hiç sıkılmasın cnm inş öümüzdeki ay hamıle kalırsın cnm demekkı zamanı varofff çok canım sıkıldı
Üzülme cnm yaa ne diyelim zamanı değilmiş..bu ay takibi bırakma hayırlısıyla bu ay olur inş..günaydın kızlar maalesef kırmızı kart yedim... dün gece yine çok başım döndü test yaptım negatif sabah geldiler bekletmeden sağolsun saati bile şaşmadı ((((((((((((((((((((
sanada mutlu huzurlu haftasonları canım...KIZLAR MUTLU HUZURLU HAFTASONU DİLİYORUM
cnm benım hıç bir fıkrım yok bu konuda okunmuyordur herhalde hıc okumadım ben reglkenkızlar ben regl yken salatı tefriceyi okuyabilirmiyim sabahda sordum cevap gelmedi...
bak buldum cnmsanada mutlu huzurlu haftasonları canım...
çok teşekkür ederim canım ben hep abdestli okudumda ondan sordum...neyse devam ederim o zaman.
rica ederım cnm nedemekçok teşekkür ederim canım ben hep abdestli okudumda ondan sordum...neyse devam ederim o zaman.
canım kansızlık başlamıştır dr.na söyle belki kan ilacı verir yada kullanıyosan arttırır...bebiş senden besleniyo artık...kızlar benım ayaklarım çok üşüyor bugün ikitne çorap giymeme rağmen ve işyerıde sıcak ısıtıcı yanımda ama ben hiç ısınmıyorum neden acaba buz kesti ayaklarım .. otururken üşütmekten çok korkuyorum karnıma ara ara sancı vuruyor
Çaydaki değişik kokuyu bilemicem cnm ama ketıl çok çabuk kaynattığından suyun tadı farklı oluyor.dikkat ettiyseniz düdüklü tencerede pişen yemekte tencere yemeğinden farklı oluyor çok çabuk pişirdiğindenkızlar bişiy sormak istiyorum konuyla alakası yok ama benim çelik ketılım var yeni aldım sayılır ne zaman onda su kaynatıp çay demlesem çayda değişik bi koku oluyor neden kokuyodur ve bu kokuyu nasıl giderebilirim bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim...
canım ketıldaki suyu yemeklerede kullanıyorum bi fark olmuyor?Çaydaki değişik kokuyu bilemicem cnm ama ketıl çok çabuk kaynattığından suyun tadı farklı oluyor.dikkat ettiyseniz düdüklü tencerede pişen yemekte tencere yemeğinden farklı oluyor çok çabuk pişirdiğinden
canım bu dönem böyle malesef ama meve yiyebilmen bile güzelBenim 2 haftadır miğdem bulanıyor meyveden ve çubuk krakerden başka birşey yiyemiyorumherşey kokuyor bazı yiyeceklerin aklıma gelmesi bile miğdemin kalkmasına yetiyor
Bende kullanıyorum ama yemeklere koyduktan sonra kaynama süresini biraz uzun tutuyorum yoksa eşimde hemen alır kokusunucanım ketıldaki suyu yemeklerede kullanıyorum bi fark olmuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?