bebeğimi beklerken......

allah yardımcın olsun isteyen her kese inşallah ....
17+4 hamileyim.bekliyoruz bizde. bişi sorucam bu yara neden oluşuyo rahimde bilgi sahibi değilim bu konuda çok duydum çünki bilgi verebilirmisin...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Yara neden oluşuyor bilmiyorum ki canım. Rahmimden parça alınacaktı işte sonrada yaram olduğunu gördü ve yaktı yarayı ilaç içiyorum şimdi düzelmesi için bakalım.

hı nedeni bilinmiyo yani ne zor şeyler ya.... teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah seninde güzel haberlerini alırız buradan

ayse-gül öbür topiğe kimse gelmiyordu burası pek bir bereketli oldu

hı nedeni bilinmiyo yani ne zor şeyler ya.... teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah seninde güzel haberlerini alırız buradan

İnşallah Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah. Zor şeyler evet. Kasım ayı inşallah doktor yasaklamazsa kasım ayı bir umut işte :)

OH OHH aferin :) patronla papaz olma zaten... orada onun evde senin borun öter :)
evt evde canını okuyorum zaten evde onun ama eşimin ortaguna sinir oluyorum amcası olmasına ragmen hiç hoşlanmıyorum amcasından

evt evde canını okuyorum zaten evde onun ama eşimin ortaguna sinir oluyorum amcası olmasına ragmen hiç hoşlanmıyorum amcasından
zor yaa neyse sabret madem çıkacaksın sık dişini az daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…