- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Saol cnm darısı size inş.kendi Dr um 20 günde bir çağırıyor aslında ama ben kendimi psikolojik olarak iyi hissetmediğimde falan buradaki Dr bi görünüyorum kafam rahatlıyor.bi öncekinde de Dr geldiğim gün kalbi durmuştu ondan heran bişi olmuş yada olacakmış gibi geliyor neyseki yolu yarıladık hayırlısıyla kalan yarı yolu tamamlamakta:)
Aslında çok uzun zaman değil herkez ayda bir hatta 45 günde bir gidiyor.ama bize uzun geliyor işte.haftaya Çarşamba Perşembe bende ayrıntılıya gidicem düşün dün Dr geldiğim halde çok uzun geliyormaşallah canım inşallah devamı da gelecek benim dr 15 günde bir gel diyor daha çok var bu sefer 20 güne çıktı randevum 11 gün var daha
Aynısı bende de var hergün biryerim ağrıyor.bu arada tetenoz hakikaten kol ağrıtıyor şimdiden geçmiş olsun kızlar:)üzerimdeki kazak bile değince acıyoriyiyim kasık ağrım var bugün ay bana her gün bişey oluyo bi gün belim ağrıyo bir gün kasığım yok halsizlik oluyo bazen hayırlısıyla şu cocuğu bir doğuraydım
Aslında çok uzun zaman değil herkez ayda bir hatta 45 günde bir gidiyor.ama bize uzun geliyor işte.haftaya Çarşamba Perşembe bende ayrıntılıya gidicem düşün dün Dr geldiğim halde çok uzun geliyor
hayırlısıyla bir ucagımıza alsak sag salim hepimiz rahatlıcaziyiyim kasık ağrım var bugün ay bana her gün bişey oluyo bi gün belim ağrıyo bir gün kasığım yok halsizlik oluyo bazen hayırlısıyla şu cocuğu bir doğuraydım
yok cnm iyiyim sadece korkuyorum bişey olmuşmudur dıye düşünüyorum korkuyorum .. nasıl başa çıkıcam bilmiyorumÂsim cnm sen nasılsınnn.yaramaz bi durum yok dimi
yok cnm iyiyim sadece korkuyorum bişey olmuşmudur dıye düşünüyorum korkuyorum .. nasıl başa çıkıcam bilmiyorum
kızlar ayşegül bizi unuttu...
inş cnm bende bıraz arastırdım 8 haftadan sonra düşük riski ortadan kalkıyormuş içim biraz olsun rahatladıolmamıştır Allahın izniyle düşük olmaz canım bu saatten sonra ama tabi kalp durması her zaman olabilir diye düşünüyorum ama aklına böyle şeyler getirme bi de erken doğum riski oluyo belli bir haftadan sonra galiba aman ya boşver konuşmayalım böyle can sıkıcı şeyleri geçen arkadaşıma sordum ağrım oluyo benim dedim ona dr u demişki 9,5 haftalıkken bu saatten sonra kolay kolay birşey olmaz demiş sıkıntı etme dedi bana olur öyle ağrılar dedi sende sıkma canını lütfen.
slm cnm biz iyiyiz sen nasılsınselam kızlar nasılsınız...
cnm ilk önce hoş geldin aramıza hamişssin tebrık edrım değerine gelince bence güzel bir deger tabı en iyisini doktor bılır .cnm gösterdinmi dr cnm sonucunuSLM son adet tarihim 4 ekim yumurtamın çatladığı gün 18 ekim ve 31ekimdeki kandaki beta hcg 104,95 sizce düşük bir değermii bilgisi olan bayanalar varmı :?
evet canım haklısınevine kavuştu kız temizlik tv derken vakit geçiyodur evde daha çabuk geçiyo zaman yemek yapıyodur çeşit çeşit
bende iyiyim canım.slm cnm biz iyiyiz sen nasılsın
cnm ilk önce hoş geldin aramıza hamişssin tebrık edrım değerine gelince bence güzel bir deger tabı en iyisini doktor bılır .cnm gösterdinmi dr cnm sonucunu
biliyorum korkma desem bıle içinde hep korku olacak cnm bende senın gıbıyım kafamda kurup acaba normalmi acaba bişey oldumu dıye düşünmekte kendımı alamıyorum hep endişeli hep korku içindeyim ilk hamıleliğinmi cnmnormal dedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?