bide daha önce plastik ketıl vardı ond yoktu böyle koku çelikte koktuBende kullanıyorum ama yemeklere koyduktan sonra kaynama süresini biraz uzun tutuyorum yoksa eşimde hemen alır kokusunu
İçine limon tozu atıp birazda su kaynatsana öyle belki faydasını görürsünbide daha önce plastik ketıl vardı ond yoktu böyle koku çelikte koktu
tamam canım bi denerim...sirke ve karbonat atıp kaynattım ama olmadı...onuda bi deneyim...İçine limon tozu atıp birazda su kaynatsana öyle belki faydasını görürsün
Evet... Bu gün serum yedim ama 2-3 saat ancak gitti sonra miğde bulantısı tekrar başladı. Doktorum mide bulantısının iyi bir şey olduğunu bebeğin sağlıklı ve canlı olduğunun göstergesi olduğunu söyledi. Biraz olsun içim rahatladıcanım bu dönem böyle maalesef ama meyve yiyebilmen bile güzel[/QUOTE
canım tefriciyeyi sormuşsun, salavat olduğu için adetliykende okunabilir tabi, ama bir niyet için okuyorsan abdestli ve başına örtü alarak okuman daha iyidir diye biliyorum, bide çocuk içinmi okuyorsun, bende kitap varda çocuk olması için çekilcek tesbihler falan bakayım istersen?bide daha önce plastik ketıl vardı ond yoktu böyle koku çelikte koktu
Evet... Bu gün serum yedim ama 2-3 saat ancak gitti sonra miğde bulantısı tekrar başladı. Doktorum mide bulantısının iyi bir şey olduğunu bebeğin sağlıklı ve canlı olduğunun göstergesi olduğunu söyledi. Biraz olsun içim rahatladıcanım bu dönem böyle maalesef ama meyve yiyebilmen bile güzel[/QUOTE
geçmiş olsun canım zor bi durum evet ama dr. doğru söylemiş bebeğin sağlıklı olduğu için böyle oluyor ve bu durum çekilir hale geliyorEvet... Bu gün serum yedim ama 2-3 saat ancak gitti sonra miğde bulantısı tekrar başladı. Doktorum mide bulantısının iyi bir şey olduğunu bebeğin sağlıklı ve canlı olduğunun göstergesi olduğunu söyledi. Biraz olsun içim rahatladı
evet canım çocuk için okuyorum zaten bu güne kadar abdestli ve örtülü okudum ama bu gün reglyken 50 tane okudum onlar bosamı gitti acaba sonra yerine okumalımıyım...canım bakarsan sevinirim belki bilmediğim şeyler vardır onlarıda yaparım...canım tefriciyeyi sormuşsun, salavat olduğu için adetliykende okunabilir tabi, ama bir niyet için okuyorsan abdestli ve başına örtü alarak okuman daha iyidir diye biliyorum, bide çocuk içinmi okuyorsun, bende kitap varda çocuk olması için çekilcek tesbihler falan bakayım istersen?
size bir şey önermek istiyorum ben onu yaptıktan sonra hamile kaldım belki sizde vesile olur; perşembe gecesi saat 11den sonra başlanıyor ilk gece ilk önce 2 rekat hacet namazı kılıyorsunuz sonra 50 tane ayatel kursi okuyorsunuz 2. gece 170 3. gece 220 4. gece 313 5.gece 50 6. gece 170 7. gece 313 tane ayetel kürsi okuyorsunuz ben sebaat ettim bunu yaptım 3 yıldan beri bebeğimiz olmuyordu 2 kerede çikolata kisti ameliyatı geçirmiştim ve doğal yollardan hamile kaldım. okuması biraz uzun sürüyor 2 saati bulduğu oluyor ama denemeye değer benim duam kabul oldu çok şükür bence deneyin....evet canım çocuk için okuyorum zaten bu güne kadar abdestli ve örtülü okudum ama bu gün reglyken 50 tane okudum onlar bosamı gitti acaba sonra yerine okumalımıyım...canım bakarsan sevinirim belki bilmediğim şeyler vardır onlarıda yaparım...
Evet... Bu gün serum yedim ama 2-3 saat ancak gitti sonra miğde bulantısı tekrar başladı. Doktorum mide bulantısının iyi bir şey olduğunu bebeğin sağlıklı ve canlı olduğunun göstergesi olduğunu söyledi. Biraz olsun içim rahatladı
Cnm daha kaçtane eksiğin varevet canım çocuk için okuyorum zaten bu güne kadar abdestli ve örtülü okudum ama bu gün reglyken 50 tane okudum onlar bosamı gitti acaba sonra yerine okumalımıyım...canım bakarsan sevinirim belki bilmediğim şeyler vardır onlarıda yaparım...
Kan ilacı ve vitanim kullanıyorum dr iğneyi bırakınca kan ilacına başlattıcanım kansızlık başlamıştır dr.na söyle belki kan ilacı verir yada kullanıyosan arttırır...bebiş senden besleniyo artık...
kuran okumayı biliyormusun?evet canım çocuk için okuyorum zaten bu güne kadar abdestli ve örtülü okudum ama bu gün reglyken 50 tane okudum onlar bosamı gitti acaba sonra yerine okumalımıyım...canım bakarsan sevinirim belki bilmediğim şeyler vardır onlarıda yaparım...
aleyküm selam, selamun aleyküm Ayşegül :)Selam un aleykum kizlar..
afiyet bal şeker olsun cnm yarasın sanada bebişede evt anneler olmasa ne yaptırdık bızler bende dun esımle halıları yıkamaya yolladık evı topladık eşim bulaşık yıkadı çok eglendık dun beraber iş yaparak bayadır başbaşa bişeyler yapamıyordukayşegül artık gelmez evde çünkü ben de evde olunca girmiyorumdün annem geldi ütümü yaptı evi sildi süpürdü yemek yaptı hep beraber yedik sonra kestane yaptı anneme dedim böyle ne güzel biri olsa hep böyle yapsa ben sadece toz aldım bi de salata yaptım çok güzel geçti şu anneler de olmasa
ayküm selamm cnmSelam un aleykum kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?