bebeğimi beklerken......

Eklem hayirlisi olsun. Üzüldüm. Yeni ay yeni umut demekten başka çare yok

Arkadaşlar benim siz bat ı başka zaman atın. Kasım ayı da başlamadan bitti benim için. Yaram daha geçmemiş. 14 kasımda tekrar gideceğim yara için doktora çarşamba günü de pataloji sonuçlarımı almaya gidicem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Yumurtlama günlerimi kaçıracağım bu adetimde. Tarlusal verdi doktor 5 kasımda kullanmaya başlayacağım 14 kasımda bitireceğim ve yine adet olacağım. Allahım bizede nasip etsin tez zamanda isyan etmicem ama artık sabır denen bir şey kalmadı bende anne olmak istiyorum. 14 kasımda yaram iyileşmişse bakalım kasımın sonları bize ne gösterecek.

Bu arada benim eski nick'im yesimtn dı değiştirebilir misiniz ?

günaydın kızlar maalesef kırmızı kart yedim... dün gece yine çok başım döndü test yaptım negatif sabah geldiler bekletmeden sağolsun saati bile şaşmadı ((((((((((((((((((((
Üzülme cnm yaa ne diyelim zamanı değilmiş..bu ay takibi bırakma hayırlısıyla bu ay olur inş..

kızlar ben regl yken salatı tefriceyi okuyabilirmiyim sabahda sordum cevap gelmedi...

KIZLAR MUTLU HUZURLU HAFTASONU DİLİYORUM
kızlar ben regl yken salatı tefriceyi okuyabilirmiyim sabahda sordum cevap gelmedi...
cnm benım hıç bir fıkrım yok bu konuda okunmuyordur herhalde hıc okumadım ben reglken

kızlar benım ayaklarım çok üşüyor bugün ikitne çorap giymeme rağmen ve işyerıde sıcak ısıtıcı yanımda ama ben hiç ısınmıyorum neden acaba buz kesti ayaklarım .. otururken üşütmekten çok korkuyorum karnıma ara ara sancı vuruyor

canım kansızlık başlamıştır dr.na söyle belki kan ilacı verir yada kullanıyosan arttırır...bebiş senden besleniyo artık...

kızlar bişiy sormak istiyorum konuyla alakası yok ama benim çelik ketılım var yeni aldım sayılır ne zaman onda su kaynatıp çay demlesem çayda değişik bi koku oluyor neden kokuyodur ve bu kokuyu nasıl giderebilirim bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim...

Çaydaki değişik kokuyu bilemicem cnm ama ketıl çok çabuk kaynattığından suyun tadı farklı oluyor.dikkat ettiyseniz düdüklü tencerede pişen yemekte tencere yemeğinden farklı oluyor çok çabuk pişirdiğinden

Benim 2 haftadır miğdem bulanıyor meyveden ve çubuk krakerden başka birşey yiyemiyorum herşey kokuyor bazı yiyeceklerin aklıma gelmesi bile miğdemin kalkmasına yetiyor

canım ketıldaki suyu yemeklerede kullanıyorum bi fark olmuyor?

Benim 2 haftadır miğdem bulanıyor meyveden ve çubuk krakerden başka birşey yiyemiyorum herşey kokuyor bazı yiyeceklerin aklıma gelmesi bile miğdemin kalkmasına yetiyor
canım bu dönem böyle malesef ama meve yiyebilmen bile güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…