- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
afiyet bal şeker olsun cnm yarasın sanada bebişede evt anneler olmasa ne yaptırdık bızler bende dun esımle halıları yıkamaya yolladık evı topladık eşim bulaşık yıkadı çok eglendık dun beraber iş yaparak bayadır başbaşa bişeyler yapamıyorduk
bende temizlikçi tutucam mecbur annem yapıcaktı onun yanındada yaşlı annenem var ona bakıyor o yuzden bırı bulucam bu hafta bakalım bırakıcam anahtarı aksama gıttıgımde mıss gıbı olucak ev neguzelevet en güzeli de elim değmeden evin missssssss gibi olması allah razı olsun onlardan.
çok güzel canım inşallah regl bitince yapmak nasip olur...size bir şey önermek istiyorum ben onu yaptıktan sonra hamile kaldım belki sizde vesile olur; perşembe gecesi saat 11den sonra başlanıyor ilk gece ilk önce 2 rekat hacet namazı kılıyorsunuz sonra 50 tane ayatel kursi okuyorsunuz 2. gece 170 3. gece 220 4. gece 313 5.gece 50 6. gece 170 7. gece 313 tane ayetel kürsi okuyorsunuz ben sebaat ettim bunu yaptım 3 yıldan beri bebeğimiz olmuyordu 2 kerede çikolata kisti ameliyatı geçirmiştim ve doğal yollardan hamile kaldım. okuması biraz uzun sürüyor 2 saati bulduğu oluyor ama denemeye değer benim duam kabul oldu çok şükür bence deneyin....
yaklaşık 2000 tane canım.regl olduğum için okuyamıyorum 3 gündür...Cnm daha kaçtane eksiğin var
biliyorum canım...kuran okumayı biliyormusun?
allah kabul etsin canım yapanları...sanırım ben dualardan besmeleyi yapabilirim bide ya razzak çekebilirim regl olmam çok kötü böyle günlere denk gelmesini hiç sevmiyorum....... ŞÛRA GÜNÜ Bugün pazar ikindiden sonra başlayıp yarın 3 kasım pazartesi akşama kadar YAPILACAK AMELLER....
1~ Her kim  şûrâ Gününde: Eiyle bir yetimin başını okşarsa; Allah-u Teala bu yaptigi iş vesilesiyle o yetimin başındaki herbir saç tanesine karşılık O kişiye cennette bir derece verir....
2~ Â şûrâ günü 70 kere "Hasbiyellahu ve nigmel vekil, nigmel mevla ve nigmennasiyr." Duasini okuyani Allahu Teala magfiret eder..
3 ~RAHMAN suresi okuyana;Cennet vacip olur..
4 ~VÂKİA suresi okuyan;fakirlik görmez ..
5 ~YÂSÎN suresi okuyanın;kalbi her türlü kötülükten temizlenir ...
6 ~ALAK suresi okuyanın;şanı şerefi artar...
7 ~TEVBE suresinin son iki ayetini 7 defa okuyan; o sene ölmez...
8 ~786 Besmele çekenin ; ne muradı varsa olur..
9 ~1000 İHLÂS suresi okuyana ;Allah'u Teala Rahmet nazarı ile bakar...
10 ~Bol bol istiğfar çekilir ..
11 ~303 YA RAZZAK çekilir ...
12 ~10 Müslümana selâm veren; Dünya müslümanlarına selam vermiş olur...
13 ~Sadaka veren ;Uhud büyüklüğünde mükafat kazanır...
14~Bir saat ilim meclisinde bulunana;Cennet vacip olur...
15~Akraba ziyareti yapanlar ;Yahya as'a ve İsa as'a komşu olur ...
16~Bir hastayı ziyaret eden bütün hastaları ziyaret etmiş gibi sevaba nail olur ...
17~ Eve erzak alınırsa;bütün sene bereket olur..
17~Gusul abdesti alınırsa;bedene şifa olur.. İki kere gusul alırsa ömrü bilah göz hastalığı cekmez...
18~Göze sürme çekilir ....
19~313 LÂİLAHE İLLÂ ENTE SUBHÂNEKE İNNİ KUNTU MİNEZZÂLİMİN duası okunur ....
