bebeğimi beklerken......

şimdilik yok canım dün akşam regl sancım oldu bi de bel ağrım var yaa canım sıkılıyo
Daha yeni hayatım regl sancın olması normal bel ağrısı desen zaten doğuma kadar devam edecek.hatırlasana beni ilk zamanlar ne kadar ağrım vardı 2 aya yakın hiç dışarı çıkmadım sadece anneme gittim oda eşim bıraktı eşim aldı bırak gezmeyi ayakta duramıyordum ağrıdan..daha yeni yeni azaldı arada oluyor tabi o da normal artık içimizde ki bir pıhtı insana dönüştü düşünsene..geçenlerde bende de oldu regl sancısı hemde baya şiddetli Dr normal dedi bebek gelişiyor sonuçta o yüzden hiç sıkma canını bu sefer herşey yolunda gidecek Allah'ın izniyle..bende tam mide bulantılarım geçti derken 1 haftadır geri döndü affedersin çıkarmadan rahat edemiyorum..

benim sadece sabah oluyor öğürüyorum o kadar çıkarma yok hiç olmadı zaten bazen yemek yedikten sonra midemde fazlalık hissediyorum o kadar ama iki gündür bel ağrım var sürekli oturmaktan mı bilmiyorum ki artık ben de ev işi yapamıyorum artıyo ağrım o zaman haftasonu annem gelecek evi temizleyecek dr a bel ağrısını sordum dedim iyi demiyolar diye kim diyo dedi büyükler dedim ben de siz dedi internette okuyosunuz sonra kendinizi hep strese sokuyosunuz dedi bel ağrısı hamilelik belirtilerindendir dedi interneti yasakla dedi eşime hatta komşudan bile alamasın dedi dalga geçti eşimde kk ya giriyo hep deyince zaten bütün dertli insanlar orada dedi dr komedi yaaa

Geçen benimde Dr öyle bi muhabbetim oldu bana şöyle böyle diye anlatıyor bende dedim nette o kadar araştırıyorumki nerdeyse kadın doğumcu olucam diplomam eksik sadece deyince netten uzak dur dedi bana :)geçen de sağlık ocağında Dr konuşuyorumy diyorum kalp atışlarını siz burda nasıl dinliyorsunuz falan ben evde denedim steteskopla duymamadım diyorum bana şu bi rahat bırak artık diyor..bizle çok takıntılı olduk ama elden bişi gelmiyor bilinçli yapmıyoruz sonuçta yaşadıklarımız kolay değil

kızlar bu gece uykumda başımın döndüğünü hissettim çok kötüydü anlatamam

Eklem canim değişiklik hissediyor musun... Yaa gerçi son zamanlarda belirtilerimize güven olmuyor ama..

bana göre bugün ama burda otomatik hesaplayıcı varya ona görede yarın bu yüzten testi yarın yapıcam
bugün yum.dan sonraki 14.günün herhalde.. yarın 15.. ben 14.gecesi yaptığımda hayalet çizgiyi görmüştüm.. inşallah sanada görmek nasip olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…