- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
allah yardımcın olsun isteyen her kese inşallah ....
17+4 hamileyim.bekliyoruz bizde. bişi sorucam bu yara neden oluşuyo rahimde bilgi sahibi değilim bu konuda çok duydum çünki bilgi verebilirmisin...
ederim inşallah. Allah muradını versin bir an önceİnşallah inşallahh çok dua edin bana :)
hı nedeni bilinmiyo yani ne zor şeyler ya.... teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah seninde güzel haberlerini alırız buradanAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Yara neden oluşuyor bilmiyorum ki canım. Rahmimden parça alınacaktı işte sonrada yaram olduğunu gördü ve yaktı yarayı ilaç içiyorum şimdi düzelmesi için bakalım.
Evet canım ya tebdili mekan da ferahlık vardır derler :) mutluyuz umutluyuz inşallah..ayse-gül öbür topiğe kimse gelmiyordu burası pek bir bereketli oldu
luckystar da daha gelmedi hasta mı acepayse-gül öbür topiğe kimse gelmiyordu burası pek bir bereketli oldu
hı nedeni bilinmiyo yani ne zor şeyler ya.... teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah seninde güzel haberlerini alırız buradan
hayırlısı bakalım ne olacakİnşallah Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah. Zor şeyler evet. Kasım ayı inşallah doktor yasaklamazsa kasım ayı bir umut işte :)
evt ya bende merak edıyorum onu inş hersey yolundadırluckystar da daha gelmedi hasta mı acepiyidir inşallah
senin işin yok galiba :) şekerim patron görmesinnie sustunuz acaba hanımlar
işlerimi bitirdim patronda yok dışarda ohh tek başımayım zaten genelde kimse olmuyor yanımdasenin işin yok galiba :) şekerim patron görmesin
OH OHH aferin :) patronla papaz olma zaten... orada onun evde senin borun öter :)işlerimi bitirdim patronda yok dışarda ohh tek başımayım zaten genelde kimse olmuyor yanımda
evt evde canını okuyorum zaten evde onun ama eşimin ortaguna sinir oluyorum amcası olmasına ragmen hiç hoşlanmıyorum amcasındanOH OHH aferin :) patronla papaz olma zaten... orada onun evde senin borun öter :)
zor yaa neyse sabret madem çıkacaksın sık dişini az dahaevt evde canını okuyorum zaten evde onun ama eşimin ortaguna sinir oluyorum amcası olmasına ragmen hiç hoşlanmıyorum amcasından
evt sabrediyorum eşime dalga konusu oldu adam ne yapsa takıyorum adam gıcık oldum birkerezor yaa neyse sabret madem çıkacaksın sık dişini az daha
bende cok sıkıldım saat 4 de cıkıcam bankaya gıdıcem sonra hop pazara gıdıcem turşu yapıcam malzeme alıcam fasulye ve beyaz lahana havuc felankızlar ne yapıyosunuz sıkıldım ıs yerınde ya
ya yakında doğum iznine çıkarsın.. uzatacak mısın raporunukızlar ne yapıyosunuz sıkıldım ıs yerınde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?