20~ BİR SENE BOYUNCA HASTA OLMAMAK İÇİN YAPILACAK BİR AMEL...
Bir miktar gül suyuna ,her birinin başında besmele çekerek ve suya bakılarak, 7 Fatiha okunup. O gül suyu başa ve yüze sürülürse o kisi bir dahaki seneye kadar illet ve dert görmez. Bu husus tecrübeyle sabit olmuştur...
RABBİM CUMLEMİZE AMEL ETMEYİ NASİP ETSİN İNŞAALLAH
aleyküm selam canım...Selam un aleykum kizlar..
selamun aleyküm arkadaşlarım...
canımben yaşamadım ama sanırım bunun için ilaç veriyorlar düşürmek için...arkadaşlar tsl hormonum yüksek çıkmışbböyle Bi şey yaşayan varmı aranızda,çok korkuyorum....
Benim eşim Pazartesi lerin izinli olduğundan pek giremiyorum.bugünde Dr kontrole gittim buradakine cinsiyete baktı tekrar erkek diye netleştirdi.bu arada paşam 313 gr olmuş 19+2 günlük
Benimde gebelik öncesi 2 falandı gebelikle beraber 4 küsüre çıkmıştı ama Dr bişi önermedi referans aralığı içinde olduğundan zaten 15/20 gün sonrada kendi kendine normale döndü tekrar..5 ve üstüne ilaç tedavisi veriyorlar senin değerin kaç.ayrıca korkulacak bi durum yok evet hamilelikte önemli ama ilaçla düşürüyorlar merak etme cnm.arkadaşlar tsl hormonum yüksek çıkmışbböyle Bi şey yaşayan varmı aranızda,çok korkuyorum....
Benimde gebelik öncesi 2 falandı gebelikle beraber 4 küsüre çıkmıştı ama Dr bişi önermedi referans aralığı içinde olduğundan zaten 15/20 gün sonrada kendi kendine normale döndü tekrar..5 ve üstüne ilaç tedavisi veriyorlar senin değerin kaç.ayrıca korkulacak bi durum yok evet hamilelikte önemli ama ilaçla düşürüyorlar merak etme cnm.
hayırlı olsun, cinsiyeti netleştirmişsiniz ne güzel :) darısıbaşımıza inşallahBenim eşim Pazartesi lerin izinli olduğundan pek giremiyorum.bugünde Dr kontrole gittim buradakine cinsiyete baktı tekrar erkek diye netleştirdi.bu arada paşam 313 gr olmuş 19+2 günlükayrıca tetenoz aşımıda oldum bugün yeni yeni hafiften ağrı yapmaya başladı..bir ay sonra ikinci dozu yapacaklarmış..ordanda biraz dolandık alışveriş yaptık bi baktık akşam olmuş:)
günaydın hanımlar
Benim eşim Pazartesi lerin izinli olduğundan pek giremiyorum.bugünde Dr kontrole gittim buradakine cinsiyete baktı tekrar erkek diye netleştirdi.bu arada paşam 313 gr olmuş 19+2 günlükayrıca tetenoz aşımıda oldum bugün yeni yeni hafiften ağrı yapmaya başladı..bir ay sonra ikinci dozu yapacaklarmış..ordanda biraz dolandık alışveriş yaptık bi baktık akşam olmuş:)
NASILSIN HAYATIM KİMSECİKLER YOK BURDA ARTIK NEDENSE KİMSE GELMİYORtünaydın canım
Saol cnm darısı size inş.kendi Dr um 20 günde bir çağırıyor aslında ama ben kendimi psikolojik olarak iyi hissetmediğimde falan buradaki Dr bi görünüyorum kafam rahatlıyor.bi öncekinde de Dr geldiğim gün kalbi durmuştu ondan heran bişi olmuş yada olacakmış gibi geliyor neyseki yolu yarıladık hayırlısıyla kalan yarı yolu tamamlamakta:)gözün aydın canım maşallah miniğine desen neden iki dr a birden gidiyorsun?
NASILSIN HAYATIM KİMSECİKLER YOK BURDA ARTIK NEDENSE KİMSE GELMİYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?