunu aldım sizce nasılEki Görüntüle 1288282
hadi hayırlısı bakalım canım..bana göre bugün ama burda otomatik hesaplayıcı varya ona görede yarın bu yüzten testi yarın yapıcam
bugün yum.dan sonraki 14.günün herhalde.. yarın 15.. ben 14.gecesi yaptığımda hayalet çizgiyi görmüştüm.. inşallah sanada görmek nasip olur..bana göre bugün ama burda otomatik hesaplayıcı varya ona görede yarın bu yüzten testi yarın yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?