bebeğimi beklerken......

evet en güzeli de elim değmeden evin missssssss gibi olması allah razı olsun onlardan.

ayse-gul canım bu sayfayı okursan haberin olsun haziran annelerinde cüzler dağıtılıyor almak istersen diye haber vereyim dedim.

evet en güzeli de elim değmeden evin missssssss gibi olması allah razı olsun onlardan.
bende temizlikçi tutucam mecbur annem yapıcaktı onun yanındada yaşlı annenem var ona bakıyor o yuzden bırı bulucam bu hafta bakalım bırakıcam anahtarı aksama gıttıgımde mıss gıbı olucak ev neguzel

çok güzel canım inşallah regl bitince yapmak nasip olur...
Cnm daha kaçtane eksiğin var
yaklaşık 2000 tane canım.regl olduğum için okuyamıyorum 3 gündür...
kuran okumayı biliyormusun?
biliyorum canım...
allah kabul etsin canım yapanları...sanırım ben dualardan besmeleyi yapabilirim bide ya razzak çekebilirim regl olmam çok kötü böyle günlere denk gelmesini hiç sevmiyorum...
Selam un aleykum kizlar..
aleyküm selam canım...

arkadaşlar tsl hormonum yüksek çıkmışb böyle Bi şey yaşayan varmı aranızda,çok korkuyorum....

ooooo kızlar nerdesiniz ayse-gul ,@luckystar_34 , peridrol84 ve eklem yine yoksunuz
Benim eşim Pazartesi lerin izinli olduğundan pek giremiyorum.bugünde Dr kontrole gittim buradakine cinsiyete baktı tekrar erkek diye netleştirdi.bu arada paşam 313 gr olmuş 19+2 günlük ayrıca tetenoz aşımıda oldum bugün yeni yeni hafiften ağrı yapmaya başladı..bir ay sonra ikinci dozu yapacaklarmış..ordanda biraz dolandık alışveriş yaptık bi baktık akşam olmuş:)

arkadaşlar tsl hormonum yüksek çıkmışb böyle Bi şey yaşayan varmı aranızda,çok korkuyorum....
Benimde gebelik öncesi 2 falandı gebelikle beraber 4 küsüre çıkmıştı ama Dr bişi önermedi referans aralığı içinde olduğundan zaten 15/20 gün sonrada kendi kendine normale döndü tekrar..5 ve üstüne ilaç tedavisi veriyorlar senin değerin kaç.ayrıca korkulacak bi durum yok evet hamilelikte önemli ama ilaçla düşürüyorlar merak etme cnm.

salı günü 7,169 du. Evet biraz daha araştırınca benim değerinde olanların ilaçla atlatabilddiğini öğrendim, çok şükür..

hayırlı olsun, cinsiyeti netleştirmişsiniz ne güzel :) darısıbaşımıza inşallah

gözün aydın canım maşallah miniğine de sen neden iki dr a birden gidiyorsun?

gözün aydın canım maşallah miniğine de sen neden iki dr a birden gidiyorsun?
Saol cnm darısı size inş.kendi Dr um 20 günde bir çağırıyor aslında ama ben kendimi psikolojik olarak iyi hissetmediğimde falan buradaki Dr bi görünüyorum kafam rahatlıyor.bi öncekinde de Dr geldiğim gün kalbi durmuştu ondan heran bişi olmuş yada olacakmış gibi geliyor neyseki yolu yarıladık hayırlısıyla kalan yarı yolu tamamlamakta:)

Selam kızlar nasılsınız ben geldim ama dışarı çıkıcam tekrar:) arkadaşın doğum günü yarın ona hediye bakıcam.işte olanlar evde olanlara göre daha çok giriyor nete evde sürekli bişi çıkıyor

NASILSIN HAYATIM KİMSECİKLER YOK BURDA ARTIK NEDENSE KİMSE GELMİYOR

iyiyim kasık ağrım var bugün ay bana her gün bişey oluyo bi gün belim ağrıyo bir gün kasığım yok halsizlik oluyo bazen hayırlısıyla şu cocuğu bir doğuraydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…