bebeğimi beklerken......

canım bu dönem böyle maalesef ama meyve yiyebilmen bile güzel[/QUOTE
Evet... Bu gün serum yedim ama 2-3 saat ancak gitti sonra miğde bulantısı tekrar başladı. Doktorum mide bulantısının iyi bir şey olduğunu bebeğin sağlıklı ve canlı olduğunun göstergesi olduğunu söyledi. Biraz olsun içim rahatladı

bide daha önce plastik ketıl vardı ond yoktu böyle koku çelikte koktu
canım tefriciyeyi sormuşsun, salavat olduğu için adetliykende okunabilir tabi, ama bir niyet için okuyorsan abdestli ve başına örtü alarak okuman daha iyidir diye biliyorum, bide çocuk içinmi okuyorsun, bende kitap varda çocuk olması için çekilcek tesbihler falan bakayım istersen?

canım bu dönem böyle maalesef ama meyve yiyebilmen bile güzel[/QUOTE
Evet... Bu gün serum yedim ama 2-3 saat ancak gitti sonra miğde bulantısı tekrar başladı. Doktorum mide bulantısının iyi bir şey olduğunu bebeğin sağlıklı ve canlı olduğunun göstergesi olduğunu söyledi. Biraz olsun içim rahatladı

geçmiş olsun canım zor bi durum evet ama dr. doğru söylemiş bebeğin sağlıklı olduğu için böyle oluyor ve bu durum çekilir hale geliyor

evet canım çocuk için okuyorum zaten bu güne kadar abdestli ve örtülü okudum ama bu gün reglyken 50 tane okudum onlar bosamı gitti acaba sonra yerine okumalımıyım...canım bakarsan sevinirim belki bilmediğim şeyler vardır onlarıda yaparım...

size bir şey önermek istiyorum ben onu yaptıktan sonra hamile kaldım belki sizde vesile olur; perşembe gecesi saat 11den sonra başlanıyor ilk gece ilk önce 2 rekat hacet namazı kılıyorsunuz sonra 50 tane ayatel kursi okuyorsunuz 2. gece 170 3. gece 220 4. gece 313 5.gece 50 6. gece 170 7. gece 313 tane ayetel kürsi okuyorsunuz ben sebaat ettim bunu yaptım 3 yıldan beri bebeğimiz olmuyordu 2 kerede çikolata kisti ameliyatı geçirmiştim ve doğal yollardan hamile kaldım. okuması biraz uzun sürüyor 2 saati bulduğu oluyor ama denemeye değer benim duam kabul oldu çok şükür bence deneyin....

ya bende niye yok acaba mide bulantısı kendimden şüpheleniyorum ama daha keseyi bile görmedim ki daha erken sanırım

Cnm daha kaçtane eksiğin var

canım kansızlık başlamıştır dr.na söyle belki kan ilacı verir yada kullanıyosan arttırır...bebiş senden besleniyo artık...
Kan ilacı ve vitanim kullanıyorum dr iğneyi bırakınca kan ilacına başlattı

kuran okumayı biliyormusun?

ooooo kızlar nerdesiniz ayse-gul ,@luckystar_34 , peridrol84 ve eklem yine yoksunuz

ayşegül artık gelmez evde çünkü ben de evde olunca girmiyorum dün annem geldi ütümü yaptı evi sildi süpürdü yemek yaptı hep beraber yedik sonra kestane yaptı anneme dedim böyle ne güzel biri olsa hep böyle yapsa ben sadece toz aldım bi de salata yaptım çok güzel geçti şu anneler de olmasa

.... ŞÛRA GÜNÜ Bugün pazar ikindiden sonra başlayıp yarın 3 kasım pazartesi akşama kadar YAPILACAK AMELLER....

1~ Her kim  şûrâ Gününde: Eiyle bir yetimin başını okşarsa; Allah-u Teala bu yaptigi iş vesilesiyle o yetimin başındaki herbir saç tanesine karşılık O kişiye cennette bir derece verir....
2~ Â şûrâ günü 70 kere "Hasbiyellahu ve nigmel vekil, nigmel mevla ve nigmennasiyr." Duasini okuyani Allahu Teala magfiret eder..

3 ~RAHMAN suresi okuyana;Cennet vacip olur..

4 ~VÂKİA suresi okuyan;fakirlik görmez ..

5 ~YÂSÎN suresi okuyanın;kalbi her türlü kötülükten temizlenir ...

6 ~ALAK suresi okuyanın;şanı şerefi artar...

7 ~TEVBE suresinin son iki ayetini 7 defa okuyan; o sene ölmez...

8 ~786 Besmele çekenin ; ne muradı varsa olur..

9 ~1000 İHLÂS suresi okuyana ;Allah'u Teala Rahmet nazarı ile bakar...

10 ~Bol bol istiğfar çekilir ..

11 ~303 YA RAZZAK çekilir ...

12 ~10 Müslümana selâm veren; Dünya müslümanlarına selam vermiş olur...

13 ~Sadaka veren ;Uhud büyüklüğünde mükafat kazanır...

14~Bir saat ilim meclisinde bulunana;Cennet vacip olur...

15~Akraba ziyareti yapanlar ;Yahya as'a ve İsa as'a komşu olur ...

16~Bir hastayı ziyaret eden bütün hastaları ziyaret etmiş gibi sevaba nail olur ...

17~ Eve erzak alınırsa;bütün sene bereket olur..

17~Gusul abdesti alınırsa;bedene şifa olur.. İki kere gusul alırsa ömrü bilah göz hastalığı cekmez...

18~Göze sürme çekilir ....

19~313 LÂİLAHE İLLÂ ENTE SUBHÂNEKE İNNİ KUNTU MİNEZZÂLİMİN duası okunur ....

20~ BİR SENE BOYUNCA HASTA OLMAMAK İÇİN YAPILACAK BİR AMEL...
Bir miktar gül suyuna ,her birinin başında besmele çekerek ve suya bakılarak, 7 Fatiha okunup. O gül suyu başa ve yüze sürülürse o kisi bir dahaki seneye kadar illet ve dert görmez. Bu husus tecrübeyle sabit olmuştur...

RABBİM CUMLEMİZE AMEL ETMEYİ NASİP ETSİN İNŞAALLAH

afiyet bal şeker olsun cnm yarasın sanada bebişede evt anneler olmasa ne yaptırdık bızler bende dun esımle halıları yıkamaya yolladık evı topladık eşim bulaşık yıkadı çok eglendık dun beraber iş yaparak bayadır başbaşa bişeyler yapamıyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…