bebeğimi beklerken......

bugün yum.dan sonraki 14.günün herhalde.. yarın 15.. ben 14.gecesi yaptığımda hayalet çizgiyi görmüştüm.. inşallah sanada görmek nasip olur..
inşallah canım sabah ilk idrarla yapmak daha kesin oluyormuş o yuzden sabahı bekliyorum...bu gece ban uyku yoook.

bugün yum.dan sonraki 14.günün herhalde.. yarın 15.. ben 14.gecesi yaptığımda hayalet çizgiyi görmüştüm.. inşallah sanada görmek nasip olur..
canım bu gün 13. gün yarın 14 ama ilişkiye göre 15. gün bu gün...

görüşmek dileğiyle kızlar.. hepinizden güzel haberler bekliyorum Allahın izniyle bu yolu beraber tamamlayalım.. sevgiyle ve sağlıcakla kalın :)

kızlar yine aşermeye başladım canım var ya tantuni yanında pilav cacık istiyo açımmmmmmmmmmmmm çokkkkkkk ya yemek sitelerine baktım da az önce kendim kaşındım oy oyyyyyyy ay nasıl acıktım ben böyle yaaa

güzel canım güle güle kullan.. başladın alışverişlere :) arabada alıcak mısın.. ya çok güzel şeyler var :)
Evet ya gerçekten çok güzel şeyler var.araba almayı düşünmüyorum hem arkadaşda var çok güzel kaliteli hemde abimde onlardan birinden almayı düşünüyorum sonuçta çokda uzun süreli kullanılmayacak o kadar para vermeye gerek yok bence onun yerine başka bir ihtiyacını alırım diye düşündüm..bide alsam sonrasında onu saklayacak yerim yok

Ne diğerinde nede bunda hiç aşermedim ekstra canım hiçbirşey istemedi.evdekilerde diyor sen nasıl hamilesin arada canın bişiy istesin diye ama istemiyor napim.bende istiyorum azcık naz yapayım diye ama olmuyor içten gelmeyince zorlada yapılmıyorki.valla benim koca bu konuda çok şanslı heralde

günaydın kızlar maalesef kırmızı kart yedim... dün gece yine çok başım döndü test yaptım negatif sabah geldiler bekletmeden sağolsun saati bile şaşmadı ((((((((((((((((((((

kızlar ben regliyken salatı tefriceyi okuyamam dimi...

günaydın kızlar maalesef kırmızı kart yedim... dün gece yine çok başım döndü test yaptım negatif sabah geldiler bekletmeden sağolsun saati bile şaşmadı ((((((((((((((((((((
yaaaaa üzüldüm ama olsun bı dakı aya artık cnm sıkı takıbı sakın bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…